Şimdi Ara

Nokia E60 (N80, E61,N93 ve diğerleri için) ve Fring Programı (Voip)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
55.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür Fring (www.fring.com) programını kullanıyorum. Program ilk başta skype, google talk ve kendi üyeleri ile internet üzerinden konuştururken en son olarak msn yi de ekledi. Denendi onaylandı. Çok hafif gecikmeli de olsa skype ve msn'deki arkadaşlarınızla sesli görüşebilir, onlar tarafından kablosuz internet özellikli telefon veya bilgisayardan aranabilirsiniz. Gelişmeler güzel. Herkese saygılar, sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 10 Şubat 2007; 19:02:50 >

• güzel çalışma saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

güzel çalışma saol
    Anlaşılan Skype, nokiaların wifi üzerinden görüşmesi için bir program üretmeyecek. Sanırım gsm operatörleri bu gibi kendi ceplerinden kayba uğratacak yazılımların geliştirilmesini engelliyorlar. Diyeceksiniz "Pocket pc ler için var". Evet var ama hiçbir pocket Pc markası bir nokia yaygınlığına sahip değil. Belki bazı nokia telefon modelleri içinde Skype mevcut ama bu yazılımlarda bağlantıda wi-fi değil 3g kullanıyorlar. Dolayısıyla yine operatöre bir bağımlılık ve ekonomik ilişki doğuyor. Durum böyle olunca skype benzeri programların geliştirilmesini beklemek çok daha mantıklı olmakta. Bu anlamda Fring programı bir gelişim içinde de olsa gayet olumlu. Herkese saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: pazarcik

Anlaşılan Skype, nokiaların wifi üzerinden görüşmesi için bir program üretmeyecek. Sanırım gsm operatörleri bu gibi kendi ceplerinden kayba uğratacak yazılımların geliştirilmesini engelliyorlar. Diyeceksiniz "Pocket pc ler için var". Evet var ama hiçbir pocket Pc markası bir nokia yaygınlığına sahip değil. Belki bazı nokia telefon modelleri içinde Skype mevcut ama bu yazılımlarda bağlantıda wi-fi değil 3g kullanıyorlar. Dolayısıyla yine operatöre bir bağımlılık ve ekonomik ilişki doğuyor. Durum böyle olunca skype benzeri programların geliştirilmesini beklemek çok daha mantıklı olmakta. Bu anlamda Fring programı bir gelişim içinde de olsa gayet olumlu. Herkese saygılar

Alıntıları Göster
    Bunlarda programın ekran görüntüleri

• quote:

Bunlarda programın ekran görüntüleri

Alıntıları Göster
    telefonum n93 çok güzel bi program msn den de konuşmak çok güzel denedim gayet iyi çalışıyr...haberdar ettiğin için sağol pazarcik

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_9

telefonum n93 çok güzel bi program msn den de konuşmak çok güzel denedim gayet iyi çalışıyr...haberdar ettiğin için sağol pazarcik

Alıntıları Göster
    Rica ederim arkadaşım. Ama işin gerçeği bende "Vipracing" adlı arkadaşın (http://forum.donanimhaber.com/m_7542158/mpage_9/tm.htm) uyarısıyla haberdar olmuştum. Ben sadece programın peşine düşüp kullanıcısı oldum. Forumdaki değerli arkadaşlarımla deneyimlerimi paylaşmak zaten boynumuzun borcu. saygılar

• quote:

Rica ederim arkadaşım. Ama işin gerçeği bende "Vipracing" adlı arkadaşın (http://forum.donanimhaber.com/m_7542158/mpage_9/tm.htm) uyarısıyla haberdar olmuştum. Ben sadece programın peşine düşüp kullanıcısı oldum. Forumdaki değerli arkadaşlarımla deneyimlerimi paylaşmak zaten boynumuzun borcu. saygılar

