Şimdi Ara

Nokia c3 mü Samsung S3353 mü ??ACİL ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
24.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre1618

Telefon yaklaşık beş altı aydır elimde , ben daha çok interneti ile ilgililendim.Çok dikkat çektiğini söylemeliyim siyah rengi mevcut fakat yere düşer düşmez darbe aldı dayanıklı olduğunu söyleyemem.Wifi konusunda bence gayet başarılı arkadaşlarım girmek için beklerken ben googleda facebookda geziyor oluyorum . Rahatsız eden konu bazen yetersiz bellek diye bir uyarı alıyorum (her ne kadar yenileyince gitsede rahatsız ediyor).En güzel kısmı masaüstünü istediğiniz gibi şekillendirmeniz akıllı anasayfası var(geçiş efekleri var ama hiç kullanmadım) , kısa yolları istedğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz . Kamerasını eliştiren arkadaşlar içinde şunu söyliyebilirim fark ettiğiniz gibi telefon tutuyoruz elimizde . Herhangi bir performans beklememiştim zaten kameradan.Geri dönüşüm kutusu var.Akıllı ana sayfasına google , msn , facebook, yahoo vs gibi iletişim araçlarına anında ulaşım sağlayabiliyorsunuz.Müzik arka planda çalarken menülerde gezebiliyorsunuz. Beni en çok rahatsız eden java açık iken arka plana geçememem illa kapatmam gerekiyor uygulamayı.Touch pad olması büyük bir avantaj menü ve internetde büyük kolaylık sağlıyor alırken facebook chat de mevcut demişlerdi ama chati falan yok extradan program yükleyebilirsiniz tabi.Açıkcası ben memlunum uzun süre telefonumu değiştirmeyide düşünmüyorum . Çoğu arkadaşımı etkilediğinide söyleyebilirim, E72sini satıp alan arkadaşım var :) daha ne diyebilirim bilmiyorum.

Samsungdan mi bahsediyorsun hocam

• Merhaba benim elime daha yeni geçti bu telefon(samsung s3353) ve hepsiburada.com dan aldım 228 TL klavyesini çok beğendim normal tel lerle hızlı yazamıyordum ama bunun klavyesi çok güzel ve kullanışlı 2 mp kamerası var böyle bir tel e göre yeterince iyi bence zaten son çıkan birkaç tel hariç böyle tellerden fazla iyi kamera beklemeyin.Bence c3 e göre daha kullanışlı ama yinede size kalmış.
  • bende almayı düşünüyorum. samsung s3353 gif dosyalarını açıyormu?
    samsung'un bazı telefonları açmıyor. acaba s3353de öylemi?
  • bencede zaten e63 unuz var imis benzer bir cihaz yani c3 almaya gerek yok.samsung tercih edin kasası daha şık ve saglam degisiklik olmus olur çabuk sıkılmazsınız...
  • arkadaşlar bende bu iki telefon arasında sürekli gidip geliyorum bi türlü karar veremiyorum.. ben telefonun pek fazla özelliğini kullanmam kamerası falan pek önemli değil. merak ettiğim konular:

ses çıkışı seviyesi (benim alarm sesi çoook yüksek olmalı :))
    mesaj yazma kolaylığı

bi de c3 ün tuşları düz ama samsungunkiler hafif çıkıntılı. bunun farkını çok merak ediyorum! hangisi daha rahat mesaj yazarken sizce?

bi de trackpad kullanımı c3 ün tuşlarına göre daha kolay oluyor mu gerçekten?

son olarak samsungda msj yazarken türkçe karakterleri yazmak kolay mı, sorun çıkarıyor mu? samsung kullandım bi ara. msj yazarken bi tane bile türkçe karakter yazdığında, iki kelime de yazmış olsan 2 msj hatta 3 msj yazmış gibi oluyodu, ondan sonraki her karakteri 2 karakter sayıyodu. kartı herhangi bi nokia tel e taktığımda böyle bişeyle karşılaşmıyordum.. çok saçma bişey o yüzden msj yazmak zordu.. modeli merak edenler varsa samsung L760.

mesajlarda genelde samsung anlatılmış biraz da c3 ü tanısak iyi olur :)

kullanan arkadaşlar bu konularda bilgi verirse çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoSePH20 -- 1 Ağustos 2011; 0:21:26 >

• Bugün Donanımhaberde bu ve benzeri konuları baştan aşağı okudum. Özellikle KVK daki arkadaşın yorumu içimi rahatlattı kararım Chat. Ancak iki sorum kaldı. O kadar çok yorum okudum ki yazan olduysa unutmuş olabilirim.
    1-Kulaklık çıkışı Samsung un diğer telefonlarındaki gibi dikdörtgen mi yoksa 3.5mm mi?
    2-Müzik dinlerken mesaj yazabiliyor muyuz? Çünkü en sevdiğim özellik bu ve birçok Samsung da bu yok. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceansx77

