Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Ayarlar ->

Buradan WLAN 'a geç kısmını EL İLE olarak seç,

Kendi ülkenizde veri kullan ->
    Burayıda Herzaman Sor olarak seç, daha sonra düzelecektir
  • Ovi suite ile anlaşamadım.
    Nokia n8,c7 ile uyumlu olan symbian 3 programlarının hepsi bizim telefona uyuyor mu
    @hie pm attım bakar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Ovi suite ile anlaşamadım.
    Nokia n8,c7 ile uyumlu olan symbian 3 programlarının hepsi bizim telefona uyuyor mu
    @hie pm attım bakar mısın

pm ok , uyar tabiki niye uymasın. Aynı sülaledeniz sonuçta adımız farklı olsada soyumuz symbian3
  • morqos nerden ve kaça aldın acabaaa ?
  • İzmir'de tim'den 700tl ye aldım
    Çoğu yerde bulunabiliyor artık yavaş yavaş bu telefon
  • quote:

İzmir'de tim'den 700tl ye aldım

Biraz pahalı almışsın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

quote:

İzmir'de tim'den 700tl ye aldım

Biraz pahalı almışsın kardeş

bencede 660 a falan var bildiğim kadarıyla
  • Sabah şehir dışına çıkıcam.
    Hemen alıp geldim. Telefonun bütün güncelleme ve harita işlemlerini tamamladım.
    Aniden gidip aldım, belli değildi ne yapacağım.
    Memnunum telefondan 2 kere reset attı ama neden attı bilmiyorum. Hep beni bulur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 6 Ocak 2011; 0:39:23 >
  • ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ancak şarjı 2 gün anca gidiyor hatta gitmiyor bile.
    üstelik güç tasarruf modunda. çok fazla da kullanmıyorum.
    ikincisi gps açık havada bazen 10 sn de bazen 10 dakika da uydu bağlantısı kuruyor
    ayarlarla ilgili bir sıkıntı var sanırım. benden başka gps i geç uydu bağlantısı kuran var mı sebebi ne olabilir
  • merhaba,

Dün dolaşırken Bestbuy da galiba 659 TL olarak gördüm. Fakat emin değilim.
  • Arkadaşlar ürünün ses kalitesi nasıl?Bir mp3 çalar ve video oynatıcı olarak da kullanmayı düşünüyorum,bu konudaki performansını değerlendirebilirseniz sevinirim.Ve kafamı kurcalayan ekran boyutu,3.2 inç yeterli oluyor mu film vs. için?
  • Video kalitesi mükemmel, ses tek hopalörlü çıkışına göre fena değil 5800 performansını bulamazsın ama kulaklıkla iyi. 3,2 inch meselesi görecelidir bana yetiyor sizi bilmem.
    quote:

Orijinalden alıntı: bg13

Arkadaşlar ürünün ses kalitesi nasıl?Bir mp3 çalar ve video oynatıcı olarak da kullanmayı düşünüyorum,bu konudaki performansını değerlendirebilirseniz sevinirim.Ve kafamı kurcalayan ekran boyutu,3.2 inç yeterli oluyor mu film vs. için?
  • Arkadaşlar C7 ile arasında sadece hafıza bakımından fark var demi ?

C7'yi gördüm fakat malzeme kalitesi olarak C6-01 nasıl C7 ile aynı kalitede midir ?

Ayrıca Bugün telefon alacak olasanız C7'yi yoksa C6-01 mi tercih edersiniz.

Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bg13

Arkadaşlar ürünün ses kalitesi nasıl?Bir mp3 çalar ve video oynatıcı olarak da kullanmayı düşünüyorum,bu konudaki performansını değerlendirebilirseniz sevinirim.Ve kafamı kurcalayan ekran boyutu,3.2 inç yeterli oluyor mu film vs. için?

Bence kulaklık sesi yeterli ve müzik dinlerken güzel ses veriyor. Film izlerken gayet güzel görüntü kalitesi.

quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Arkadaşlar C7 ile arasında sadece hafıza bakımından fark var demi ?

C7'yi gördüm fakat malzeme kalitesi olarak C6-01 nasıl C7 ile aynı kalitede midir ?

Ayrıca Bugün telefon alacak olasanız C7'yi yoksa C6-01 mi tercih edersiniz.

Tşk.

C7 alacaktım fakat bütçeyi denkleştiremediğim için bunu aldım, alırken C7 'yide inceledim ve iyiki bunu almışım. Telefon şık ve ele tam oturuyor.

