Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 01.01.2011 tarihinde istanbul bakırköy capacity alışveriş merkezindeki tim den 690/12 taksit ile aldım cihazı.

diğer arkadaşlarında yazdığı gibi bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. kullanışlı, basit, hızlı, dokunmatiği güzel, ses kalitesi yeterli, ekran büyüklüğü bana göre yeterli(sonuçta cebimizde tablet taşımıyoruz).

ama gel gelelim nokianın hastalığı olan donma ve reset sorunu bu telefonda da var. daha önceden N95 8GB kullanıyordum o da donma yapıyor, canı sıkılırsada reset atıyordu. 1 2 yazılım güncellemesinden sonra düzelmişti cihaz. C6-01 de ilk günlerde sorun yoktu ama özellike salı ve çarşamba günleri tuş kilitliyken açmak istediğimde açmamaya, ekran donup kalmaya başladı 5-10 saniye sonra düzeliyor ama daha sonra da cihaz canı sıkıldıkça kendine reset atıyor. 2 gün süresi içinde benim farkettiğim en az 8 kere reset attı cihaz kendine. bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı acaba? benim fikrim ilk sürümler olduğu için ilerleyen günlerde çıkacak güncellemeler ile bu cihaz harika bir cihaz olacaktır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

01.01.2011 tarihinde istanbul bakırköy capacity alışveriş merkezindeki tim den 690/12 taksit ile aldım cihazı.

diğer arkadaşlarında yazdığı gibi bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. kullanışlı, basit, hızlı, dokunmatiği güzel, ses kalitesi yeterli, ekran büyüklüğü bana göre yeterli(sonuçta cebimizde tablet taşımıyoruz).

ama gel gelelim nokianın hastalığı olan donma ve reset sorunu bu telefonda da var. daha önceden N95 8GB kullanıyordum o da donma yapıyor, canı sıkılırsada reset atıyordu. 1 2 yazılım güncellemesinden sonra düzelmişti cihaz. C6-01 de ilk günlerde sorun yoktu ama özellike salı ve çarşamba günleri tuş kilitliyken açmak istediğimde açmamaya, ekran donup kalmaya başladı 5-10 saniye sonra düzeliyor ama daha sonra da cihaz canı sıkıldıkça kendine reset atıyor. 2 gün süresi içinde benim farkettiğim en az 8 kere reset attı cihaz kendine. bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı acaba? benim fikrim ilk sürümler olduğu için ilerleyen günlerde çıkacak güncellemeler ile bu cihaz harika bir cihaz olacaktır diye düşünüyorum

Hayırlı olsun telefonun. Donma konusunda açıkcası şaşırdım bunu belirteyim, telefonun anasını ağlatıyorum yapmadığım eziyet kalmıyor, hardformat bile attım ama hiç donma ile karşılaşmadım . Bu başlıkta morqos arkadaşımızda yeni aldı. kendisinde 'de gps 'de ağırlık ve birkaç kez makinanın kendisini resetleme problemi olmuştu. İnşallah bu tarz sorunlar geçici olur ve ilk güncellemeyle hallolur.

• Evet aynı sorunları bende yaşıyorum. Tamamen birebir sorunlar
    İlk güncellemeyi bekliyorum bende. Umarım kısa zamanda çözülür bu problemler.
    Şarj konusunuda bakalım ilerleyen zamanlarda performans ne olacak :)
    Güncelleme ile sorunlar halledilirse telefon bence mükemmel
  • nokia destek hattını aradım telefona format atın düzelir dediler olabilir mi acaba. birde bazı modellerde formattan sonra ovi store ve maps uyulamaları gidiyor diye okumuştum. bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim.
  • yabancı sitede genel dezavantajları olarak şöyle sıralamış;
    *Şarjın az gitmesi
    *Symbian ın mesaj yazımında ve web sitelerindeki kullanışlılığın android in gerisinde kalması
    *Fixed-focus kameranın yetersizliği
    *Office dökumanları üzerinde düzenleme yapılamaması(ücret ödemeden)
    *Nispeten sınırlı yazılımların bulunması
    şeklinde
    daha kısa bir süre geçmesine rağmen kullanıcıları yorularından öğrendiğimiz tekrar eden diğer sorunlar;
    *Kendi kendine reset atması, bazı kişilerde sık denilebilecek kadar
    *Gps in tutarlı olmaması, bazen kısa zamanda belirlemesi bazen 10dak kadar bekleme yapması

güncelleme ne kadarını çözer bilemiyorum ama umarım etkisi olur.Biraz daha kullanıcı yorumlarının artmasını
    bekliyorum,olumlu yönde olursa ,ona göre bende bu ay almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

nokia destek hattını aradım telefona format atın düzelir dediler olabilir mi acaba. birde bazı modellerde formattan sonra ovi store ve maps uyulamaları gidiyor diye okumuştum. bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim.

Symbian 3 'lerde format attığında ovi store ve maps gidiyor evet. Maps ı tekrar yükleyebilirsin ama ovi store yi malesef yükleyemiyorsun, sadece c6-01 'de olan bir problem değil bu. C7 - n8 ve diğer symbian3 olanlarda diyelim.

