Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende eşimin iphone'unu sattım, söz verdim kullandığım iphone 4 vericem (Evli olanlar bilir, sözü verdin mi yandın :) ).
    Düşündüğüm ilk telefon blacberry 9700 dü. Fakat hem bis abonesi olmadan bişey yapamamak hemde sar değeri baya bir fazla, iphone 4 kullanması çok keyifli bir cihaz fakat aman şurasına bişey olmasın aman dikkat derken, arabada sürüş anın cepten çıkarmak, telefon çevirmek zor geliyor artık. Telefonumu düşürsemde kafam kalmasın cihazda istiyorum.

Neyse x3 01 cihazı çok beğendim, kullandım dokunmatik ve tuşlarının olması süper. Kameraya hiç takılmıyorum. Fakat s40 bir işletim sistemi var.

İstediğim özellikler arasında wi-fi,gps,şarz süresi,şık,işletim sistemide stabil olması.

Tekrar neyse ,c6 01 i şans eseri nokia shop da gördüm ve bayıldım. Cihaz kompakt, küçük, ekranı net, dokunmatiği, iphone 4 den sonra başarısız gelmedi.

Tam karar verdim ve burayı okudum.

Şarz konusu sıkıntılı, bu reset atma ve gps sıkıntısı varsa, ki var arkadaşlar yazıyorlar. Yıkıldım resmen. İşte bu yüzden nokiadan nefret eder hale geldim.

Başka cihazlara yöneliyorum, kardeşim birşeyide eksik yapma, herşey güzel, şarz sıkıntısı, şarzu uzun gider tip yok, tip var işletim sistemi kötü vs...

Hala kararsızım..

• Bu telefon kamerası çok gezen insanlar için süper olur çünkü uzak çekimleri çok güzel yapıyor :) Yakın çekimde güzel ama biraz bulanık gibi tabii benim için bir şey değiştirmez :)
    (Telefonu henüz almadım sadece forumlarda resim çekip yayınlayanlarda gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum :) )
  • mehmetolmez
    İçinden geldiği gibi yap, almak istiyorsan al, almak istemiyorsan alma eziyet etme kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 21 Ocak 2011; 13:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih545

630 TL ye 2 adet alacağım isteyen varsa alabilirim istanbulda ama :) Neden yazıyorsun diye sorarsanız ne kadar indirim olursa o kadar iyi :) Ayrıca 16 ay garantili 5800 satılıktır faturalı vs. :)

ben alıcam ama beklemedeyım bi süre sen ne zaman alıcaksın istanbuldayım bende.
  • arkadaşlar reset olayını çok büyütmeyin kafanızda.sonuçta elektronik bir cihaz.herkez reset atıyor diyor ben cihazı alalı neredeyse 2 ay olacak hiçbir sorunu yok resetle ilgili c6-01 i almak için yorumları okudum inadına gittim aldım hiçbir sorun yok kafanızda büyütürseniz telefon alamazsınız.telefon güzel ergonomik ve şık bir tarasıma sahip.
    kilitlenme reset atma olayı her cihazda yok ben kullanıyorum şuana kadar reset attığını görmedim.kafanıza herşeyi takarsanız.zaten cihaz alamazsınız.bence fiyata göre bu ürün alınabilecek en güzel cihazlardan biri c7den de kat kat üstün bence.n8 çok kaba ipone zaten kabaların kabası.nokianın en güzeül modeli bu arkadaşlar.her reset atıyor diyene inanmayın.yazılım güncellemeleri var cihazda güncelleme yapınca dahada hızlanıyor cihaz.kararınızdan vazgeçmeyin alacaksanız c6-01 alın telefonun duruşu bile karizma.

reset sorununa takılmayın güncelleme ile düzelir.benim cihazımda reset olayı zaten yok.alın ve zevkinize göre kullanın.

• arkadaslar renk olarak sıyahmı yoksa grimi alayım ?????
  • bence gri al.parlak ekran kenarları ile gri çok güzel duruyor.siyah renk parlak ekran kenarlarını boğmuş bence.resimler incelersen dikkatini çekecektir.saygılar.
  • fiyatlar ne alemde bilgisi olanlar yazabilir mi*
  • Ram hakkında bilgisi olan varmı acaba? free ne kadar ? toplam ne kadar?
  • 1 gb rom 256 mb ram olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka351

1 gb rom 256 mb ram olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Kullanıcıya bırakılan boş ram ne kadar peki bu toplam ram sanırım...
  • tam bilmiyorum şimdi telefon ayarlarından bir bakayım bulursam yazarım
  • quote:

tam bilmiyorum şimdi telefon ayarlarından bir bakayım bulursam yazarım

tamam peki çok sağoll
  • telefonu kurcaladım ama ram rom gibi bilgilere ulaşamadım.nereden ulaşabileceğimi bulursam en kısa zamanda yazacağım buraya.eğer siz bulabilirseniz paylaşalım.herkezin bilgisi olsun.
  • quote:

telefonu kurcaladım ama ram rom gibi bilgilere ulaşamadım.nereden ulaşabileceğimi bulursam en kısa zamanda yazacağım buraya.eğer siz bulabilirseniz paylaşalım.herkezin bilgisi olsun.

Bunu telefonda bulamazsın. Bunun için ya bir file explorer yükleyeceksin yada telefon bilgilerini gösteren yani sistem bilgilerini gösteren bir program yükleyeceksin.. Ama c6 için var mı bilmiyorum nokiadan baya uzak kaldım çünkü
  • kitapçıklarında yazmaz mı
  • quote:

kitapçıklarında yazmaz mı

Hayır yazmaz..Malesef
  • sağlık olsun araştırırız bizde.

tekrar yazıyorum c6-01 i alacak arkadaşlar sakın kaçırmayın.cihaz güzel.x6 dan daha hızlı ve amoled ekranlı.
  • Şuanda E72 ve E5 arasında gidip gelmekteyim. Çok kararsızım hala :((
  • bence ikisinide alma:))))

c6-01
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.