|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdniz -- 14 Ocak 2024; 10:07:38 > |
|
|
Evet haklısın kesinlikle 1480 olmalıydı ama M serisi üvey evlat gibi çinli firmalar ile rekabet için marka algısını kullanarak satmaya çalışıyor. Yine çok iyi yonga setleri koyuyor cihazlarına çinlilere baksana G99 manyağı yaptılar milleti hangi çinlinin ekonomik cihazına baksan ya g85 ya g99 yıllardır bıktık. Geçen ay kayıt dışı redmi 12r aldım cihazda 4gen2 var çok iyi şarj yemiyor donma kasma yapmıyor akıyor resmen daha ne isterim. Samsung işlemcileride sorunsuzdur yıllarca kullandım en ufak sorun yaşatmadı ama bana göre Snapdragon her zaman bir tık önde. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Ocak 2024; 23:22:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
2 Ay Olmuş hala gelmedi şu telefon geçenlerde F55 bluetooth sertifikası onayı sızıntısı çıkmış bu F serisi ile M serisi aynı telefon F hindistan pazarına çıkış yaparken M serisi Genel pazara çıkış sağlıyor Bu ay çıkar inşallah S23FE şarj konusunda yetersiz kalıyor M52den sonra tekrar M serisine dönüş yapacağım M55 ile :) |
Herkes işlemci demiş ama M serisinin alamet-i Farikası bataryadır. Bildiğim kadarıyla Samsung "yanlışlıkla" dünyanın en iyi telefon bataryasını sadece M51 için üretmişti. Sonra standart 5.000mah'a döndüler. Hayır arkadaşım, günümüzde 10-12 saat ekran süresi gerekiyor. 6.500mah pil standart olmalı. |
Geçen sene M serisi 6000mah'e döndü M14, M34 Bu yıl da öyle olacak M15 6000mah batarya ile gelecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |