Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günlük kullanımlarınızı yazarak şarjın ne kadar gittiği hakkında bilgilendirir misiniz
  • Gün içerisinde 1saate yakın telefon görüşmesi
    İnternet - GPS
    Akşamları mp3 veya radio dinliyorum

Bu şekilde 3 gün gibi gidiyor , tam detaylı takip etmedim pil süresini ama şunu söyleyebilirim telefon ben buradayım diyor ve pili 5800 gibi bir günde bitmiyor, bu çok güzel.
  • valla ben 2 saate yakın konuşuyorum. 2-3 saate yakın oyun oynuyorum, internete bağlanıyorum. Yeni aldığım için kurcalıyorum epey de. 2 güne yakın gidiyor
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim hie ve BerbatZ
    Büyük ihtimalle yarın alacağım,eğer olmazsa 10 gün sonra :)
    Kutu içeriğinden flash belleği telefona bağlamak için kablo çıktı mı veya çıkanları söyleyebilir misiniz.
    Ürünü alacağım zaman kontrol ederim bayide. Bazen kutu içeriği değişebiliyor çünkü
  • USB Kablo
    Batarya
    Kulaklık
    Telefon
    Kitapçıklar
    -----------------

Nokia 'nın yeni kutu tasarımları biraz daha ince, kutuyu elinize aldığınızda farkedeceksiniz, telefonun içinden 2GB hafıza kartı çıkıyor. Ben elimde 4GB vardı onu taktım, hiç kullanmıyorum desem yeridir, çünkü telefona dokunmaya daha doyamadım, belki ileride 16GB veya 8GB takarım ve film yüklerim. Ama şimdilik gps,wifi,telefon olarak kullanıyorum.

Şimdiden hayırlı olsun ozaman
  •  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Bu resimdeki kablo kutu içeriğinde mevcut mudur? Yoksa sadece bilgisayara bağlamak için verilen usb kablosu mu mevcut
  • Kablo aynı kablo ama kutudaki daha uzun, yani o eleştirilen en küçük kablolardan değil, uzun olanından çıkıyor.

Buraya tıklayarak görebilirsin.
    http://img831.imageshack.us/img831/2148/04012011014.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 4 Ocak 2011; 21:12:30 >
  • kamera bakımından x6 ile karşılaştırıldığında durum hangi model lehine olur?
  • Belleğin dolmasıyla birlikte gelen telde yavaşlamaya gıcık olurum. Bu durum bu telde de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

Kablo aynı kablo ama kutudaki daha uzun, yani o eleştirilen en küçük kablolardan değil, uzun olanından çıkıyor.

Fotoğrafta görülen bilgisayarla bağlantı kablosu.
    Usb bellek bağlamak için yukarıdaki resimdeki kablo daha farklı değil mi?
    Sizinki usb'ye takmak için kullanılan kablo, resimdeki usb belleğin telefona takılabilmesi için kullanılan galiba ben mi yanlış görüyorum :)
    Siz denediniz mi acaba telefona flash bellek bağlamayı

• Resimdeki OTG kablosu ve kutudan çıkmadı sizinkinden çıktımı resime dikkatli bakın lütfen benim kutudan standart usb kablosu çıktı, daha uzun dediğinize göre sizinkide standart usb, bu kabloyla maalesef usb bağlayamıyoruz.
    quote:

Kablo aynı kablo ama kutudaki daha uzun, yani o eleştirilen en küçük kablolardan değil, uzun olanından çıkıyor.

• OTG kablosu çıkmıyor kardeş arkadaş yanlış anladı galiba yalnız o özellik var tabi. Bu arada bu kabloyu gören duyan varmı nerden nasıl temin edilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: morqos

quote:

Sizinki usb'ye takmak için kullanılan kablo, resimdeki usb belleğin telefona takılabilmesi için kullanılan galiba ben mi yanlış görüyorum :)

quote:

quote:

• quote:

Onu bilmiyordum, standart kablo ozaman bu bendekide. Dediğiniz kabloyu merak ettim nereden bulabiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Belleğin dolmasıyla birlikte gelen telde yavaşlamaya gıcık olurum. Bu durum bu telde de var mı?

Belleği doldurduğunuzda yavaşlama belki olabilir, bellek için okuma ve yazma hızları nasıldır bunu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 5 Ocak 2011; 11:00:35 >

• Sahibinden'de buldum Buradan bakabilirsiniz.
  • Çok iyi ya bu telefonu almayan ölsün
  • Arkadaşlar telefonu almış buluyorum.
    Wireless kaybolduğunda şebeke internetini kullanıyor. Bunu nasıl halledebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 5 Ocak 2011; 18:13:32 >
  • quote:

Arkadaşlar telefonu almış buluyorum.
    Wireless kaybolduğunda şebeke internetini kullanıyor. Bunu nasıl halledebilirim :)

hayrlı olsun telefonu nasıl buldun
  • Valla tam istediğim gibi desem
    Gerçekten çok şık. Daha yeni yeni alışmaya başlıyorum ama şimdiden sevdim cihazı
  • Hayırlı uğurlu olsun ben ilk aldığım gün cebimden çıkartıp çıkartıp bakıyordum , ya insan bi hoş oluyor telefonu eline aldıkça. Bilgisayar gibi bir haz veriyor, sürekli yapacak birşeyler bulabiliyorsun. Kurcala dur
  • Teşekkürler :)
    Kurcalıyorum da şu internet ayarlarını nasıl yapıcaz
    Ya sürekli avea internet ile bağlanıyor falan diyo.
    Tamamen nasıl kesebilirim internetle alakasını.
    Sadece wireless ile bağlanmak istiyorum ben :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.