Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda mı arzalı ya nokia n8 kapandı acılmadı ieade etmiştim başka bir telefon almak icin araştırırken hoşuma gitmişti ancak okuyunca sanırım bunuda almayacam resetleme kitlenme vs nokia n8 deki hattaya duşmeyecem bukez bekleyecem nokia n8 de iyi giydirmişlerdi banada
  • videoda ekran ve hız konusnda c7 en kötüleri gibi duruyor
  • Reset problemi o kadar sık olmasada sanki arada bi tutukluk yapar gibi bir saat içerisinde birden fazla olabiliyor. Ama bazı günler hiç karşılaşmadığımda oluyor.
  • bu zamana kadar bende 1 kere oldu. Ne sıklıkla reset problemi yaşıyorsunuz arkadaşlar ?
  • Günde 1 olabiliyor. Bazen 1 saat içerisinde 3-4 kere olabiliyor. Hiç olmadığı oluyor. Garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

videoda ekran ve hız konusnda c7 en kötüleri gibi duruyor

Neden acaba?
    Çünkü bakarsan c6-01 ile c7 nin işlemciler ve ramler aynı. Hatta bu 2 telefon n8 e göre fazladan 256 mb rom fazlası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Günde 1 olabiliyor. Bazen 1 saat içerisinde 3-4 kere olabiliyor. Hiç olmadığı oluyor. Garip

Bence telefonu bir servise gösterin, bende 1 kere oldu, oda şu şekilde; telefon bir uygulamayı açarken ben NO 'ya basıp sonra farklı birşey açmak istedim ve o sırada GPS çalıştırdım, bir baktım telefon kendini bi kapatıp hemen açtı.
  • Telefonda tema efektlerini ve dokunmatik ekran titreşimini kapattım. Telefonda daha önce çok resetleme olurken, 24 saattir hiç olmadı.
  • beyler yemn ederim cildirmak uzereyim !!! yarin gdip yeni bir tel alcam ya nokia x6 yada nokia c6-o1 2isinden biri fakat kafami karistiran konu OTOFOKUS olmamasi c6o1de sirf bunun icn kafam cok karisik yemn ederim..otofokus olsa c6o1de hic dusunmeden alirim ama diger ozellkleride cok iyi x6ya gore gerckten..

makro modu..yani yakin cekimlerde kullanilan mod..bende kullanirdim lisede flan yazilari cekmek icin smdi siz diorsunuz ya c6o1 yakin cekimde cok kotu diye bu yakin cekim dedginiz ne kadar? mesela biri bnm resmimi cektginde agzima girmicek tabi yani makroya gerek kalmicak :) mesla bnm resmimi biri 1.1-5 metre uzaktan cektginde iyi cikarmiyim(bulanik cikarmiyim) ? bulanik flan demissiniz yorumlarda okudum..bu bulaniklik ne kdar uzaklik icin gecerli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clausura

kamera bakımından x6 ile karşılaştırıldığında durum hangi model lehine olur?

dostum kamera yonnden x6 daha iyiymis c6o1 den ne yazikki
  • Kullanan arkadaşlar fotoğraf örnekleri verseler daha iyi olacak. En azından bu yüzden kararsız kalan arkadaşların karar vermesinde yardımcı olacaklardır.
  • aynen arkadslar ya 1de benim soruma cwp verirmisniiz + aksam nasl cekiyor foto + video gerckten mrk ettm..
  • Fotografları ekliyorum Autofocus gerekmez bizlere
    --

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 15 Ocak 2011; 10:35:28 >

• ben de nokia c6 ve ya c6-01 almayı planlıyorum fakat istanbulda alırsam nerden almalıyım en ucuz fiyatı nerde ne kadardır ve ses olarak performansı nasıldır?
  • Ses performansı bence çok güzel.
    Sennheiser CX500 ile kullanıyorum. Gayet memnunum sesinden.
  • -online mağazalar dışında- C6-01'in gümüş rengini bulabilen var mı? 11 tane mağaza gezdim, hiçbirinde yoktu.
    En ucuz fiyat olarak da 690'a buldum.
  • @hie resimler için teşekkürler
  • beyler nokia c6o1 le nokia x6 nin oyunlari farkli dmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn
    beyler nokia c6o1 le nokia x6 nin oyunlari farkli dmi ?

işletim sistemi nedeniyle.yüklenebilecek oyunlar farklı.
    x6 da çalışacak tümünü c6 01de çalıştırırsın.ama c601e özelleri x6da çalıştıramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

beyler nokia c6o1 le nokia x6 nin oyunlari farkli dmi ?

c6-01 de bu oyunları oynayabilirsin mesela

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.