Alıntıları Göster
    bncede her telde bulunması gerekn progrmlardan biri

• quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür Fring (www.fring.com) programını kullanıyorum. Program ilk başta skype, google talk ve kendi üyeleri ile internet üzerinden konuştururken en son olarak msn yi de ekledi. Denendi onaylandı. Çok hafif gecikmeli de olsa skype ve msn'deki arkadaşlarınızla sesli görüşebilir, onlar tarafından kablosuz internet özellikli telefon veya bilgisayardan aranabilirsiniz. Gelişmeler güzel. Herkese saygılar, sevgiler

bu programı wifi ile mi yoksa gprs ten mi kullanıyorsunuz kaç kontor gidiyor eger gprs ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutkuntercuhadar

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür Fring (www.fring.com) programını kullanıyorum. Program ilk başta skype, google talk ve kendi üyeleri ile internet üzerinden konuştururken en son olarak msn yi de ekledi. Denendi onaylandı. Çok hafif gecikmeli de olsa skype ve msn'deki arkadaşlarınızla sesli görüşebilir, onlar tarafından kablosuz internet özellikli telefon veya bilgisayardan aranabilirsiniz. Gelişmeler güzel. Herkese saygılar, sevgiler

bu programı wifi ile mi yoksa gprs ten mi kullanıyorsunuz kaç kontor gidiyor eger gprs ise
    arkdaşlar bu nasıl yapılıyo programla filanmı yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutkuntercuhadar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bulut_kunter

quote:

ikisindende baglaniyor denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: denizalican

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: denizalican

bu kunuya degindim daha oncewww.fring.com a gir formu doldur telefonunu yaz sms gelecek programi o linktern indir kur kullanici adi ve parolani gir msn googletalk skyp i sectikten sonra orada da kullanici adini sifreni yaz beni hatirla yi işaretle wlan buldugun yerde msn den sesli gorusme yaparsin digerlerinden de ben msn i denedim karsiya ***** @msn.com sizinle sesli gorusme yapmak istiyor secenegi gelir kabul eerse internet telefonu olarak kullanirsin
    ayrica iki fring kullanicisida wlan gprs ile yapabiliyor
    ama kulaklik sesi bende az geliyor sizde (deneyenler)

• quote:

Orijinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: denizalican

bu kunuya degindim daha oncewww.fring.com a gir formu doldur telefonunu yaz sms gelecek programi o linktern indir kur kullanici adi ve parolani gir msn googletalk skyp i sectikten sonra orada da kullanici adini sifreni yaz beni hatirla yi işaretle wlan buldugun yerde msn den sesli gorusme yaparsin digerlerinden de ben msn i denedim karsiya ***** @msn.com sizinle sesli gorusme yapmak istiyor secenegi gelir kabul eerse internet telefonu olarak kullanirsin
    ayrica iki fring kullanicisida wlan gprs ile yapabiliyor
    ama kulaklik sesi bende az geliyor sizde (deneyenler)

Alıntıları Göster
    Ben önceden Fring'i denediğimde Msn özelliği eklenmemişti bende 1-2 gün sonra silmiştim.

Skype'nin bu alanda bir programı olmadığını söylemişsiniz ama öyle bir program var.
    I Skoot adlı program Skype'nin symbian tabanlı olanıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Ben önceden Fring'i denediğimde Msn özelliği eklenmemişti bende 1-2 gün sonra silmiştim.

Skype'nin bu alanda bir programı olmadığını söylemişsiniz ama öyle bir program var.
    I Skoot adlı program Skype'nin symbian tabanlı olanıdır.

Alıntıları Göster
    3 pro mevcut su an fringte
    msn -googletalk -skype
    ben msn denedim sadece.. wlan ve gprs te denedim dedigim gibi kulakliktan ses azdi o kadar.gerektiginde kullanirim yanimda dursun agirlik yapmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cc_man

3 pro mevcut su an fringte
    msn -googletalk -skype
    ben msn denedim sadece.. wlan ve gprs te denedim dedigim gibi kulakliktan ses azdi o kadar.gerektiginde kullanirim yanimda dursun agirlik yapmiyor

