Şimdi Ara

Nokia c3 mü Samsung S3353 mü ??ACİL ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
24.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tarz telefonlarin kameralari vasat olur o yuzden cok iyi kamera beklemeyin bu tarz QWERTY tuslu cihazlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hayirli olsun güle güle kullan hocam

Çok teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

kamera gerçekten vasatmış :(

Kamerası için alınacak bir telefon değil ama kamera dışında tüm özellikleri bence yeterli.
  • Aldım bende :) teşekkürler her şey için. Çok memnunum bende.
  • hayırlı olsun güle güle kullan.
  • bu telefonu almayı düşünüyorum yanlız telefonun temaları nasıl?tek bir tane mavi teması mı var? bu telefon sahibi olan arkadaslar bilgi verebilirlerse cok sevineceğim
  • 3 tane tema var içerisinde. mavi haricinde bir cartoon teması bir de space teması var. space temasını diğer samsung modellerde görmüşsünüzdür yeşil ağırlıklı olan. cartoon da adından anlaşılıyor zaten. karikatür gibi. krem rengi ağırlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

3 tane tema var içerisinde. mavi haricinde bir cartoon teması bir de space teması var. space temasını diğer samsung modellerde görmüşsünüzdür yeşil ağırlıklı olan. cartoon da adından anlaşılıyor zaten. karikatür gibi. krem rengi ağırlıklı.

bilgilendirdiğin icin cok tesekkürler :)

bu telefonu çok arastırdım cok begendim yalnız teknosa haricinde hiçbiryerde satılmıyor mu? bazı alışveriş sitelerinde buldum fakat cok duyulmamıs isimler ve oaralardan alısverıs yapmaya korkuyorum. pinti.nette satılıyor güvenilir bir site mi biliyor musunuz ya da bu telefonun satıldığı herhangi bir site veya mağaza biliyor musunuz?
  • en uygun zaten teknosada 299 tl. daha ucuza bulursanda 10 20 tl için riske girme bence. başka merak ettiğin ya da sormak istediğin varsa cevaplayabilirim. almadan önce çok aradım sorularıma cevap verecek birini :) anlıyorum.
  • bencede bilmedigin sitelerden alisveris yapma hocam
  • quote:

bu telefonu çok arastırdım cok begendim yalnız teknosa haricinde hiçbiryerde satılmıyor mu? bazı alışveriş sitelerinde buldum fakat cok duyulmamıs isimler ve oaralardan alısverıs yapmaya korkuyorum. pinti.nette satılıyor güvenilir bir site mi biliyor musunuz ya da bu telefonun satıldığı herhangi bir site veya mağaza biliyor musunuz?

bende media mrkt te aradım tüm media mrtklere baktım ama bulamadım en son gittiğim 1 hafta sonra gelecek dedi fiyatı tahmınen ne kadar olur dedim bilemem dedi ben de gittim teknosa dan aldım ama pek bir fiyat farkı olmaz yanı zaten 299TL ye çok ucuz bi telefon daha ucuz bulamassın bence paranı tehlikeye atma git teknosadan al derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_ -- 10 Mart 2011; 0:53:34 >

• iyi bu demek oluyorki piyasada yaygınlaşçak 1 haftaya :)
  • eğer kamera seni ilgilendiriyorsa e 72 al derim bende var çok memnunum 5 megapixel kamera var çok süper çekimi wifi falanda oldukça iyi klavyede yazı yazmakta kolay.
  • Nokia bu tarz telefonlarda daha başarılı.
  • arkadaşlar ben de bu telefondan almayı düşünüyorum yalnız beyaz alacam acaba tuşlar silinir mi gerçekten deneyen gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian
    arkadaşlar ben de bu telefondan almayı düşünüyorum yalnız beyaz alacam acaba tuşlar silinir mi gerçekten deneyen gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

silinmez merak etme hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_

Bugun gittim Samsung S3353'ü aldım arkadaşlar kamerası gerçekten pek iyi değilmiş ama benim için önemli olan klavye ve wifiydi gayet güzel tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_

Sorunu halletim resimler burda bakabilirsiniz arkadaşlar .

Nokia c3 mü Samsung S3353 mü ??ACİL !

Samsung gelende telefonlara iyi kameralar koyar ama bu kamera çok detaysızmış.

• quote:

quote:

arkadaşlar ben de bu telefondan almayı düşünüyorum yalnız beyaz alacam acaba tuşlar silinir mi gerçekten deneyen gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

emin misin kardeş.ben sık mesajlaşırım tuşların silinmesinden çekiniyorum açıkçası
  • quote:

quote:

quote:

emin misin kardeş.ben sık mesajlaşırım tuşların silinmesinden çekiniyorum açıkçası

bende sık mesajlasiyorum günde 300 tane mesaj atiyorum hocam n86 nin tuslarini yada e63 ün tuslarini yada herhangi bir telefonun tusunu silemedim bu zamana kadar. ha gider 1 milyona alirsan tus takımı cakma silersin tabi.yada gidipte 7 yıl kullanırsan o telefonu silinir tabi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.