Bildirim
----NOKİA E52-NOKİA E55--- sizce hangisi
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
e55 in tuş takımı bi acayip, yarım q klavye... Teknoljixde incelerken tuş kilidini açtım, tekrar kilitleyemedim açıkcası...
Zaten e55,e52,e71, nokia bu telefonları farklı kasa yapıp sunuyor özellikler aynı...
e52 öneririm, yada 500 civarı bulabilirsen e71, q klavye ile daha hızlı yazabilirsin... -
bence de e52 zaten bunu nereye yazsan sana herkez tuş takımının rezilliğinden bahsetcek aynı tip ama o tuş takımı nın o kadarcık yere sıkıştırmaları e55 mahvetmiş bence e52 al ama paran varsa e71 veya e72 tarzına yönelmeni tavsiye ederim. -
o kadar param yok arkadaşlar.artık napalım e52 olcak sanırım kararım -
e52 yüzümüzü kara çıkarmaz -
E55 güzel telefon ama yarım klavye ben gerçekten E71 ve E55 (ikiside ailede var ) yazarken E55 de zorlanıyorum ama şunu söyleyeyim kasa kalitesi,donanım vs. gayet iyi Kullanım tarzına kalmış ben yazamadığımdan dolayı E52 alırdım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- silinen fotoğrafları geri getirme
- samsung ekran görüntüsü alma
- telefon hoparlör temizleme
- silicon carbon batarya nedir
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X