Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bendeki nokia e60 telefonun gece bir şeyi yoktu sabah açtık pin ekranı geldi ama tuşlara basıyorum hiç tepki yok hiç bir şey yazmıyor

ne yapmam gerekli ? ne si var makinanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 22 Şubat 2008; 11:54:52 >
  • Pili çıkar tak. Olmadı hard formatı dene bence. Oda olmadı servis yolu görünür gibi geliyor.
  • hard format nasıl yapılır;?
  • arkadaşlar bu signed nedir?? sanırım benim telefonumda(e60)programların açmamasının sebebi signed programını kurmadığım için yada ben öyle sanıyorum.. nerden kuracağım.söylerseniz sevinirim.NEDİRBU SİGNED??
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

hard format nasıl yapılır;?

-------------------------------------------Telefon kapalı halde * 3 yeşil açma tuşu ve telefonu açma tuşlarına sırasıyla basılı tut 5-10 sn. telefon açılır.saat ve yer sorarsa format olmuştur...
  • y eve wirelles kamera kuracağım ... daha doğrusu bahçeye .. wirellestan . izleme olanağım olur mu?? destekler mi acaba ???
  • arkadaşlar bnede aldım ve cokda menun kaldım e60dan ve bu telefonda navigasyon prg kullanamdım ban burdan nasıl yapıyoruz bir anlatan cıkarsa menun olurum
    ve ben bu telefona sis doyalaraını kuramıyorum acab neden kurulmuyor sis uzantılı dosyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 2 Mart 2008; 9:40:58 >
  • arkadaşlar e60 arıyorum satacak varsa tanıdığınız falan yardımcı olursanız sevinirim. 2nci el ankaradan olursa tercihtir.
  • dün itibariyle telefonmuma hard format attım. ve telefon sanki yeni almışım gibi oldu. HARD format atmamın sebebi. dün bir program yükledim. ve telefon kaldıramadı . tuhaf oldu. açılmadı kapanmadı. ama şu an süper oldu. ŞİMDİ ise sizlerden istediğim virüds programı için link vermeniz. sanırım yüklediğim program virüslü bir dosyaydı ve o sebele oldu. virüs için linlk verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim e60 yurt dışından hediye geldi 6 aydır ing kullandım artık sıkıldım türkçeye nasıl çevirebilirim.
  • forumu araştır sanırım onunla ilgili birşey vardı...
  • Bence servise götür onlar baksın aynı hatayı yine tekrarlıya bilir
    quote:

• quote:

yıldız 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda 5 saniye basılı tut .telefon kendiliğnden kapanacak açıldığında sana saat ve tarih ayarlamanı sorarsa bilki format atmış olacaksın . format işleminde hafıza kartını çıkartmayı unutma...(bu hard formattır) şarjın full olmasına dikkat et ..
  • Hafıza kartını çıkar dedinde aklıma geldi benim e60'a hard format atmıştım hafıza kart içerideydi hep silinmişti
    quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

yıldız 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda 5 saniye basılı tut .telefon kendiliğnden kapanacak açıldığında sana saat ve tarih ayarlamanı sorarsa bilki format atmış olacaksın . format işleminde hafıza kartını çıkartmayı unutma...(bu hard formattır) şarjın full olmasına dikkat et ..

• yaa bu telefonun ikinci eli niye bu kadar düşük?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

yaa bu telefonun ikinci eli niye bu kadar düşük?

evet bende hep merak etmişimdir . sanırım kamerasının olmayışı. çünkü türkiyede telefonda kamera hastalığı var. olmazsa olmaz dedikleri sanırım o yüzden 2 .ci elleri çok para etmiyor. bu telefonu aldıysan satmayacaksın. lakin satılacak bir telefon değil. son derece memnunum . satmayada niyetim yok.. telefon benim sekreterim gibi günlük notlarım . internetim kısacası cep ofisim yanımda ..
  • Arkadaslar N81 turkce mesaj okuyucu var. Kod adı aylin diye bunu e65'e yukleyemezmiyiz.. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEMORYSTICK

Arkadaslar N81 turkce mesaj okuyucu var. Kod adı aylin diye bunu e65'e yukleyemezmiyiz.. ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşım burası e60 paylaşımı...Ama yinede cevaplayayım...İkiside S60 3RD OS9.1 olduğu için yüklenir...
  • telefona format attım ancak wirelles ayarlarını yapamıyorum web e bağlandığımda gprs le bağlanmaya çalışıyor. yardım.... wirelles ayarları....e60 ımla wirellese bağlanmak istiyorum yardımmmmmmmmmmmmm .... ofisim gittii....
  • Dostum oto yer imlerinin üstüne gel seçenekler>ayarlar>erişim noktası>her zaman sor de sonra girdiğinde tüm liste çıkıcak karsına oradan wlan ağını seçip modemleri taratırsın

Kolay gelsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

telefona format attım ancak wirelles ayarlarını yapamıyorum web e bağlandığımda gprs le bağlanmaya çalışıyor. yardım.... wirelles ayarları....e60 ımla wirellese bağlanmak istiyorum yardımmmmmmmmmmmmm .... ofisim gittii....
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.