Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gündüz ve gece çekimleri ile ilgili detaylı fotoğraf paylaşır mısınız ?
    Kamera kalitesi nasıl ?
  • Kapatma düğmesine basıp en alttaki seçeneği güç tasarruf modunu seçin saat kayboolacaktır fakat bunu yanında batarya uzun gitsin diye başka ayarlarıda değiştiriyor bu mod.
    quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

quote:

Orijinalden alıntı: cndnfrkn

quote:

Arkadaşlar bende bu akşam c6-01 aldım. 680 liraya 8 taksit ile. Telefon şuan beni kendisine hayran bıraktı. Yalnız bilmediğim çok şey var. Şuan benim için en önemlisi ise telefonda sanırım tarayıcı yüklü değil. Çok kötü bi tarayıcı var. Nasıl explorer yada yüklenebiliyorsak firefox yükleyebilirim

Merhaba telefonu nereden aldiniz acaba? Fiyati uygunmus.

Ben Elazığdayım, Çarşıdan bir turkcell bayisinden aldım. TİM değildi ama normal bi bayii idi. Önce 690 dediler, biraz pazarlıktan sonra taksitli 680 yaptılar. Açıkçası bende şaşırdım fiyatını uygun söyledikleri zaman

Bu arada dün akşam telefon tuş kilidindeyken saati bi süre sonra kapanıyordu. Fakat geceden beri artık hiç kapanmıyor sürekli açık. Bu saatin bi süre sonra kapanma ayarı varmı

• Kamerası için alıyorsan mükemmel bir kamera yok ama iş görür benim bekletilerim açısından öyle sizi bilemem. Yenice çektim, bir önceki sayfada resim örneklerim mevcut. 3mpixel ayarda gece porte modunda bu son resim
    quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_Time

Gündüz ve gece çekimleri ile ilgili detaylı fotoğraf paylaşır mısınız ?
    Kamera kalitesi nasıl ?

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 1 Ocak 2011; 19:52:52 >

• Fotoğraf pekde kaliteli gelmedi. 8MP kameraya göre kalitesi düşük değilmi? Tatmin edici değil sanki?
  • İnternette kolayca gezilebiliyor mu? Takılmalar oluyor mu?
  • megapiksel oranı ile kalite ölçülmez, ben çok güzek fotoğraf çekiyor iddiasında değilm sadece bana yeterli geliyor kişiden kişiye göre değişir, ceple çektiğim fotolardan hiçbir zamançıktı almadım yada bilgisayara yüklemedim bu iş için makinamı kullanırım. Ayrıca bu fotoyu 3 mp ayarında çektim boyutu küçük olsun diye. Cepten çekerim cebimden bakarım diyenlere gayet tatmin edici.Kamera için alacaksan N8 tavsiye ederim çok net resimleri var makrolarıda çok güzel.
    quote:

Fotoğraf pekde kaliteli gelmedi. 8MP kameraya göre kalitesi düşük değilmi? Tatmin edici değil sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 2 Ocak 2011; 11:28:44 >
  • Wifi ile bağlantı da iyi, ancak şebeke üzerinden bağlanırsanız takılma değil gecikmeler oluyor, takılma derken ben zoom yapınca olan takılmaları algıladım belirteyim ayrıca yeni gelecek olan güncellemede browser yenilenecekmiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: Cazooka

İnternette kolayca gezilebiliyor mu? Takılmalar oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

megapiksel oranı ile kalite ölçülmez, ben çok güzek fotoğraf çekiyor iddiasında değilm sadece bana yeterli geliyor kişiden kişiye göre değişir, ceple çektiğim fotolardan hiçbir zamançıktı almadım yada bilgisayara yüklemedim bu iş için makinamı kullanırım. Ayrıca bu fotoyu 3 mp ayarında çektim boyutu küçük olsun diye. Cepten çekerim cebimden bakarım diyenlere gayet tatmin edici.Kamera için alacaksan N8 tavsiye ederim çok net resimleri var makrolarıda çok güzel.
    quote:

Fotoğraf pekde kaliteli gelmedi. 8MP kameraya göre kalitesi düşük değilmi? Tatmin edici değil sanki?

N8 tavsiye ediyorsun kardes ama fiyatı çok yüksek ..

