arkadaşlar 200 ytl ye kadar çok az kullanılmış e60 almayı düşünüyorum ilgilenen olursa mail atabilir
bende bi arkadaşım için telin durumuna ve yanındaki aksesuarlarına göre en fazla 250 ytl ye kadar e60 bakıyorum.. ilgililere duyrulur
Ben bu mesajı telefonum dan t 9 sözlük ile hızlı yazıyorum. Şu an laptop um ağ bulamamış ken ben nette geziyorum. Hem hızlı hemde pratik.... Daha ne isteyeyim
Süper bir alet bu yaa...Lap top neymiş ki...Hamallık resmen
quote:
Orjinalden alıntı: cygnus666
Süper bir alet bu yaa...Lap top neymiş ki...Hamallık resmen
katılıyorum cygnus666 vala iyiki almısım .. çok memnunum
merhaba, size bir şey sormak istiyorum. e60 da video performansınız nasıl? benimki oldukça kötü, hafıza kartım oldukça yavaş. sorun eğer karttansa kartı değiştiririm hallolur, yok eğer bu cihaz videoyu 15fps den yüksek gösterecek kapasitede değilse kart değiştirmeme gerek kalmaz o zaman.
normal 320*240 çözünürlükte attığınız videolar coreplayerda 25fps tam akıcı oynayabiliyor mu?
Ben 600 küsürleri bile izliyom. Ama bazılarında takılma olabiliyor. VCDlerde sorun olmyor mesela (352x288)
hafıza kartınız nedir öğrenebilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: alpdinc
hafıza kartınız nedir öğrenebilir miyim?
kingston 1gb dv rs mmc ...
ya düşündümde bazen telefonuma yüklediğim programlar bir kaç kez açıldıktan sonra açılmıyor. acaba bu hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir mi ????
quote:
Orjinalden alıntı: rendezvouss
ya düşündümde bazen telefonuma yüklediğim programlar bir kaç kez açıldıktan sonra açılmıyor. acaba bu hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir mi ????
açılmıyor derken nasıl açılmıyor? programa bastığınızda hiç açılmıyor mu yoksa geç mi açılıyor?
zannedersem mmcmobile olarak en iyi hafıza kartı kingston, yalnız piyasadaki kartların çoğu sahte. kingston adı altında sahte çok satılıyor. bir şekilde orijinal ve ucuz bulmam lazım, internet sitelerinde mevcut ama onlarında fiyatı kadar kargo parası gerçeği var :)
ACIL yardımınıza ıhtıyacım var babam e60 kullanıyo ve mesaj ları okuyamamaktan sıkayetcı gözü bozuldu sayılar ve harfler kucuk gelıyo acaba bu yazıları buyutme ımkanı varmı bısekılde yoksa satıcak yardımlarınızı beklıyoru m sımdıden tesekkur
e51 en iyi seçim bence fiyatı ne akdar bu aralar bilen var mı
quote:
Orjinalden alıntı: cemark
ACIL yardımınıza ıhtıyacım var babam e60 kullanıyo ve mesaj ları okuyamamaktan sıkayetcı gözü bozuldu sayılar ve harfler kucuk gelıyo acaba bu yazıları buyutme ımkanı varmı bısekılde yoksa satıcak yardımlarınızı beklıyoru m sımdıden tesekkur
imzam altinda s69 v3 te e50 icin yazi font buyutme işlemi var dene belki işe yarar
quote:
Orjinalden alıntı: alpdinc
quote:
Orjinalden alıntı: rendezvouss
açılmıyor derken nasıl açılmıyor? programa bastığınızda hiç açılmıyor mu yoksa geç mi açılıyor?
zannedersem mmcmobile olarak en iyi hafıza kartı kingston, yalnız piyasadaki kartların çoğu sahte. kingston adı altında sahte çok satılıyor. bir şekilde orijinal ve ucuz bulmam lazım, internet sitelerinde mevcut ama onlarında fiyatı kadar kargo parası gerçeği var :)
birkaç kere açılıyor. sonra açılmıyor. yani 1bir programı 1 veya 2 kere kullanabiliyorum en çok ..sonra programı açmıyor.. hafıza kartımıda bimeksten 37 ytl vererek aldım. kingston 1gb dv rs mmc .. yaklaşık 3 ay önce...
hafıza kartından kaynaklı bir sorun gibi gelmedi bana sizin probleminiz, firmware son sürüm değilse onu son sürüme getirmeniz veya cihaza reset atmak sorunu çözebilir sanırım
telefonu güncelledim.son sürüm yüklü ... sanırım hafta sonu tekrar yükleyeceğim ..
quote:
Orjinalden alıntı: cc_man
quote:
Orjinalden alıntı: cemark
imzam altinda s69 v3 te e50 icin yazi font buyutme işlemi var dene belki işe yarar
cc man cok sagol dedıgın gıbı yazılar buyudu cok tesekkur ederım peder bey artk goruo yazıları =)
abiler sizde hiç birini aramak için yeşil tuşa basınca aramadıgı oldu mu? yani normalde arama tuşu baska fonksiyonlar için çalısıyor ancak sadece birini aramak için yeşil e basınca inad edip aramayıp oylece duruyor. kitlenme falan deil.cok seyrek oluyor. telefonu acıp kapatınca duzeliyor. acaba firmware update ile halledilebilir mi? bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?
quote:
Orjinalden alıntı: haspko39
abiler sizde hiç birini aramak için yeşil tuşa basınca aramadıgı oldu mu? yani normalde arama tuşu baska fonksiyonlar için çalısıyor ancak sadece birini aramak için yeşil e basınca inad edip aramayıp oylece duruyor. kitlenme falan deil.cok seyrek oluyor. telefonu acıp kapatınca duzeliyor. acaba firmware update ile halledilebilir mi? bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?
hiç karşılaşmadım . ama update edersen hem format hemde güncellemiş olursun .. denemekteyarar var...