Bildirim
nokia c5 mi samsung m5650 lindy
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İkisi farklı sınıflarda telefonlar ancak Lindy'nin bekleme ve konuşma süresi çok kısa, belki şarjı bir gün bile zor gider, ekranı büyük ama hassasiyeti nasıl bilmek gerek. C5'te işletim sistemi var, uygulama kurabiliyorsun, Samsung'da yok. Ayrıca C5 daha güzel duruyor. -
tesekkur ederim.
aslında c5 sekıl olarak hosuma gıttı. fakat lindy de wifi özelliği var.
görüntülü görüşme yapabılecegım ve wifisi olan bı telefon tavsiye eder misiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilamuc -- 9 Temmuz 2010; 8:27:07 > -
Sony Ericsson W705. Pil ömrü fazla, kulaklık ve ses kalitesi çok iyi, wi-fi'ı pili sömürmüyor. -
tesekkur ederim ancak kayar kapak düşünmüyorum daha once cok problem yasadım :( ekran yuzunden. -
Kesinlikle C5. M5650'nin görebildiğim iki üstünlüğü var biri ekran diğeri de Wi-Fi. Geriye kalan her konuda C5 üstün. -
wifi de olsun istiyorum -
nokıadan şaşma derim -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Kesinlikle C5. M5650'nin görebildiğim iki üstünlüğü var biri ekran diğeri de Wi-Fi. Geriye kalan her konuda C5 üstün.
arkadaşa katılıyorum.
wifi istiyorum demişsiniz. bütçe nedir???
... -
herkese cok tesekkur ederim tercihim m5650 oldu kullanıyorum çok memnunum hiç bi sıkıntım yok tavsiye ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- samsung türkiye garantili ne demek
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X