Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rendezvouss

cyngus66 çok sağol. teşekkürler. bu arada E60ın yeni sürümü çıktımı acaba???(frimware) ()ya bağlantı hızına hastayım) telefonumun yeni uygulama yükleyen varsa ve lütfen paylaşırsa çok sevinirim..

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    evet rendez arkadaş artık yeni sürüm çıkmaz...yeni uygulama dersen araştırmıyorum...Sadece bir rrekoru paylaşmak istiyorum Morange 3.0.R4 MOZAT (messenger programı...)VIP kullanım 2 msn hesabı bir ıcq bir yahoo hesabı birkaç kişi ile kısa sohbet Vodafone GPRS ayarı ile 25.5 saatte 98 KB data sayacı...
    Mükemmel cimri bir program tavsiye ederim herkese...
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

rendezvouss@ şu telefon hepimizde var bi sen bıkmadın,konuyu sürekli ayakta tutuyosunama yeni fw çıkmaz artık bu tele..boşa bekleme

e artık bende yazmayayım . ne yapim ya.. telefon bakıyorum da nokia nın çıkarmış olduğu çoğu telefonlardan güzel. açıkçası üzülüyorum kaderine...
  • fw için üzülme telefon güzelnokianın diğer telefon fw'leri çok değişiklik getirmiyor.telefonu hackle ve kullan selamlar
  • en fazla video çözünürlügü ne bu telefonun, wi-fi için almayı düşünüyorum.
  • uzun süredir yeni fw yok artık olmazda sanırım.
  • herkes almış E60 yı yutmuş ben yeni sahip oldum
    artık buralarada uğramadığınıza göre
    ben forumu baştan sona okuyup başımın çaresine bakıcam anlaşılan :)
  • bende aldım 1hafta oldu. tuşları biraz sorunlu nerede kaça yaptırabilirim acaba.

birde video olarak 416*352 512 kbps kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapt73

herkes almış E60 yı yutmuş ben yeni sahip oldum
    artık buralarada uğramadığınıza göre
    ben forumu baştan sona okuyup başımın çaresine bakıcam anlaşılan :)

sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MySun

bende aldım 1hafta oldu. tuşları biraz sorunlu nerede kaça yaptırabilirim acaba.

birde video olarak 416*352 512 kbps kullanıyorum.

bu telefonun bozulması biraz zor ama demekki şansına biraz hırpalanmış çıktı.. ankarada isen balıkçıoğlu evrencell iletişim yada başka yerler tavsiye ederim ama ankara dışında isen kvk yada netcelle götür orda yaptır. sonuçta garantili servis..
  • skyfire diye bir program indirdim nette mükemmel bir ulaşım sağlıyor
  • Hâlâ sıfır E60 arayan olur mu bilmiyorum ama, genpatech'te sıfırı 199 liraya satılıyor.

Sırf wireless ve ekran için almaya değer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 15 Ocak 2009; 0:32:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaKaN18

Hâlâ sıfır E60 arayan olur mu bilmiyorum ama, genpatech'te sıfırı 199 liraya satılıyor.

Sırf wireless ve ekran için almaya değer diye düşünüyorum.

fiyatı accayip düşmüş. 2.el satmaya kıyamazken artık hiç satmam . tepe tepe kullanırım. zaten seviyorum bu telefonu her özelliği var.
  • Yahu alet stokta yok, ondan fiyat öyle :)
  • Kullanan var mı hala bilmiyorum bu telefonu ama benim kinde çok tuhaf bir problem var...
    Telefon birkaç önce cepten msn e bağlanmamaya başladı her türlü program ile denedim.Şebeke ayarı da doğru.Hatta kenid web taarayıcısı ile nete bile çıkamadım...Birde wireless ile denedim wireless de bağlanmıyor..!!!
    Bu nedir?Telefon ile normal arama yapılıyor sms atılıyor ama ne şekilde olursa olsun nete yada msn protokollerine çıkamıyor..?
    Birbileniniz varsa yardımcı olsun dostlar...!!!!
  • artık forumun bu sayfasına giren bile kalmadı belki ama bende bir tane buldum sırf wirelles var diye aldım kartal reel deki telsim bayiinde buldum bir tane vardı elinde ve wirelles yok diye iddia etti satıcı bende buradan takip ediyordum sıfır garantili 150 tl aldım oldukçada memnunum.cevap gelirmi bilmiyorum ama bendeki modem kablolu accespoint var internete giriyorum tel açtığımda (sip üzerinden) karşı teli açtığında ses gelmiyor ve bendende gitmiyor ama başka bir yerde denediğimde rahatlıkla konuşuyorum accespoint ayarlarındanmı kaynaklanıyor acaba bilgisi olupta yardımcı olan olursa sevinirim ..
  • Dostum bu sorun bende de oldu. Bazı modemlerden bağlanmaya çalışırken bağlanamamak, ya da bahsettiğin gibi sesin karşıya gitmemesi vb. Konusu çözümünü bulamadığım bir mevzu idi. Bu sıkıntıları lowratevoip kullanırken yaşıyordum. Şimdi ise sipgate diye bir firmadan abonelik yaptım. Ve artık senin de bahsettiğin sıkıntıları yaşamıyorum. Saygılar.
  • teşekkürler cevabın için fiyat olarak nasıl lowrate ile mukayese ettiğimizde ben dediğin siteye bir baktım ama dk.10,75 gibi gördüm anlıyamadım şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşım sipgate 10 euro karşılığında Türkiye'da sabit telefonları 90 gün bedava görüştürüyor. Ama uyarmam lazım ki görüşmeleri abartırsan bu hakkı dürüst kullanmadığını varsayıp bedavayı iptal ediyor. 10 eurodan düşmeye başladımı da lowrate'dan daha pahalı. 0.025ct. Görüşmelerini abartmayacaksan 90 gün 10 euro'ya görüşmek bence iyi. Saygılar.
  • arkadaşım senden özür diliyorum. Zira sipgate yazıp seni de yanlış yönlendirdim. Aslında smslisto demek istemiştim ama sipgate yazmışım... Muhtemelen hep bu galatasaray yüzünden... Beş gol feleğimizi şaşırttı...
  • sağol ama smslisto olsun lowrate olsun webcalldirect olsun nonoh olsun bunların hepsinin ortak serveri aynı betamax ses kaliteleri aynı server olduğundan bu anlamda aralarında fark yok.ben farklı bir servis sağlayıcı verdiğinizi düşünerek baktım hepsinden kontür alıp kullanıyorum şu an yazdıklarımda ama benim yazdığım gecikmenin bu firmalar arasındaki farktan kaynaklandığını sanmıyorum accespoint ayarlarından olabilir sanıyorum yinede ilgine teşekkürler gs içinde geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.