Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmmm kullanmadan bisey söylemek istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Lark
    müzik listesinde arama yok mu???

hayır yok 250 adet muzgi tekrar adlandrdm bu şkld daha rahat buluyorum muzkleri 24 saat oldu daha hiç reset atmadı surekli wifye gryr engl olamyrm .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme çıkana kadar beklemeye karar verdim bende..

müzik kutusunda da arama yoksa off off
  • Pişman olcağını zannetmiyorum. Elinde n97 olan ev arkadaşım keşke bu telefon alsaydım dedi , klavye tercih etmeyenler için bence güzel yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely
    quote:

Orijinalden alıntı: Cazooka
    -online mağazalar dışında- C6-01'in gümüş rengini bulabilen var mı? 11 tane mağaza gezdim, hiçbirinde yoktu.
    En ucuz fiyat olarak da 690'a buldum.

690 a nerde buldun ?

İstanbul, Bakırköy'de, meydanın yukarısında sağda kalan telefoncuda buldum. Kvk garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtemp4

Pişman olcağını zannetmiyorum. Elinde n97 olan ev arkadaşım keşke bu telefon alsaydım dedi , klavye tercih etmeyenler için bence güzel yani .

Klavyeli telefon alıcaksanız c6-00 'ı tercih edin. n97'ye para kaptırmayın bu saatten sonra. Rezil bir cihaz.
    c6-01 çok çok üstündür n97'den.
  • Arkadaşlar Symbian 3 için videolar güncelleştirilmesi geldi.
    Srt ve Sub uzantılı altyazıları gösterebiliyor artık.

Mobil Bekçisi'nin anlatımıyla alt yazı dosyası;
    http://www.mobilbekcisi.com/2856/symbian3-icin-videolara-alt-yazi-destegi-eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 18 Ocak 2011; 16:25:13 >
  • Telefonun şarzı az gidiyor arkadaş eğri oturup doğru söylemek gerekirse 2 gün gidemedi daha
  • sevmediğim bi tarafıda usb bağlı iken şarz olması bu bataryayı öldürür . Muhtemelen kapanıyordur o ayar ama bulamadım :d

telefonu alanlar veya alcak olanlar oviden fazla yüklenmesin telefona ordaki uygulamaların hepsi güvenli değil. Telefondan film izlemek çok güzel .mkv denedim herhangi bi ses boğuklugu görüntü bozuklugu veya geç açma yok .
  • Telefon için hafıza kartı almayı düşünüyorum, şuan 4GB takılı ve içerisinde müzikler var. Film yüklemek istediğimde yeterli alan kalmıyor, siz kaç gb kullanıyorsunuz ?
  • Bağlanma stilini depolama olarak seçerseniz şarj olmuyor.
    Ayrıca ben daha 24 saati tamamlayamadım açıkçası şarj konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 18 Ocak 2011; 12:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Bağlanma stilini depolama olarak seçerseniz şarj olmuyor.
    Ayrıca ben daha 24 saati tamamlayamadım açıkçası şarj konusunda

Bende minimum 2 gün gidiyor telefon , eskisi kadar kurcalamıyorum artık. Hatta varlığını bile unutuyorum bazen. Ama hafıza kartı alacağım ve sonra filmlere dadanırım, tabi birde şu güncelleme olayını derinden bir araştırayım.
  • Günde 100 mesaj atıyorum bi o kadar da geliyo.
    En fazla yarım saat wifi.
    Sabah çekiyorum geceyi zor buluyorum :) Sim kartınız kaç kb onu yazabilir misiniz
  • Aktif kullanıyorsun sen telefonun hakkını veriyorsun. Sim 64kb lik olandan kullanıyorum vodafone faturalı hat.
  • Çok aktif kullanıyorum. Evde işim olmadığı zamanlar Shift, angry birds oynuyorum. Ne bileyim açıp müzik dinliyorum. Sanki telefonu dün almışımda halen test ediyor gibiyim Ama hoşuma gidiyo telefon. Sürekli birşeyler yapmak istiyo insan :)
    Navigasyona bağlanmakta biraz zorlanıyo. Geç bağlanıyo. Şu sorunu halledemedim bi :)
  • Evet sürekli birşeyler yapmak istiyor insan, bu yönü benimde hoşuma gidiyor.
  • ben kington 8 gb mshc kart aldım tıkır tıkır çalışıyor hiçbir sorun yok.şarz konusunda sıkıntı var.1 gün gidiyor.:(((
  • Şarj konusunda herkes sıkıntılı
    Hafıza kartını Class 6 mı aldınız?
    HD kayıtlarda donma yaratıyor mu?
    Bende internet üzerinden 8gb Class 6 yada eğer donma gibi problem olmuyorsa 16gb Class 4 almayı düşünüyorum
    Yada fiyatı bana uyan ne olursa artık :)
  • bende 8 düşünüyorum, 16gb alsam acaba ağırlık yaşarmıyım bunu merak ediyorum. Film yükleyeceğim içine ve birde amatör kemdi video kayıtlarım olacak içerisinde. Buna göre sizce kaçlık almalıyım ?
  • Bence 16gb alın. HD videolar çekeceğiniz için.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.