Selamlar, C7'nin internete bağlanırken (örn. OVI STORE) sadece WLAN'ı kullanmasını nasıl sağlarız. İnternet bağlantı önceliğini değiştirdim, 3G bağlantısını kapatıp 2G'yi kullanması (bu seferde EDGE'yi kullanıyor) seçeneğini yaptım ama nafile nedense her seferinde Turkcell WAP üzerinden bağlanmaya çalışıyor. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Saygılar
yerimleri seçeneklerden ayarlar+genel+erişim noktası+gerektiğinde sor seçeneğini aktif yapman yeterli....
yardımınız içi saolun ama her şeyi denememe rağmen OVI sadece Turkcell WAP ile bağlanıyor... Ayrıca Nokia servisini aradığımda ilk önce ayarlardan yapabilieceğimi sonra sadece Turkcell WAP ile olabileceğini en sonda olurmu öyle şey diyerek istediğim bağlantı ile OVI ye bağlanabileceğimi, söylediler... Ben bu işin içinden çıkamadım telefonu değiştirmeye doğru gidiyorum çünkü bu turkcellin internet faturası ile uğraşılmaz...
istersen bağlanti ayarlarindan tüm turkcell bağlantilarini sil bu sefer faturana yansimaz..wlan ağ bul demesi lazim anlamadim gitti sende neden böyle