Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

Dostum oto yer imlerinin üstüne gel seçenekler>ayarlar>erişim noktası>her zaman sor de sonra girdiğinde tüm liste çıkıcak karsına oradan wlan ağını seçip modemleri taratırsın

Kolay gelsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

telefona format attım ancak wirelles ayarlarını yapamıyorum web e bağlandığımda gprs le bağlanmaya çalışıyor. yardım.... wirelles ayarları....e60 ımla wirellese bağlanmak istiyorum yardımmmmmmmmmmmmm .... ofisim gittii....

dostum çok teşekkür ederim .. çok sağolasın .herşey tamam ... eskisigibi devam ...

• Birşey değil İyi wlanlı keyifler
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

Dostum oto yer imlerinin üstüne gel seçenekler>ayarlar>erişim noktası>her zaman sor de sonra girdiğinde tüm liste çıkıcak karsına oradan wlan ağını seçip modemleri taratırsın

Kolay gelsin...
    quote:

telefona format attım ancak wirelles ayarlarını yapamıyorum web e bağlandığımda gprs le bağlanmaya çalışıyor. yardım.... wirelles ayarları....e60 ımla wirellese bağlanmak istiyorum yardımmmmmmmmmmmmm .... ofisim gittii....

dostum çok teşekkür ederim .. çok sağolasın .herşey tamam ... eskisigibi devam ...

• işlemci 6630 ile aynı falan diyenler oluyor işlemcisi nasıl sizce ve kasa kullanışlı mı? almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

işlemci 6630 ile aynı falan diyenler oluyor işlemcisi nasıl sizce ve kasa kullanışlı mı? almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum telefonu istediğim zaman wlana bağlanıyorum. mp4 yülklüyorum resim indiriyorum. banka hesabı kontrol ve havalesi yapıyorum. yazıcıya çıktı yoluyorum.ses kalitesi müthiş mp 3 dinliyorum. film izliyorum. nokianın en güzel çözünürlülüğe sahip tek telefonudur. flas oyun yüklenebiliyor. ofis programlarını birebir açıyor. wlan la internet e bağlandığımda sayfayı birebir açıyor. işlemciside gayet hızlı..... benim fikrimi sorarsan şiddetle tavsiye ediyorum.. benim fotoğraf makinam var... fotolarıda oradan çekiyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: pazarcik

Arkadaşlar bence bu fiyatlara düşmüşken bu telefon alınır. Ben alalı neredeyse 2 ay oldu ve hala çok memnunum. Bu arada teknoloji ürünleri konusunda oldukça deneyimli bir kişi olarak eğer E61 modeli birazcık insani boyutlara sahip olsaydı hemen alırdım... Ancak ne yazıkki devasa boyutlara sahip. Bu sebeple telefon olarak boyutlarıyla daha uygun bir cihaz olan E60 modelini canı gönülden tavsiye ediyorum. Saygılar

cihazın özellikleri gerçekten kayda değer
    ama kamerası olmaması benim için büyük hem de çok büyük bir eksiklik
    yaklaşık 1.5 senelik w800üm ile 6000e yakın fotoğraf çektiğimi düşünürsek gerçekten kamerası benim için büyük eksiklik
    ah nokia ah

peki bu özelliklere yakın ve minimum 2mpx kameralı ne var acaba ne tavsiye edebilirsiniz?

pazarcik
    ikinci mesajını yeni gördüm
    kamera benim için gerçekten önemli dostum.ama cihazın özellikleri de kendini vazgeçilemez kılıyor

E51 fena görünmüyor ... istersen bi incele derim. ..

• quote:

quote:

işlemci 6630 ile aynı falan diyenler oluyor işlemcisi nasıl sizce ve kasa kullanışlı mı? almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

yaklaşık 6 aydır kullanıyorum telefonu istediğim zaman wlana bağlanıyorum. mp4 yülklüyorum resim indiriyorum. banka hesabı kontrol ve havalesi yapıyorum. yazıcıya çıktı yoluyorum.ses kalitesi müthiş mp 3 dinliyorum. film izliyorum. nokianın en güzel çözünürlülüğe sahip tek telefonudur. flas oyun yüklenebiliyor. ofis programlarını birebir açıyor. wlan la internet e bağlandığımda sayfayı birebir açıyor. işlemciside gayet hızlı..... benim fikrimi sorarsan şiddetle tavsiye ediyorum.. benim fotoğraf makinam var... fotolarıda oradan çekiyorum.....

300 ytlye ikinci el e60 aldım ama çok temiz kasa falan. İyi mi sizce?

• birde telefonda 2gblık hafıza kartı var ağır çalışıyor telefon siz kaçlık kullanıyorsunuz ve hızlı mı telefon sizde?
  • quote:

birde telefonda 2gblık hafıza kartı var ağır çalışıyor telefon siz kaçlık kullanıyorsunuz ve hızlı mı telefon sizde?

