Şimdi Ara

----NOKİA E52-NOKİA E55--- sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bu iki telefon arasında kararsızım yüzde 90 bu iki telefondan birisini alacağım ama karar veremiyorum.belki kararımıda değiştirebilirsiniz:) 500 TL civarı wi-fi si ve gps olan dokunmatik olmayan tüm nokia lar olabilir:)

• e55 in tuş takımı bi acayip, yarım q klavye... Teknoljixde incelerken tuş kilidini açtım, tekrar kilitleyemedim açıkcası...
    Zaten e55,e52,e71, nokia bu telefonları farklı kasa yapıp sunuyor özellikler aynı...
    e52 öneririm, yada 500 civarı bulabilirsen e71, q klavye ile daha hızlı yazabilirsin...
  • bence de e52 zaten bunu nereye yazsan sana herkez tuş takımının rezilliğinden bahsetcek aynı tip ama o tuş takımı nın o kadarcık yere sıkıştırmaları e55 mahvetmiş bence e52 al ama paran varsa e71 veya e72 tarzına yönelmeni tavsiye ederim.
  • o kadar param yok arkadaşlar.artık napalım e52 olcak sanırım kararım
  • e52 yüzümüzü kara çıkarmaz
  • E55 güzel telefon ama yarım klavye ben gerçekten E71 ve E55 (ikiside ailede var ) yazarken E55 de zorlanıyorum ama şunu söyleyeyim kasa kalitesi,donanım vs. gayet iyi Kullanım tarzına kalmış ben yazamadığımdan dolayı E52 alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.