@lamii
    GPS ve reset olayı bende hiç olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. İnşallah güncelleme ile çözülür.
  • Ben format attım ne maps gitti ne ovi store.. İkiside sapasağlam duruyor
  • Hard format mı yoksa soft format mı ?
  • Home Tuşu + Kamera Tuşu + Ses kısma tuşu + Power tuşuna sırasıyla basılı tutarak denermisin ? Arkadaşlar bu formattan sonra yüklenmeme problemi bir genel hata ve nokia bunu kabul ediyor. Yarın servise vereceğim ve başında bekleyeceğim cihazın, güzelce telefonumu sıfırlasınlar
  • arkadaşlar bende c6-01 aldım bugün 680x12 ay taksitle cihazın duruşu olsun işlevi olsun çok güzel hiç bir eksik tarafı yok özellikle video kayıt hd kalitesinde çok güzel kayıt yapıyor.alacak arkadaşlara tavsiye ederim.sakın kaçırmasınlar.c7 ile aynı hatta daha şık duruyor ve daha ucuz alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.gps 5 snde konumumu buldu ve rotayıda çok kısa bir zamanda veriyor.gerçekten güzel pişman olmayacağınız bir telefon.birde sorum olacak telefonu ilk aldığınızda 12 saat şarja takın falan diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
  • Hayırlı uğurlu olsun öncelikle...
    O şarj olayı şehir efsanesinden başka bi' şey değil kanka

İlk 5 şarjı şu şekilde yap: Şarj bitince kapat telefonu, şarj tamamlandı diyene kadar şarj et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 7 Ocak 2011; 23:39:25 >
  • kanka351 Hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoşgeldin.
  • hayırlı olsun, herkes tim den alıyo galiba telefonları bende sordum tekirdağ tim e 730,12taksit dediler,heryerde farklı sanırım
    bide istanbulda soracağım. mediamarkt yada electroworld fiyatı nedir acaba bilgisi olan varmı? teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: kanka351

arkadaşlar bende c6-01 aldım bugün 680x12 ay taksitle cihazın duruşu olsun işlevi olsun çok güzel hiç bir eksik tarafı yok özellikle video kayıt hd kalitesinde çok güzel kayıt yapıyor.alacak arkadaşlara tavsiye ederim.sakın kaçırmasınlar.c7 ile aynı hatta daha şık duruyor ve daha ucuz alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.gps 5 snde konumumu buldu ve rotayıda çok kısa bir zamanda veriyor.gerçekten güzel pişman olmayacağınız bir telefon.birde sorum olacak telefonu ilk aldığınızda 12 saat şarja takın falan diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

• timi bilmiyorumda ben nokia 'dan aldım. Bulunduğun bölgedeki nokia 'ları ara ve sor, muhakkak vardır, ben öyle yaptım.
  • Şimdi bu cihaz alınmalımı , alınmamalımı ? :)
  • teşekkürler, normalde online satış siteleri nokia shoplardan daha ucuza satıyordu,sanırım.
    c6-01 fiyatları tam oturmadı belkide,diğer arkadaşlarda paylaşırlarsa aldıkları yer ve fiyatlarını
    boşuna mağzaları dolaşmak zorunda kalmam
    quote:

Orijinalden alıntı: hie

timi bilmiyorumda ben nokia 'dan aldım. Bulunduğun bölgedeki nokia 'ları ara ve sor, muhakkak vardır, ben öyle yaptım.
  • Bu telefonu almaktan çok emindim ama sanırım güncellemeleri beklyceem.
  • C6-01,bu sitede bu fiyata ben kesin almaya karar verirsem burdan almayı düşünüyorum ...

http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-c6-01-cep-telefonu_835366.aspx?CatID=27177&ref=akakce&v=1.40.2
  • Bence kesinlikle alınası bi telefon. Aldığıma pişman değilim. Kamera benim için önemsizdi. Yazılım güncelleştirilmesi gelse de şu;
    Gps tutarsızlığı, reset problemi çözülse bana göre başka bi problem yok.
    Aldığında problem yaşamak istemiyosanız güncelleştirmeyi bekleyin bence.
    Ama ihtiyacınız varsa kesin alın
    -Kullanan arkadaşlara sorum olacak : Facebook'u normal gezerken video'ları izleyebiliyor musunuz. Yada izlemek için ne yapıyorsunuz
  • lamii üç aşşağı beş yukarı fiyatlar aynı neredeyse. Kimisi 680, kimisi de 700 'den satıyor. Ben ortasından aldım 689

sefalonely telefonu almak için güncelleştirme beklemene gerek yok , al gitsin takma kafana

polisefa telefonu tavsiye ederim, senin için nezaman uygun olursa fiyatı o zaman al ben müsait oldum ve bi anda aldım.

morqos facebook kullanmadığım için bilemiyeceğim ama dün ilk defa benim telefonda kendisini resetledi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.