Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı mantıkla bir başkası sesini beğenmezse, ona da git mp3 player al diyeceksin, GPS beğenilmezse, git bir navigasyon al diyeceksin herhalde vs...
    Söylediğin şeyin dayanağı yok malesef arkadaşım, onun için başkalarının önceliklerini yadırgamamak lazım...
    Ayrıca autofokus ile MP'in bir bağlantısı yok, ikisi ayrı şeyler.

quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

bence telefonda önemli olan işlevsellik,ekran performansı,batarya ömrü,kullanım kolaylığı gibi unsurlar yönünden irdelenmeli.Sonuçda bu bir
    telefon.Fotograf makinesi değil.Çok önemliymiş gibi gidiyor bir autofocus takıntısı.Aotufocus olayı o kadar önemliyse gidin bir 12 mp.fotograf
    makinesi alın yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 25 Aralık 2010; 11:59:52 >

• Bu ihtiyaçlara göre değişen bir durum. Otofokus olmaması o cihazın çöp olduğu anlamına gelmez. Gerçi ihtiyaçlarım gereği ben de otofokus olmayan cihaz almam. Ama bir başkası için fotoğraf o kadar önemli değilse alınabilir. Bu fiyata göre gayet iyi cihazdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Aralık 2010; 11:26:05 >
  • Elbette bir özelliğin olmaması o cihazı çöp yapmaz, otofokusun benim için ne kadar önemli olduğunu da kısa bir tecrübeyle anlamış oldum. Ve yol yakınken geri döndüm...
    (Bugüne kadar kullandığım birçok cihazda otofokus vardı, eksikliğini hissedince önemini anladım)

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Bu ihtiyaçlara göre değişen bir durum. Otofokus olmaması o cihazın çöp olduğu anlamına gelmez. Gerçi ihtiyaçlarım gereği ben de otofokus olmayan cihaz almam. Ama bir başkası için fotoğraf o kadar önemli değilse alınabilir. Bu fiyata göre gayet iyi cihazdır.
  • Telefon bomba ve aşağıdaki kullanım tarzına uyan arkadaşlara tavsiye ederim

1- Fotografı sadece lazım olduğunda kullananlar ve sonradan o resmi çektiğini bile unutanlar
    2- Benim gibi telefona film yükleyip izlemeyi çok sevenlere
    3- GPS ,Wifi, Görüntülü Konuşma üçlüsünden ayrılamayanlara
    4- Radyo olmazsa - olmaz diyenlere
    5- Telefonun özelliklerinden önce Ekran Renk Çözünürlüğüne bakıp 16Milyon olmayanı almayanlara ve sadece 16Milyon takıntısı olanlara
    6- Tasarımı güzel olsun ama cebimde 'de fazla yer kaplamasın diyenlere
    7- Telefonu almışken son işletim sistemli olsun diyene

ve daha birçok aklıma gelmeyen nedenlerden dolayı telefon almayı düşünenlere tavsiye ediyorum

• Bence bu cihaz 5800 XM'den sonra halkın telefonu olmaya aday bir cihaz.
  • quote:

Bence bu cihaz 5800 XM'den sonra halkın telefonu olmaya aday bir cihaz.

Fiyatı 500 liraya düşerse neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Bence bu cihaz 5800 XM'den sonra halkın telefonu olmaya aday bir cihaz.

Fiyatı 500 liraya düşerse neden olmasın

Olur ama hemen olmaz , birazcık zaman geçsin bak gör millet nasıl kullanacak bu telefonu. Herkesin elinde bir C6-01, zate öyle bir şey olduğunda 'da cfw 'ler havada uçuşur

• bugün bende birtane aldım 680 tl 10 taksit cihaz gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor.
    almak isteyenlere tavsiye ederim.dokunmatik hassasiyeti mükemmel.tema efektlerini kapatınca hızda gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21

bugün bende birtane aldım 680 tl 10 taksit cihaz gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor.
    almak isteyenlere tavsiye ederim.dokunmatik hassasiyeti mükemmel.tema efektlerini kapatınca hızda gayet güzel

Hayırlı uğurlu olsun memnun kalmana sevindim. Bende her kullandığımda hayran kalıyorum cihaza.
  • Bende aldım 690 10 taksit 4 ay ertelemeli
  • Arkadaşlar konuya baktım okudum gözden kaçırdıysam daha önce yazıldıysa affola ama bu cihazda tv çıkışı var mı?n8 gibi hdmi olmadığını biliyorum ama ne bileyim en azından bir 5800 vb gibi lcd tv lere bağlayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Elbette bir özelliğin olmaması o cihazı çöp yapmaz, otofokusun benim için ne kadar önemli olduğunu da kısa bir tecrübeyle anlamış oldum. Ve yol yakınken geri döndüm...
    (Bugüne kadar kullandığım birçok cihazda otofokus vardı, eksikliğini hissedince önemini anladım)

quote:

