hani nerde program ben linki göremedim gören varmı kardeş
www.fring.com bilgilerinixzi girin link geliyor wireless iel indirin
Demin kardeşimle görüştüm.N95 8GB. kulaklık sesi az geliyordu. Ama birbirimizi rahat anladık.
ya çok pardon acaba ben bu programı nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
sayınn arkadaşlar size söylemeyi unuttum sony erıccson k750i için olurmuu bu programm lütfen bilen cevap yazsın yada sinan___00@hotmail.com da bana ulaştırsın
SonyEricsson K750i'de GPRS ve WAP var. Fringi yükleyebilirsiniz. Wi-fi (Wlan) internete bağlanabilme özelliği olsa daha olurdu.
çook pis kontor yiyor bu program...
kaç kontör gidiyor bu telefona gelince acaba bi zahmet söylermisiniz arkadaşlar acaba n72 ye oluyormu 3230 da var
bilgisayara nsaıl indirecegiz lütfen biri söylesin denedim bilgisayara indiremedim
arkdaşlar ben fringe üye oldum.numaramı tanımladıktan sonra programı tele silip tekrar kurdum ama kullanıcı adı ve şifre uyuşmuyor diyor.siteden giriom no yu daha önce tanımladıım için tekrar numaram için kullanıcı adı ve şifre çıkmıo ne yapmam gerekio yardım eder misiniz?kendi numarama tekrar kullanıcı adı ve şifre nasıl alcam....
quote:
Orjinalden alıntı: pazarcik
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür Fring (www.fring.com) programını kullanıyorum. Program ilk başta skype, google talk ve kendi üyeleri ile internet üzerinden konuştururken en son olarak msn yi de ekledi. Denendi onaylandı. Çok hafif gecikmeli de olsa skype ve msn'deki arkadaşlarınızla sesli görüşebilir, onlar tarafından kablosuz internet özellikli telefon veya bilgisayardan aranabilirsiniz. Gelişmeler güzel. Herkese saygılar, sevgiler
kardes bende yukledım ama msn nı acamıom user ID ve password bolumune net olarak ne yazıoz bı turlu bulamadım adresımı fılan yazdım olmadı bı turlu acaba msn ne gırmek ıcın de illa wlan baglantı mı olması gerekıo yoksa gprs den sadece msn ne gırılıo muu yardımın ıcın sımdıden saol
quote:
Orjinalden alıntı: ersin19031903
quote:
Orjinalden alıntı: pazarcik
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür Fring (www.fring.com) programını kullanıyorum. Program ilk başta skype, google talk ve kendi üyeleri ile internet üzerinden konuştururken en son olarak msn yi de ekledi. Denendi onaylandı. Çok hafif gecikmeli de olsa skype ve msn'deki arkadaşlarınızla sesli görüşebilir, onlar tarafından kablosuz internet özellikli telefon veya bilgisayardan aranabilirsiniz. Gelişmeler güzel. Herkese saygılar, sevgiler
kardes bende yukledım ama msn nı acamıom user ID ve password bolumune net olarak ne yazıoz bı turlu bulamadım adresımı fılan yazdım olmadı bı turlu acaba msn ne gırmek ıcın de illa wlan baglantı mı olması gerekıo yoksa gprs den sadece msn ne gırılıo muu yardımın ıcın sımdıden saol
siteden bize kullanıcı adı ve şifre veriyodu daha doğrusu biz belirliyorduk bnde unuttum giremiyorum şimdi nasıl halletcez acaba ya?yok mu yardımcı olacak wlan şart diil....
Arkadaşlar fring yükleyip kullandıktan sonra faturası gelen varmı?Ben 1 ay kullandım bedava diye.Bir ay sonra rekor fatura geldi.Herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.Kesin bedava değil haberiniz olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: sco
Arkadaşlar fring yükleyip kullandıktan sonra faturası gelen varmı?Ben 1 ay kullandım bedava diye.Bir ay sonra rekor fatura geldi.Herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.Kesin bedava değil haberiniz olsun.
fring i GPRS veya WAP ile kullanırsanız çok yüksek fatura gelmesi normal yukarıda herkes bas bas bağırmış gprs ile kullanmayın wlan ile kullanın diye ama görmediniz herhalde
Telekomun limitsiz ADSL si (kablosuz wireless) wlan değilmi arkadaş.Wap veya gprs kesinlikle kullanmam.Buna rağmen fatura yüksek geldi.Uyarması benden.