Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende almayı düşünenlerdenim ama telefon daha tam anlamıyla yaygın olarak satılmaya başlamadı vede
    resetleme olayı gibi güncellemeyele halledilebilecek ufak tefek sorunları var.ayrıca tabi benimde
    birkaç aylık nakit sorunum:bende bu sebeblerden dolayı nisan-mayıs gibi almayı planlıyorum.Selamlar...
  • S^3 cihazlarda ekolayzır nasıl ekolayzır ayarı yapıldığı aşağıdaki haberde belirtilmiş ilgilenenler bakabilir.

http://www.mobilbekcisi.com/yazi/2269-symbian-3-ozel-ekolayzer-ayari-nasil-yapilir
  • hie

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için , telefonla alaklı soru işareti kalmadı kafamda :)
  • hani o symbian 3ün bahsedilen yavaşlığını hiç yaşamadım. Bi güncelleştirme telefonun sorunlarını çözer diye düşünüyorum. Telefonun ağır olması olması hoşuma gidiyor. Fiyatına göre alınası telefon.
  • resetleme olayı format ile düzeldi galiba 2 gün içinde sadece oviden bir video indirirken reset attı kendine o da video büyük ve internet bağlantısı yavaştı o yüzden galiba diye düşünüyorum.

telefonu resetlenen arkadaşlara bir tavsiyem olacak. telefon sürekli reset atarken aklıma gelmişt ama denemek aklıma gelmedi tabi. ana ekrandaki sosyal ağlar kısa yolu var sürekli facebook güncellemeleri çıkıyor o ekranda sürekli yazıların gelip gitmesinin telefonu kasacağını düşünüyordum. hele birde çok arkadaşınız varsa sürekli yeni haberler olacaktı ana ekranda.

formattan sonra sosyal ağlar kısa yolu da gitti ekrandan ve telefon daha stabil çalışmaya başladı tuş kilidi hemen açılıyor reset sorunu olmuyor. demek istediğim reset sorunu yaşayan arkadaşlar ana ekrandan sosyal ağlar kısa yolunu silip kullanın birazda bakalım ne olacak.

birde facebook ile ilgili soru soran arkadaş vardı facebooktan şu anda video izleyemiyorum sadece facebookta paylaşılan youtube ve benzeri sitelerden videoların linklerine tıklayarak videonun yayınlandığı sayfaya gidiyorsun ordan izleyebiliyorsun.

• Size Mobimag Dergisi'nin 2011 Ocak sayısından röportajın önemli bir kısmını paylaşmak istiyorum.

Selim Aytuna(S.A): Servisler ve Çözümler Müdürü
    Timuçin Şentürk(T.Ş): Nokia Türkiye Ürün Müdürü

Ovi Mağaza'ya paralı uygulamalar ne zaman geliyor?
    S.A: Bir-iki ay içinde paralı uygulamalar geliyor. Onun altyapı çalışmasını yapıyoruz. Ödeme tarafını koordine ediyoruz.
    T.Ş: Alternatif uygulama mağazalarının operatör üzerinden faturalama gibi bir yetenekleri yok. "Operator Billing (Operatörlü Faturalama)" dediğimiz sistemle, operatörler üzerinden mobil ödeme sistemini devreye sokup Ovi Mağaza'yı rekabetçi kılacağız. Operatör için de daha avantajlı hale getiriyoruz çünkü kullanıcıların bir şey satın almak istediklerinde kredi kartını kullanma gerekliliği ortadan kalkmış oluyor. Hem operatör hem de kullanınıcı için de çok avantajlı. Ovi Mağaza'dan yaptığı bütün satın almalar cep telefonu faturasına yansıyacak.

Ovi Mağaza'da mobil ödeme diğer ülkelerde kullanılıyor mu?
    S.A: Ovi Mağaza bazı ülkelerde operatörlü mobil ödemeye geçti. Uygulanan yerlerde mobil ödemeyle hacimde 13 katlık bir artış söz konusu olmuş. Yayıncı başına ortalama gelir artışı yüzde 56. İngiltere, Almanya, Fransa gibi ülkelerde tüketiciler kredi kartı yerine mobil ödemeyi tercih ediyor. Çünkü daha kolay ve şeffaf buluyor.

Yenilikler konusunda başka nelerle karşılaşacağız?
    T.Ş: Bu yıl itibariyle Symbian olarak gelen cihazlar yeni Symbian arayüzüyle gelecekler. Symbian'ın her versiyonunda güncellemelerini yapabilecekler. Birinci çeyrekte N8, C7, C6-01 gibi cihazların Symbian üzerinde güncellemesi çıkacak. Ovi Maps'in yeni versiyonunu, tarayıcının yeni versiyonunu sunuyor olacağız. Daha uzun vadede HTML 5 devreye giriyor olacak. 2011 Nokia için sadece donanımsal olarak değil, her alanda pek çok yeniliğin yaşanacağı bir yıl olacak.

