Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkide sallanıyor. Uğraşmaya değmez aldırış etmiyorum benim batarya bu arada hungari
  • ben telefonu ikinci el almıştım. macar malı olan çok çabuk bitiyor, çin malı olansa 1 gün falan gidiyor. demekki macar malı olan orjinal. batarya tükenince adam çin malı almış demekki. Bu arada youtube'nin kapanması kötü oldu cepte video izlemek iyi oluyordu. bilgisayardan çok rahat giriyorum ama telefondan girmeyi beceremedim daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 16 Mayıs 2008; 14:19:18 >
  • Şuan yeni alınan cep telefonlarının bataryaları nerdeyse hep china. Biz yeni 6300 ve 6131 aldık china
  • şu telefonun ram hızı biraz daha yüksek olsaymış rakibi olmazdı..

bide arkadaşlar e60 da görüşme kaydı kullanan varmı..yalnız kaydı dinlerken ileri geri alabilen player şeklinde sorunsuz bi pro arıyorum..
  • bir şey sormak isterim. internet e girdikten sonra gezilen sayfaları silemiyorum.nasıl silerim yardımmmmm pleaseeeeeee!!!!

bende katılıyorum. ram i düşük ama yinede telefonum 10 numara...
  • internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de
    ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomez2007 -- 21 Mayıs 2008; 21:08:36 >
  • slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzshn

slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar

Dostum öncelikle telefonu çok uygun fiyata almışsın. Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa hardformata gerek yok. Nasıl giremiyorsun nasıl hatalarla karşılaşıyorsun biraz sorunu açarsan daha iyi yardım edebiliriz.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 22 Mayıs 2008; 20:32:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de
    ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

dostum gelişmiş seçeneklerden ön belleği sil dediğimde silinmiyor. şöyleki web adresi gir çıktığın da ''w'' tuşuna bastığımda bütün girdiğim siteler aynen çıkıyor. yani olmuyor. peki nerden sileceğim.......

birde nokia sitesinde orjinal kılıfını gördüm çok beğendim. nerden temin edilebilir yardımmmm!!!!

• bikere bağlanmıştım sanırsam.onda da ağ çevirici izin vermiyo demişti galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

quote:

slm.bn forma yeni kayıt oldum.gerçekden birsürü arkadaşdan birsürü yararlı bi fikir edindim ve gidim bir e60 aldım (165ytl) fakat bu telefonu kullanmayı hiç bilmiyorum.hiç :) sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.teli yeni aldım hard format denen birşey varmış,onu yapmamı tavsiye dermisiniz.yaparsam teli pc de olduğu gibi yeniden kurmam gerekirmi.zira bnde pc bağlantı kablosu yok bulutut cihazı var onla olurmu.şuan telle birkaç kere bağlanmayı denedim sadece birkez bağlanabildim onda da hiçbir siteye giremedim.bana tavsiyeleriniz nelerdir acaba? nete girebilememi ingelleyen şeyler neler ve onları nasıl düzeltebilirim.sorularıma cvp verir ve önerilerde bulunursanız çok sevinirim.herkeze kolay gelsin.iyi akşamlar

Dostum öncelikle telefonu çok uygun fiyata almışsın. Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa hardformata gerek yok. Nasıl giremiyorsun nasıl hatalarla karşılaşıyorsun biraz sorunu açarsan daha iyi yardım edebiliriz.

Edit:İmla

bir kez bağlanmıonda da ağ çevirici cevap vermiyor demişti galiba

• ya şöyle k.çekmecede avcılarda oturan bi arkadaş varmı e60 kullanan ve herşeyini bilen.gidiyim yanına banadaöğretsin:)
  • hard format atmam için pc bağlantı kablosu gerekirmi.bnde o kablo yok.yani telle format attımı kndi kndine işletim sistemide yükleniyormu.ozaman nete girebilirmiyim acaba.yardım bekliyorum,bnde e60 ımla nete girmek istiyorum.bu konularda cahil olmak ne kadar kötüymüş:)
  • Hard formatta kodu yazarsın o kendisi atmaya başlar.
  • e60 ımı satıyorum arkadaşlar ankaradan elden teslimat yaparım , gayet temiz 1 gb hafıza kartı var . Yanında yan sanayi kulaklık ve şarj aletini de veriyorum. İstediğim fiyat 240 ytldir. Ürün gayet temiz... ilgilenenler özel mesaj atabilir
  • formatladım.şimdi telden nete girmem için hangi ayarları yapmam laazım
  • kimsenin salladığı yok beni.anlaşıldı ben kullanamiyacam bu teli.
    arkadaşlar e60 ımı satıyorum.şarj cihazı,kulaklığı ve 1 gb kingston hafıza kartıyla beraber.200 ytl.isteyen eklesin. yavuzshn@hot
  • quote:

kimsenin salladığı yok beni.anlaşıldı ben kullanamiyacam bu teli.
    arkadaşlar e60 ımı satıyorum.şarj cihazı,kulaklığı ve 1 gb kingston hafıza kartıyla beraber.200 ytl.isteyen eklesin. yavuzshn@hot

dur sakin ol .. net e web den gireceksin.wlan ağı seç çıkacak oaradan ... seç ve keyfini yaşa
  • bu telefonun derı kılıfı vardı kapaklı nerden temin edebilirim acaba ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de

dostum gelişmiş seçeneklerden ön belleği sil dediğimde silinmiyor. şöyleki web adresi gir çıktığın da ''w'' tuşuna bastığımda bütün girdiğim siteler aynen çıkıyor. yani olmuyor. peki nerden sileceğim.......

birde nokia sitesinde orjinal kılıfını gördüm çok beğendim. nerden temin edilebilir yardımmmm!!!!

o dediğin şey normal. Sen ön belleği sil dediğnde telefonun sistem dosyasındaki C:/cache klasöründeki, internet esnasında sen gezerken kaydettiği resim dosyaları ve benzeri dosyalar bulunuyor, onları siliyorsun. Site adreslerini silmene gerek yok ama silmek istersen işaretle yap ve istediğin siteleri işaretledikten sonra telefonun c tuşuna bas ve işarediklerini silsin. ama dediğim gibi önemli olan ön belleği silmen. ön bellek dolunca internete gezemezin.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.