Bugün Donanımhaberde bu ve benzeri konuları baştan aşağı okudum. Özellikle KVK daki arkadaşın yorumu içimi rahatlattı kararım Chat. Ancak iki sorum kaldı. O kadar çok yorum okudum ki yazan olduysa unutmuş olabilirim.
    1-Kulaklık çıkışı Samsung un diğer telefonlarındaki gibi dikdörtgen mi yoksa 3.5mm mi?
    2-Müzik dinlerken mesaj yazabiliyor muyuz? Çünkü en sevdiğim özellik bu ve birçok Samsung da bu yok. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.
    1. sorumun cevabını aldım bi yerde okudum kaldı geriye diğer sorum her halde 2. sorumun cevabını kullanan biri söylüyecek onun cevabını bulmam biraz zor .d
  • Gittim bugün Teknosadan Samsung S3353 yani Ch@t 335 i aldım. Telefon özellikleri güzel. Tek sorun klavye biraz acayibime gitti ama alışınca o zorlukda kalkıyor ilk defa klavyeli telefon kullanıyorum. Aklıma takılan iki soru var. Konuşurken karşı tarafın sesi boğuk geliyor ama düzeltiliyo diyo bazı kişiler nerden yapıyoz. İki bu hızlı aramaya atama yapıyom ama resim nasıl koyuyoz???
  • ch@t tavsiye ederim şimdilik sorun yaşamadım...
  • Arkadaşlar bitiyor ürün hepsiburada'da havale ile 219 lira kredi kartına peşin taksit 228 lira.Daha ucuzu yok bulamazsınız artık.Daha geçen hafta burda bimekse 241 liraya geldi kapışıldı... Sitede beyaz bitmiş Siayahta son 12 ürün ben aldım.Altın rengi duruyor ama biraz hoş değil gibi o renk..

LİNK
    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=telcepsams3353&categoryId=16001&SKU=TELCEPSAMS3353-S
  • bitmez hemen stok yüklüyolar 1 aydır öyle son bilmem kaç ürün diyor bitince tekrardan başlıyor
  • Şuan beyaz bitmiş ve fiyat 318 siyahta son bir ürün ... bakalım neler olucak :)
  • http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsams3353&SKU=TELCEPSAMS3353-S

gelmiş bile stok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 7 Ağustos 2011; 21:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsams3353&SKU=TELCEPSAMS3353-S

gelmiş bile stok

Vay arkadaş taktik iyi adamlarda.Ha bitiyor ha bitecek politikası !!

• hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın
  • aynen millette bitiyor diye acele ediyor çatır çatır satıyolar
  • ya bu tarz telefonlarda tuşlar silinene kadar tuşları ezberler çok hızlı yazı yazarsın zaten
  • Arkadaşlar sevgilimle heves ettik aynı telefondan alıcaz ben galax s pro düşünüyordum ama o kaba göründüğünden onu beğenmedi bu telefonda karar kıldık aklımda bir kaç soru var cevap gelirse gerçekten çok memnun olurum.

1) Youtube, ve Facebook videoları dışında video izlenen sitelerden video izleyebiliyormuyuz. ben de n96 vardı skyfire ile her siteden video izliyodum skyfire android e geçti sonra hiç bir program ile izleseneden yada timsahtan video izleyemedim.
    2) Wireless ta sorun yaşayan oldumu
    3) parmaklarım biraz kalın gibi benim q klavye de a ile s yanyana ya sıkça yanlış basarım die tereddüt ediyorum sizce böyle bi sorun yaşarmıyım.

eğer cevap verirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syd0108

Arkadaşlar sevgilimle heves ettik aynı telefondan alıcaz ben galax s pro düşünüyordum ama o kaba göründüğünden onu beğenmedi bu telefonda karar kıldık aklımda bir kaç soru var cevap gelirse gerçekten çok memnun olurum.

1) Youtube, ve Facebook videoları dışında video izlenen sitelerden video izleyebiliyormuyuz. ben de n96 vardı skyfire ile her siteden video izliyodum skyfire android e geçti sonra hiç bir program ile izleseneden yada timsahtan video izleyemedim.
    2) Wireless ta sorun yaşayan oldumu
    3) parmaklarım biraz kalın gibi benim q klavye de a ile s yanyana ya sıkça yanlış basarım die tereddüt ediyorum sizce böyle bi sorun yaşarmıyım.

eğer cevap verirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

valla ben galaxy pro kullanicisiyim pro varken o cihaz alinmaz dusunulmez bile hatta imkanın var ise kız arkadasını kandırmayı dene bence:-)hem klavyeside cok daha buyuk sorunsuz takır takır kullanırsın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.