Artık Symbian^3 değil de yeni Symbian mı demek lazım?
    T.Ş: Evet artık Symbian 3 demiyoruz. Güncellemeler olmasından dolayı yeni Symbian demeyi tercih ediyoruz. Çünkü artık hepsi Symbian ve bu yaklaşımla 3, 4 diye bir şey de kalmıyor.

• @ polisefa rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu. Telefonu gün geçtikçe daha çok seviyorum. Arkadaşlarwww.zedge.net sitesinden telefona göre duvarkağıdı veya başka ne isterseniz download edebilirsiniz, ben telefona 2 adet duvarkağıdı indirdim süper *Ücretsizdir

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

http://www.zedge.net/wallpapers/6352534/allah-wallpaper/?pos=1&search=allah

ve

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

http://www.zedge.net/wallpapers/4538061/mevlana-dervish-wallpaper/

Tabi bu boyutlar direk telefona göre olmayabilir, site üzerinden link kopyaladım, siz siteye girerek arama kısmına ne arıyorsanız yazın ve karşınıza çıkanları indirebilirsiniz.

Siteye giriş yaptığınızda sağ kısımdan telefon modelini seçin, bunu yaptığınızda telefona uyumlu olanlar görüntülenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 10 Ocak 2011; 16:27:04 >

• forumda daha yaygın olarak c6-01 i kullanan yok galiba

• Nokia N8, C7, C6-01 ve Samsung Galaxy S Ekran Karşılaştırması

• Güzel video, sağlam karşılaştırma olmuş.
    c6-01 'in fiyatı baya uygun, hergün daha da bi' beğeniyorum. Ah bir de otofokus olsaydı.
    Nokia şöyle c6-01 ayarında otofokuslu bi' cihaz çıkarsa alıcam. 8mp olmasın 5 olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Ocak 2011; 23:09:58 >
  • c6-01 almayı düşünüyorum şu aralar ama gerçekten çok kararsızım.

5800 dan sonra yine sorun yaşamaktan korkuyorum, kullananlar gördüğü eksiklikleri yazabilir mi ? kamerada af olmaması dışında
  • Bir hafta önce aldım. Resetleme sorunu var. Menüde uygulamalara girmek istediğimde, bazen donuyor, tekrar üzerine bastığımda, telefon kapanıp açılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

c6-01 almayı düşünüyorum şu aralar ama gerçekten çok kararsızım.

5800 dan sonra yine sorun yaşamaktan korkuyorum, kullananlar gördüğü eksiklikleri yazabilir mi ? kamerada af olmaması dışında
  • harun_tr telefonu kullanan arkadaşlardan bazılarında reset problemi var, bende 1 kere oldu. Tavsiye ederim
  • çoğu kişi kararsız kaldı sanrım benim gibi,ama yinede resetleme sorunu hariç fiyat/performans açısından alınası bir telefon
    neden bu kadar az yorum,paylaşım oldu anlamış değilim.Ayrıca HB de genellikle bütün telefonlara yorum yapılırken
    c6-01 için hiç yorum yok,hemde ellerindeki stokların hepsi satılmışken,garip.
    Şöyle bir sorum olacak;güncelleme yakın zamanda gelmezse resetleme sorunu yaşayanlar cihazı servisemi yollıyacak?
    yoksa bu alışılası bir durum olarak kullanıma devammı edilecek.(ayda 1 olan resetlemeden bahsediyorum,daha sık olursa
    o vahim bi durum)
    teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

forumda daha yaygın olarak c6-01 i kullanan yok galiba
  • GÜNCELLEŞTİRME NE ZAMAN ÇIKAR SİZCE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

GÜNCELLEŞTİRME NE ZAMAN ÇIKAR SİZCE ?

Nokia'ya yeteri kadar yazılım hatası şikayeti bildirildiği zaman. Ya da belli bi' satış rakamına ulaştığı zaman.

Şu nokya bazen olaylara baya fransız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 13 Ocak 2011; 22:00:14 >
  • Nokia iyi hoş telefon üretiyorda desteği biraz geç geliyor
  • Şubatın ilk haftasını bekleyin symbian 4 gelecek
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: akg58
    Şubatın ilk haftasını bekleyin symbian 4 gelecek
    quote:

Symbian^4 diye bir şey yok artık. Symbian sürekli olarak güncellenen bir sistem oldu.
  • "http://shiftdelete.net/symbian-4ten-yeni-bilgiler-17493.html"
    Bunların yalancısıyım.
    Sizde bunların galiba "http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=37240.0"
    quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: akg58
    Şubatın ilk haftasını bekleyin symbian 4 gelecek
    quote:

Symbian^4 diye bir şey yok artık. Symbian sürekli olarak güncellenen bir sistem oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 13 Ocak 2011; 23:03:41 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.