• Kamera için telefon alıyorsan öyle kardeş.
    quote:

quote:

megapiksel oranı ile kalite ölçülmez, ben çok güzek fotoğraf çekiyor iddiasında değilm sadece bana yeterli geliyor kişiden kişiye göre değişir, ceple çektiğim fotolardan hiçbir zamançıktı almadım yada bilgisayara yüklemedim bu iş için makinamı kullanırım. Ayrıca bu fotoyu 3 mp ayarında çektim boyutu küçük olsun diye. Cepten çekerim cebimden bakarım diyenlere gayet tatmin edici.Kamera için alacaksan N8 tavsiye ederim çok net resimleri var makrolarıda çok güzel.
    quote:

N8 tavsiye ediyorsun kardes ama fiyatı çok yüksek ..

• Yeni güncelleştirme ne zaman çıkacaktır acaba ?
  • hiç ovi maps ile ilgili bilgim olmadığı için bir sorum olacak
    ovi maps ın ücretsiz olmasının nerden aldığına göre değişmediğini düşünüyorum,
    yani bazı satış sitelerinde "c6-01(sınırız ovi maps hediyeli) "ibaresi gereksizmidir,yoksa
    satın aldığımız firma bu özelliği ekliyormu? teşekkürler,
  • Navigasyon beleş hepsinde hediye merak etme sen yeterki gps modülü olsun
    quote:

Orijinalden alıntı: lamii

hiç ovi maps ile ilgili bilgim olmadığı için bir sorum olacak
    yani bazı satış sitelerinde "c6-01(sınırız ovi maps hediyeli) "ibaresi gereksizmidir,yoksa
  • arkadaşlar mukkemelfiyat.com'daki fiyat nasıl?650 liraya daha iyi bir telefon yok sanırım,biliyorsanız onu alacağım?
  • teşekkürler, nerden aldığımızın bi önemi yoksa en ucuz yerden alıcaz artık
    quote:

Navigasyon beleş hepsinde hediye merak etme sen yeterki gps modülü olsun
    quote:

Orijinalden alıntı: lamii

hiç ovi maps ile ilgili bilgim olmadığı için bir sorum olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bence bu cihaz 5800 XM'den sonra halkın telefonu olmaya aday bir cihaz.

Fiyatı 500 liraya düşerse neden olmasın

Olur ama hemen olmaz , birazcık zaman geçsin bak gör millet nasıl kullanacak bu telefonu. Herkesin elinde bir C6-01, zate öyle bir şey olduğunda 'da cfw 'ler havada uçuşur

• Ya ben alıcam da kararsızım genede telefonu kullanan arkadaşlar olumsuz gordugu yönlerınıde soyleyebılırlermı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

Ya ben alıcam da kararsızım genede telefonu kullanan arkadaşlar olumsuz gordugu yönlerınıde soyleyebılırlermı acaba ?

Telefon bir harika, fotograf çekimide uygun ışıklı ortamlarda çok güzel ama börtü böcük çekmek için okadar iyi bir kamera değil. Video çekimi mükemmel . Symbn3 sistemi var, ayrıca dokunmatiği çok hassas. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Ya ben alıcam da kararsızım genede telefonu kullanan arkadaşlar olumsuz gordugu yönlerınıde soyleyebılırlermı acaba ?

Telefon bir harika, fotograf çekimide uygun ışıklı ortamlarda çok güzel ama börtü böcük çekmek için okadar iyi bir kamera değil. Video çekimi mükemmel . Symbn3 sistemi var, ayrıca dokunmatiği çok hassas. Tavsiye ederim.

ya ben film izlemek , mesajlaşmak internet hızı iyi olan ve şarjı uzun giden bi telefon arıyorum acaba işimi görürmü ?

• quote:

ya ben film izlemek , mesajlaşmak internet hızı iyi olan ve şarjı uzun giden bi telefon arıyorum acaba işimi görürmü ?

o zaman kesinlikle almanı tavsiye ederim. Özellikle görüntüsü harika
  • quote:

quote:

o zaman kesinlikle almanı tavsiye ederim. Özellikle görüntüsü harika

katılıyorum, görüntüsü güzel ve şarzı iyi gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.