E serisi modellerinin özellikleri için yazılan "tam klavye" ve "qwerty klavye" ifadeleri aynı anlama geliyor dimi?
resmi olarak Türkiye'ye ithal edilmiş E serilerinin klavyelerinde ÜĞİŞÇÖ harfleri var mı? bir tane e61i inceledim, Türkçe karakterler mevcuttu, ancak hepsiburada gibi sitelerde gösterilen ürün fotolarında Türkçe karakterleri göremedim.
e serisinin en üst modeli hangisi? model numarası bu konuda bir anlam ifade ediyor mu? yani e75 şuanki top model mi?
e71 düşünüyorum, ama e61i'nin ekranı da beni epey etkiledi
Klavyesini bilmiyorum ama yakında e72 cıkıcak bende bu yuzden beklemedeyım,yoksa e71 alıcaktım.Sımdı e71 alıp e72 cıkarsa uzulurum.
qwerty klavye bildiğimiz Q klavye oluyor
o harfler elbetteki var.ancak klavye üzerinde yoklar sanırım.donanımhaber forumlarındaki bir arkadaşımızın yazdığı bilgi;
quote:
Yurt dışından alan arkadaşın yaşadığı klavye karakter sorunu burada satılanlarda yok. Tüm Türkçe harflere tam desteği var
en üst model numarasına sahip E serisi telefon E90.eğer telefon alırken buna bakarak alırsan çok yanılırsın.isteklerini belirleyerek aradığın özellikler çerçevesinde bişeyler alman daha yerinde olur.yoksa son çıkan modeli almanın bi getirisi olmaz.
boyut farklılıklarını kıyasladığımda benim tercihim bu ikisinden E71 olurdu.diğerini taşımak pek kolay olmicaktır.ikisininde klavye düzenleri aynı gibi duruyor.teknik özelliklerine bakıldığında da zaten E71 diğerinden üstün bir telefon.
yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
quote:
en üst model numarasına sahip E serisi telefon E90.eğer telefon alırken buna bakarak alırsan çok yanılırsın.isteklerini belirleyerek aradığın özellikler çerçevesinde bişeyler alman daha yerinde olur.yoksa son çıkan modeli almanın bi getirisi olmaz.
en üst modeli istediğim için değil merakımdan sordum. e75'i hiç beğenmedim mesela. e90'da benzer bir kasa yapısına sahip olduğundan onu da eledim
bütçeye göre e71 yada biraz daha sabredip sonbaharda e72 olacak gibi tercihim
quote:
Orjinalden alıntı: xpug
yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
quote:
en üst modeli istediğim için değil merakımdan sordum. e75'i hiç beğenmedim mesela. e90'da benzer bir kasa yapısına sahip olduğundan onu da eledim
bütçeye göre e71 yada biraz daha sabredip sonbaharda e72 olacak gibi tercihim
Ben de bir E71 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim E71'i. E75'i ben de beğenmedim, kullanışsız geldi bana. Eğer sonbahara kadar beklerim dersen E72'de alabilirsin tabi ki, üstün özellikleri olacak onunda ama fiyatıda bi o kadar artacak Türkiye'ye 1000TL civarı gelmesi bekleniyormuş.
E63 de düşünebilirsin fiyat -performans çok iyi bir telefon.