Bildirim
[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (18. sayfa)
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Şimdi 2 sorum olacak bu telefonun oyunları multi olarak marka ve model farketmeksizin aynı oyunu desteklyen başka cihazlar üzerinden multi olrak oynanabiliyormu ??
2.si Film seyretmek için illa mp4 çevirmekmi gerek divx veya xvid okuyormu okyursa veya okumyorsa da film seyreden arkdaslar şarjı idarelimi kullanıyor ?? cevaplarsanız sevinirim ... Sorularm daha once sorulduysa dikkatimdn kaçmş olablr ... Şimdiden teşekkürler -
Symbian 3 olan C7 ve N8 ile aynı uygulamaları çalıştırabiliyor.
Mp4,avi,mkv,flv olarak denedim ve çalıştırdı.
Altyazıları video içerisine atıyorum. Daha sonra izliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: morqos
Altyazıları video içerisine atıyorum. Daha sonra izliyorum
Peki diyelimki Samsung Omnia II ile blouetooth üzerinden multi oyun oynayabilirmiyim ? Birde filmlerde şarj nasıl gidiyor ? -
Multi konusunu hiç denemedim.
Telefonda şarj konusunda biraz sıkıntı var. 1.5-2 gün arası zorlamayla gidiyor. Şarj konusunu dert etmemeye başladım yavaş yavaş :) -
Bende film izledim telefondan, gerçekten çok keyifli. Şimdi indirmekle pek uğraşamıyorum zaman ayıramıyorum. Belki bi arşiv bulursam ona dadanırım filmleri atar atar izlerim -
quote:
Altyazıları video içerisine atmada hangi programı kullanıyosun? -
quote:
Orijinalden alıntı: King Lark
quote:
Altyazıları video içerisine atmada hangi programı kullanıyosun?
Format Factory
Şuradan kullanımına bakabilirsiniz biraz eski başlık ama ;http://forum.donanimhaber.com/m_45382197/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 15 Ocak 2011; 19:57:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cazooka
-online mağazalar dışında- C6-01'in gümüş rengini bulabilen var mı? 11 tane mağaza gezdim, hiçbirinde yoktu.
En ucuz fiyat olarak da 690'a buldum.
690 a nerde buldun ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: King Lark
quote:
Altyazıları video içerisine atmada hangi programı kullanıyosun?
Format Factory
Şuradan kullanımına bakabilirsiniz biraz eski başlık ama ;http://forum.donanimhaber.com/m_45382197/tm.htm
Bunu paylaşman iyi oldu, bende düşünüyordum nasıl yapabilirim diye altyazı eklemek için kullanacağım inş.
-
arkadaşlar almakla almamak arasında kaldım fazla telefon kullanan birisi değilim ama takılma ve resetleme olayı tedirgin etti beni her hangi bir çözüm bulundu mu??? -
@ King Lark
Telefonu tavsiye ederim, ben kullanıyorum ve çok memnunum. Reset sorununa gelince, öyle her an olan bir iş değil birkere yaşadım ben ama buda güncelleştirmeyle aşılacaktır inş. Sormak istediğin birşey olursa buradan bildir yardımcı olmaya çalışalım. -
Günde 3-5 defa atıyor. Alışmaya başladım.
Şu güncelleştirme gelsin eğer sorun devam ederse servise veririm, gelsin de rahatlayalım artık :)
Reset haricinde kesinlikle tavsiye edebilirim telefonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 16 Ocak 2011; 0:11:15 > -
Arkadaşlar USB OTG'yi kullanmak için kablo siparişi verdim.
Buradan bakabilirsiniz. Hafıza kartı yerine film izlemek için usb yi tercih ettim. Ürün bana ulaştıktan ve denedikten sonra yorumumu yaparım :) -
quote:
Arkadaşlar USB OTG'yi kullanmak için kablo siparişi verdim.
