Şimdi Ara

Nokia E 71 mi E 72 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de E 71 ile E 72 arasında kararsız kalanlardanım. Çalıştığım ofiste bir arkadaşımın beyaz renk E 71'ini aldım ve inceledim. Cihaz çok hoşuma gitti ama halen daha aklımda soru işaretleri var. Öncelikle E 72'nin 600 mHz, E 71'in 369 mHz işlemcisi olması. İki cihaz arasındaki işlemci farkı ne şekilde kendisini gösteriyor? E 71'de 369 mHz işlemci, nette rahat dolaşmayı ve birden fazla işlem yapmayı hızlı ve seri kılabiliyor mu? İki cihaz arasında yaklaşık 200 lira fark var ve bu 200 liralık fark, gerçek anlamda neye dayalı bir fark. Cihazda internet ve diğer işlemlerini hangi hızda gerçekleştirebilirim? Bu sorularıma yardımcı olursanız sizlere çok müteşekkir kalırım. Saygılarımla.

• aradaki hız ve para farkı e72 almaya değer. çünkü e71 bir süre sonra şişmeye başlıyor. fw updatelerinden sonra e71in ağırlaştığını söyleyen kullanıcılar vardı.

Ya da alternatif olarak e5i önerebilirim.
  • Her iki cihazıda kullanmış biri olarak söyliyeyim. E71 çok daha hızlı.
    E72 sadece sana 5 mp kamera kazandıracak o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Her iki cihazıda kullanmış biri olarak söyliyeyim. E71 çok daha hızlı.
    E72 sadece sana 5 mp kamera kazandıracak o kadar.

• nokia e72
  • E71 kullanmış ve şuan yaklaşık 1 senedir E72 kullanan biri olarak söyleyebilirim ki E72 çok daha iyi.
    Hız olsun, kamera olsun, 3,5 standart giriş, stereo radyo ve daha güçlü pil....

Burdan karşılaştırmasına bakabilirsin....:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2425&idPhone2=2831
  • Para problemin yoksa e72.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.