Bu ihtiyaçlara göre değişen bir durum. Otofokus olmaması o cihazın çöp olduğu anlamına gelmez. Gerçi ihtiyaçlarım gereği ben de otofokus olmayan cihaz almam. Ama bir başkası için fotoğraf o kadar önemli değilse alınabilir. Bu fiyata göre gayet iyi cihazdır.

eğer 699TL istiyorlarsa ve AF koymuyorlarsa bu ayıptır. 299TL vermiyorsunuz 700-750liraya yakın para veriyorsunuz .HAKKINIZ DEĞİL Mİ bu kadar para veripte 4/4 lük bir cihaz almak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 27 Aralık 2010; 4:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Elbette bir özelliğin olmaması o cihazı çöp yapmaz, otofokusun benim için ne kadar önemli olduğunu da kısa bir tecrübeyle anlamış oldum. Ve yol yakınken geri döndüm...

quote:

eğer 699TL istiyorlarsa ve AF koymuyorlarsa bu ayıptır. 299TL vermiyorsunuz 700-750liraya yakın para veriyorsunuz .HAKKINIZ DEĞİL Mİ bu kadar para veripte 4/4 lük bir cihaz almak ?

AF arayanlar için evet, aramayanlar için hayır. Ben aramıyorum ve pekte umursamıyorum, kibar ve şık bir telefon. Fakat yakın çekim yapmak istediğinizde AF olmamasının eksikliğini görüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

nokia bu cihaz için standartları biraz daha düşük tutmalıydı
    örneğin yeni geliştirdiği clearback display'i kullanmamalıydı
    sonra 8 mp yerine 5 mp kamera koyabilirdi sonuçta fixedfocus olduktan sonra hiç birşey değişmez
    1 GB ROM yerine 512 MB ROM'la telefonu satışa sunabilirdi bunlar fiyatı düşürür ve mutlaka satış oranını artırırdı
    ama nokia'nın satış stratejisi işte ne yaparsın

fixedfocus nedir acaba ?
  • Tam beni anlattın dostum alıyoruuum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

nokia bu cihaz için standartları biraz daha düşük tutmalıydı
    örneğin yeni geliştirdiği clearback display'i kullanmamalıydı
    sonra 8 mp yerine 5 mp kamera koyabilirdi sonuçta fixedfocus olduktan sonra hiç birşey değişmez
    1 GB ROM yerine 512 MB ROM'la telefonu satışa sunabilirdi bunlar fiyatı düşürür ve mutlaka satış oranını artırırdı
    ama nokia'nın satış stratejisi işte ne yaparsın

fixedfocus nedir acaba ?

Donanımsal bir odaklama değil , yazılımsal bir odaklama .maliyeti autofocusa göre çok daha ucuz ve bir o kadar da işe yaramaz.
    AutoFocusun yerini asla tutamaz.

• Epeyce düşündükten sonra siparişi verdim. Özellikle makro çekim yapılamaması aklımı karıştırmıştı ama kendimce şöyle bir çözüm ürettim, makroyu en çok belge vs. çekiminde kullanıyorum, elimdeki 5800 ile c6'nın minumum çekim mesafesi olan 50 cm den çekim yapıp resmi zoomladım yazılar gayet net çıktı. C6 ile de aynı şeyi yapınca işimi görecektir, zaten fotoğraf makinem var, C6 nın kamerasınında çok kötü olduğu kanaatine varmadım incelediğim resim ve videolara bakarak. Tabi herkesin beklentisi farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Epeyce düşündükten sonra siparişi verdim. Özellikle makro çekim yapılamaması aklımı karıştırmıştı ama kendimce şöyle bir çözüm ürettim, makroyu en çok belge vs. çekiminde kullanıyorum, elimdeki 5800 ile c6'nın minumum çekim mesafesi olan 50 cm den çekim yapıp resmi zoomladım yazılar gayet net çıktı. C6 ile de aynı şeyi yapınca işimi görecektir, zaten fotoğraf makinem var, C6 nın kamerasınında çok kötü olduğu kanaatine varmadım incelediğim resim ve videolara bakarak. Tabi herkesin beklentisi farklı olabilir.

Ben de ayni sekilde ince desen cekimleri yapiyorum bazen, n79la guzel oluyordu, ayni yontemle yapip irfanviewla croplar kullanirik artik
  • arkadaşlar bugün c7 inceledim herşey güzelde kamera olayı pek hoşuma gitmedi yakın çekimlerde ufak yazılar nerdeyse hiç okunmuyor normal çekimlerde güzel çekiyor. Sonuçta c6-01 de c 7 de kamera ve özellik bakımında nerdeyse aynı.. Bende çok ikilemde kalmıştım bu cihazlardan birisini alacaktım ama kararımı verdim bu iki cihazıda almaktan vazgeçtim.
  • Telefonu alacak olan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz telefon bomba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.