--------------------------------------------------------------------------
    Hayırlı olsun...güzel fiyata almışsın...
    Hafıza kartı telefonu yavaşlatmaz...Telefonu yeni almışsın istersen bir format at yeni versiyon yükle...
    Benim telefonda 2 gb kingston var 3 aydır kullanıyorum yavaşlama diye birşey yok...
    Telefon hafızanı temalar haricinde doldurma...yükleme yapma...
  • quote:

quote:

quote:

300 ytlye ikinci el e60 aldım ama çok temiz kasa falan. İyi mi sizce?

gomez2007@ güle güle kullan .. telefonunu bir problem olursa e60 sayfamızda görüşürüz..

• Güle güle kullan bende 512 mb var bir fark olmaz ağzına kadar doldurursan bir fark olur.Telefon harika yatay ekranda maillerine girmek çok güzel helede dhye girme keyfi bazı mesajlarımı telefondan atıyorum
    quote:

birde telefonda 2gblık hafıza kartı var ağır çalışıyor telefon siz kaçlık kullanıyorsunuz ve hızlı mı telefon sizde?
  • cygnus666, rendezvouss, @oğuzhan@ hepnize ayrı ayrı teşekkürler. telefon gerçekten harika bişeymiş, dediğiniz gibi telefonun hafızasına bişey yüklemiyorum herşeyi hafıza kartına yüklüyorum bide format attım kasılmalar falanda ortadan kalktı ve çok hızlı şu an. fakat hiçbir program çalışmamasına rağmen internete dolaşırken hafıza dolu mesajı veriyor bunun nedeni nedir? birde youtube videolarını izleyemiyorum.
  • Orjinalden alıntı: gomez2007

cygnus666, rendezvouss, @oğuzhan@ hepnize ayrı ayrı teşekkürler. telefon gerçekten harika bişeymiş, dediğiniz gibi telefonun hafızasına bişey yüklemiyorum herşeyi hafıza kartına yüklüyorum bide format attım kasılmalar falanda ortadan kalktı ve çok hızlı şu an. fakat hiçbir program çalışmamasına rağmen internete dolaşırken hafıza dolu mesajı veriyor bunun nedeni nedir? birde youtube videolarını izleyemiyorum.

[gomez2007 malesef telefonun ram i biraz düşk ama çokta etkilemiyor. birkaç internet sitesinde takılıyor . onun dışında herhangi bir takılma yada hafızadolu mesajıvermiyor.. 20.ci sayfanın en üst yazısına youtube programı ile alakalı yazılar var. okuyabilirsin. m.tube denilen programı yükleyerek youtube videolarını izleyebilirsin.kaydedebilirsin. telefonun için yüklemeleriwww.getjar.com sitesinden yapabilirsin..

• bu telefon rapidden bile dosya indiriyor bana mısın demiiyor harika bir telefonmuş
  • ya arkadaşlar ben e 60 ımda kullanabileceğim sorunsuz çalışan bir msn programı bulamadım. sorunsuz çalışan e60ınızda kullandığınız msn programını yazarsanız çok sevinirim. linkte verirseniz çok makbule geçer.teşekkürler...
  • http://www.zshare.net/download/258105464ffaff/
    bende bunu yeni yükledim güzel bişey live messengerin symbian için olanı. ses klibi falan oluşturabiliyorsun ama sesli arama yapamıyorsun. sesli arama yapacaksan fringi öneririm oda sorunsuz.
  • @rendezvouss
    Dosrum ben cepte msn kullanıyorum
    İndirmek için aşağıdaki linke tıkla
    http://www.ceptemsn.com/tel.aspx

@gomez2007
    Dostum telefonu beğenmene çok sevindim. Bizim internet sınırlı iken ben kilerin önüne giderdim orda wlan vardı banklara oturur müzik indirirdim
  • Alın benden size e60 oynuyabileceğiniz birkaç oyun

Racing Masters 2008 v1.0.3 240x320

İndir

Date Disaster s60v3 J2ME

İndir

SCX J2ME s60v3

İndir

İndire tıkladığınızda sayfayı bulamıyacaktır adres cubuğundaki **** yere aradaki yıldızları kaldırarak şunu yazın

r*a*p*i*d*s*h*a*r*e

İyi eğlenceler

• cafeler bile şifre koyuyor ben anlamadım. ama koymayanlarda var tabi. bide şu flash playerlı sitelere girebiliyor musunuz? mesela haber sitelerindeki videoları izlemek için veya oyun sitelerindeki tavla, okeyi oynamak için falan.
  • Okey yi filan denemedimde youtubeden video izliyemiyorsun
    quote:

cafeler bile şifre koyuyor ben anlamadım. ama koymayanlarda var tabi. bide şu flash playerlı sitelere girebiliyor musunuz? mesela haber sitelerindeki videoları izlemek için veya oyun sitelerindeki tavla, okeyi oynamak için falan.
  • youtubedan vide çok güzel izleniyor ama flash gerektiren sitelerdeki videolar izlenmiyor adobe flash playeri kurdum ama bir işe yaramadı
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.