Alıntıları Göster
    hocam cep nosu istiyo sitesinde ne is sora kontürümüs gitmesin bi bilgi verirmisiniz

tesekkürle
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglasazim2007

hocam cep nosu istiyo sitesinde ne is sora kontürümüs gitmesin bi bilgi verirmisiniz

tesekkürle

Alıntıları Göster
    yok gitmiyor ama soyle telefonuna indirecegin linkin mesajı geliyor tabi onu cekerken kontor gider yada wireless olan br yerde yap bu işi :) en olmadı pc ye indir kur.

benimde sorum su şimdi bunda bir mail adresimle girdim msn den gayet hoş diger msn adresimi nasıl açarım bulamdımda
  • arkadaşlar ben fringi indirdim kurdum (e65) ancak oturum açamıyorum. yani wi-fi veya herhangi bir şebeke üzerinden bağlanırken bağlanma sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: delaqroiq

arkadaşlar ben fringi indirdim kurdum (e65) ancak oturum açamıyorum. yani wi-fi veya herhangi bir şebeke üzerinden bağlanırken bağlanma sorunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    e60'ta wifi ile süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

e60'ta wifi ile süper

Alıntıları Göster
    google dan geldim bu sayfaya
    up yazayım birilerinin işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

google dan geldim bu sayfaya
    up yazayım birilerinin işine yarar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben fringi kurdum n73 herhangi bir problem yok.bazı arkadaşlar başka msn adresinden nasıl gireriz diyorlar.çok kolay. KULLANICI DEĞİŞEBİLİYORSUNUZ programda.fring açıkken anasayfadan optionsu tıkalyın msn açık msesela. açık olan msni un.. diyeceksin options tan o kadar.sorun şu. benim telefonum hatlı. yani ne ücret gelecek göreceğiz dee..kontörlü bir arkadaşam indirdim40 kadar kontörü gitti kurulumda.(ama siz msg gelmedi seçeneği tıklarsanız fring.com dan download seçeneği gelecek ve onu pc ye kaydedip usb ile telefona atacaksınız.ücretlendirme hakkında daha detay bilgi edinen varsada yazsın ayrıca..haa birde şu var. burada bizim ID miz cep telefon numaramız.arkadaşlarda fring le alakalı olarak konuşma yapacağız yaa mutlaka msn yada skype üzerinden bir kullanıcı adı alıp bu konuşmayı tercik edin. DENEDİK KONTÖR GİDİYOR.mutlaka ya skype den yada msn messenger den kullanıcı adı kaydedin iki fring kullanıcısı aranızda..SORUNLARI PAYLAŞALIM. BENDE ARAŞTIRIYORUM...

• quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon17

arkadaşlar ben fringi kurdum n73 herhangi bir problem yok.bazı arkadaşlar başka msn adresinden nasıl gireriz diyorlar.çok kolay. KULLANICI DEĞİŞEBİLİYORSUNUZ programda.fring açıkken anasayfadan optionsu tıkalyın msn açık msesela. açık olan msni un.. diyeceksin options tan o kadar.sorun şu. benim telefonum hatlı. yani ne ücret gelecek göreceğiz dee..kontörlü bir arkadaşam indirdim40 kadar kontörü gitti kurulumda.(ama siz msg gelmedi seçeneği tıklarsanız fring.com dan download seçeneği gelecek ve onu pc ye kaydedip usb ile telefona atacaksınız.ücretlendirme hakkında daha detay bilgi edinen varsada yazsın ayrıca..haa birde şu var. burada bizim ID miz cep telefon numaramız.arkadaşlarda fring le alakalı olarak konuşma yapacağız yaa mutlaka msn yada skype üzerinden bir kullanıcı adı alıp bu konuşmayı tercik edin. DENEDİK KONTÖR GİDİYOR.mutlaka ya skype den yada msn messenger den kullanıcı adı kaydedin iki fring kullanıcısı aranızda..SORUNLARI PAYLAŞALIM. BENDE ARAŞTIRIYORUM...

Alıntıları Göster
    bu programı nerden tedarik edeli yahu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.