• Aslında bu mesajı telefondan yazıyodum ama telefon aniden durup reset attı kendine.
    Telefonun kulaklık sesi güzel bence Sennheiser cx500 ile denedim gayet memnun kaldım.
    Yolda gps i açtım fakat 5 dakikada bulmadı. Ama ilk denememde 2. saniyede bulmuştu bana garip geldi.
    Şarj konusunda benimde sıkıntım var. Sabah 8de telefonu şarjdan çektim. Toplam 80 mesaj attım ve bi o kadarda mesaj geldi. 15 dakika wireless, 5 dakika gps ( gps de ilk denememde buldu diğerinde bekledim ama sıkıntı yarattı.) + 20 dakika telefon konuşması yaptım. Akşam saat 8de bitti şarjı.
    Sizce bunlar normal midir :)
    Ama şunu söylemeliyim ki telefon gerçekten çok şık ve ele oturuyor. Aldığıma da pişman değilim

Edit : Dün gece flaşı açıp video kaydı yaptım 10 saniye kadar. Durdurmak için bastım ve telefon reset attı.
    Ayrıca .avi dosyası attım fakat izleyemedim. Videoları nHD olarak çevirip mi izlemek gerekiyor. Ayrıca desteklediği video formatları nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 6 Ocak 2011; 23:12:52 >

• telefon neden resetledi merak ettim. Bu mesajımı c6-1 den atıyorum. 640x360 ve .mp4 formatında film izledim... Gercekten harika gösteriyor. Desteklediği diğer formatları bende merak ediyorum ve en sevdiğim konu cepten film-dizi izlemek.
  • BU TELEFONU ALMAK İÇİN NE KADAR DAHA BEKLEMEK GEREK SİZCE... FİYATLARIN YERLEŞMESİ AÇISINDAN...
  • Sarj konusunda sıkıntı çekenler en az 10 full sarj deşarj'dan sonra batarya yı test etsinler, kullanım süresi daha uzar diye tahmin ediyorum. Yabancı bir forumdan bulduğum bilgiler;http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C6-01/
    desteklenen video formatları: 3GPP formats (H.263), Flash Video, H.264/AVC, MPEG-4, RealVideo 10, Sorenson Spark, VC-1, VP6, WMV 9
    Ayrıca linkteki program, nokia tellere göre video konvertliyo fakat register istiyor, yapmadanda kullanabilirsiniz fakat videonun sonuna şeffaf reaklam atii.
    http://www.videoconverterfactory.com/tips/nokia-c6-video-converter.html
    Hiç bişey yapamazsanız formatfactory kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 7 Ocak 2011; 1:49:09 >

• KArdeş 5800 ilk çıktığında çok paraaydı hatırlarsan yaklaşık bir sene bekledim fiyatı 500 olunca aldım. Artık bunuda sen düşün ne kadar zaman sonra düşer. Bu telefonda kasmadım kendimi çünkü param çoktu harcayacak yer bulamadım nete düşer düşmez aldım
    quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

BU TELEFONU ALMAK İÇİN NE KADAR DAHA BEKLEMEK GEREK SİZCE... FİYATLARIN YERLEŞMESİ AÇISINDAN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

BU TELEFONU ALMAK İÇİN NE KADAR DAHA BEKLEMEK GEREK SİZCE... FİYATLARIN YERLEŞMESİ AÇISINDAN...

Hiç bekleme, telefon çok güzel ve aldığında çok beğeneceksin . Maddi durum müsait ise veya müsait olduğunda telefonu almanı tavsiye ediyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Sarj konusunda sıkıntı çekenler en az 10 full sarj deşarj'dan sonra batarya yı test etsinler, kullanım süresi daha uzar diye tahmin ediyorum. Yabancı bir forumdan bulduğum bilgiler;http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C6-01/
    desteklenen video formatları: 3GPP formats (H.263), Flash Video, H.264/AVC, MPEG-4, RealVideo 10, Sorenson Spark, VC-1, VP6, WMV 9
    Ayrıca linkteki program, nokia tellere göre video konvertliyo fakat register istiyor, yapmadanda kullanabilirsiniz fakat videonun sonuna şeffaf reaklam atii.
    http://www.videoconverterfactory.com/tips/nokia-c6-video-converter.html
    Hiç bişey yapamazsanız formatfactory kullanın.

Verdiğin linkteki programı indirdim, convert etmek için deneyeceğim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.