Buradan bakabilirsiniz. Hafıza kartı yerine film izlemek için usb yi tercih ettim. Ürün bana ulaştıktan ve denedikten sonra yorumumu yaparım :)
Merakla bekliyorum
-
Bazı avi dosyalarını oynatamıyor. Lcg Smart Movie programıyla da denedim ama açamıyorum.
720p mkv olarak örneğin filmlerin sample dosyalarını atıyorum ama medya oynatılamıyor diye hata alıyorum. Fakat 1280x720 çözünürlükte mp4 formatını hiç takılmadan gayet güzel şekilde gösteriyor.
Siz hangi formatlarda izliyosunuz filmleri -
Arkadaşlar ürünü bu gün aldım sanırım en pahalıya ben aldım :) 740 liraya . Hemen ilk izlenimlerimi söyleyeceğim. Öncelikle elinizden bırakmak istemyeceğiniz bir ürün. Kamerası sonuçta auto focus olmadığı için mükemmel değil kötüde değil . Dokunmatiği inanamayacağınız kadar mükemmel. Videoları oynatışı size film izleme isteği uyandıracaktır eminim. ovi sayesinde canınız sıkılmayacak. Telefonun kendi şarzı yarım saat gitti kapalı durumda 3 saat şarz ettim . 9 saat sürekli wifi+müzik+ışıkları açık+sürekli kullandım 2 diş şarzı gitti ki hemen morel bozmayın hangi telefonu ilk şarzda o kadar zorlarsanız zorlayın o şarz gider. Ses kalitesi iyi sonuçta mp3 çalar almadık. Telefondan nefret ettiren özellik belki sizin için ufak bir ayrıntıdır ama . müzik çalarda örneğin 250 adet mp3 ünüz var listede aradığınız mp3 ün adını yazıp bulamıyosununz çünki müzik listesinde klavyeye giremiyorsunuz. Çektiğim fotoları koymak isterdim ama yarın koyarım çünkü yatıcam sabah 5 şuan saat :). Kutudan 2 gb hafıza kartı çıkıyor. Ben 16 gb kart aldım 8 i dolu herhangi bir zorlanma vs. yok . Tarayıcısı kötü değil çok iyide değil orta derece ama ovi neden var? ordan tarayıcı bulursunuz. İnanın boş boş menülerde gezmek bile keyif verici. Ekran koruyucu olarak saati seçtiğinizde saat fosforlu gibi oluyor buda şarzı yiyor bu yüzden ekran koruyucnuz hiç bi zaman saat olmucaktir eminim :d 740 lira verdim pişman olmadım. Sonuçta alırken auto focus olmadığını kendi hafızasının 300 mb oldugunu biliyordum. Fazla abartmayanlar için güzel telefon.
ARKADAŞLAR BU TELEFONU DÜŞÜNENLER SÜREKLİ X6 İLE KIYASLIYOR , X6 SANDIĞINIZ KADAR GÜZEL BİR TELEFON DEĞİL. NE OLURSA OLSUN ARAŞTIRIN ,YAVAŞ BİR TELEFON ve 8 GB MODELİ GELDİĞİNDE 16 GB MODELLERİ 700 LİRADAN ÇOK DAHA AŞAĞILARA İNİCEK BUNUNDA OLMASI YAKINDIR.
Sorularınız varsa yardımcı olurum. İyi forumlar.
-
müzik listesinde arama yok mu??? -
güncelleme çıkana kadar telefonu kullanmamaya karar verdim evde duruyoru öylece şu an 6300 kullanıyorum. dün beni deli etti telefon navigasyonu kullanmamız gerekti adresi yazıyorum gps bekleniyor dedi daha sonra reset attı 3 kere denedim aynı şey oldu hadi dedim sonuçta telefon navi cihazı değil sonra cihaz masanın üstünde duruyor bakıyorum yine reset 3-4 tekrardan sonra sim kartımı söktüm biraz eski bir cihaz olsa o sinirle kırabilirdim ama daha ilk taksidini ödemedim. acaba nokia ne zaman çıkdığı gibi şak diye oturacak bir cihaz yapacak ufak tefek kusur olur ama bu reset olayı insanı deli ediyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X