Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün nokia shop a gittim. e 60 kılıfı sordum. adam bana nokia nın orjinal kılıfı türkiyede satılmıyor.daha doğrusu türkiye ye gelmiyormuş. dışarıdan aldığınız bütün kılıflar sahte dedi. bu saaten sonrada kılıf getirmez dedi. kılıf alan arkadaşlara duyuru...
  • quote:

dün nokia shop a gittim. e 60 kılıfı sordum. adam bana nokia nın orjinal kılıfı türkiyede satılmıyor.daha doğrusu türkiye ye gelmiyormuş. dışarıdan aldığınız bütün kılıflar sahte dedi. bu saaten sonrada kılıf getirmez dedi. kılıf alan arkadaşlara duyuru...

ben hıc bır zaman bu nokianın ana bayilerinden doğru dürüst bir yardım alamadım zaten...
    ben bu cihazın joystick ini değiştirmek istiyorum kasasını değiştirmek istiyorum ama yok arkadaşlar yok :S
    Elin adamı param parça yapıyor...
    http://kaiallard.spaces.live.com/blog/cns!6AFEB2519C18B9A6!2002.entry
    izleyin ve görün :)
    benim bildiğim distiribitör ürünleri en az 10 yıl yedek parça bulundurmak zorunda ama ben hiç birseyini bulamıyorum :S

• evet bende telefonun garantisi bitmeden değiştirmek istiyorum jostick i ama yok malesef
  • son sürümü bilen varsa yazabilir mi ??
  • bendeki son firmware 3.0633.09.04 rm49 23/07/2008 itibariyle
  • Beyler aranıza yeni katıldım , dün forumda PeeDee isimli arkadaştan E60'ını aldım.

Öncelikli sorularımla başlayayım.

1) Data cable yok , nereden alabilirim?
    2) Firmware'imin ne olduğunu hangi menüden öğrenebilirim?
    3) Ofisimizde Wlan var , ama DNS'li falan. Her türlü ayarını yapıyorum ama bağlanamıyorum. Yardımcı olacak birisi var mı?
    4) Gmail ve Fring programlarını nereden indirebilirim?

Şimdiden teşekkürler.
  • hala uygun bir virüs programı bulamadım...
  • e60 için yeni firmwarede çıkmayacak anlaşılan,güzelim teli öldürdüler ya, ne diyim nokia ya,bu gidişle e61i ye geçecem mecbur
  • yaşasınnnn ben de aldım sonunda

arkadaşlar bir ricam var. en çok kullanılan programları ve gerekli programları. işte ofis, msn, adobe vs falan bunları biyere upload etsek de sabitlesek hatta konuyu başlatan arkadaş bunu yapar da en baştaki sayfaya koyarsa süper olur. şimdiden teşekkürler
  • bu forum başlığı yaşıyor mu arkadaşlar bi cevap verin:S
  • bir şey sorsam .. ya telefondaki wirelles bağlantısı ile normai bir pc ye internet bağlanak mümkün olabiliyormu acaba __yani telefonu kullanarak bilgisayardan internete girmek ... olabilitor mu ve nasıl yapmak gerekiyor... yardım ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTR

yaşasınnnn ben de aldım sonunda

arkadaşlar bir ricam var. en çok kullanılan programları ve gerekli programları. işte ofis, msn, adobe vs falan bunları biyere upload etsek de sabitlesek hatta konuyu başlatan arkadaş bunu yapar da en baştaki sayfaya koyarsa süper olur. şimdiden teşekkürler

VTR bende senin gibi program arıyorum ama imzalı program bulmak çok zor oluyor.www.getjar.com a bir bak beğendiğin programlar mutlaka olacaktır. sende bulusan burada paylaşırsan sevinirim saygılar.

• bu telefonu donanımhaber ve bu sitede bu telefonu bana almamı sağlayan pazarcığa sonsuz teşekkürederim.. açıkçası telefonun 2. eli çok düşük. atmayada niyetim yok. ama righteous@ un dediği gibi yeni sürümü çıkmayacak sanırım. yapacak bir şey yok. ama telefonumu çok seviyorum.maximum faydaya devam ...
  • eski bir e60 kullanicisi olarak internet icin kesinlikle opera yi oneriyorum. kendi web programi pek kullanisli deil.
    bu arada vtr hayirli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

eski bir e60 kullanicisi olarak internet icin kesinlikle opera yi oneriyorum. kendi web programi pek kullanisli deil.
    bu arada vtr hayirli olsun

şimdiki telefonun nedir acaba ?? ve e60 tan neden vazgeçtin ??
  • son sürümü yüklemeni tavsiye ederim. kullandığın sürüm eski bende 3.0633.09.04 sürümü kullanıyorum. yeni sürüm sanırım yok. son sürümü yükle ondan sonra konusalım. hayırlı olsun doğru karar vermişsin. güle güle kullan. son sürüm çıktı ise foruma yazarsan sevinirim.
  • Arkadaşlar E60 mı satıyorum.full kutuda garantisi devam ediyor.faturası dahi var.

Yanında 512 mb hafıza kartı da var.

NOKIA E60
    Kingston 512 Mb hafıza kartı
    Orjinal nokia şarj aleti
    Orjinal Nokia kulaklık
    Orjinal Nokia data kablosu
    Garanti belgesi(garanti hala devam ediyor)
    Kullanma klavuzu

FİYAT: 200 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyilmaz90 -- 10 Ekim 2008; 15:15:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orjinalden alıntı: gomez2007

internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de
    ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

dostum gelişmiş seçeneklerden ön belleği sil dediğimde silinmiyor. şöyleki web adresi gir çıktığın da ''w'' tuşuna bastığımda bütün girdiğim siteler aynen çıkıyor. yani olmuyor. peki nerden sileceğim.......

birde nokia sitesinde orjinal kılıfını gördüm çok beğendim. nerden temin edilebilir yardımmmm!!!!

o dediğin şey normal. Sen ön belleği sil dediğnde telefonun sistem dosyasındaki C:/cache klasöründeki, internet esnasında sen gezerken kaydettiği resim dosyaları ve benzeri dosyalar bulunuyor, onları siliyorsun. Site adreslerini silmene gerek yok ama silmek istersen işaretle yap ve istediğin siteleri işaretledikten sonra telefonun c tuşuna bas ve işarediklerini silsin. ama dediğim gibi önemli olan ön belleği silmen. ön bellek dolunca internete gezemezin.

önbelleği sürekli temiz tutuyorum....amasilemediğim siteler beni deli ediyor.. dediğinherşeyi yapttım olmadı neyse sorun teşki etmiyorsa sorun yok....birde yeni sürümü çıktımı ya en son kaç acababenim ile başlıyor...senin ki de öylemi ???

------------------------------------------------------

Otomatik yer imlerinin hepsini silerek dene ber de...!!!

• cyngus66 çok sağol. teşekkürler. bu arada E60ın yeni sürümü çıktımı acaba???(frimware) ()ya bağlantı hızına hastayım) telefonumun yeni uygulama yükleyen varsa ve lütfen paylaşırsa çok sevinirim..
  • rendezvouss@ şu telefon hepimizde var bi sen bıkmadın,konuyu sürekli ayakta tutuyosunama yeni fw çıkmaz artık bu tele..boşa bekleme
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.