Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gomez2007

quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

internet tarayıcısındayken seçeneklere gir, ordan gelişmiş seçenekler yap, sonra daön belleği sil de
    ram hakketen banada düşük geliyor. rami boşaltmak için kullandığınız programalr varsa full sürümünü burdan paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

dostum gelişmiş seçeneklerden ön belleği sil dediğimde silinmiyor. şöyleki web adresi gir çıktığın da ''w'' tuşuna bastığımda bütün girdiğim siteler aynen çıkıyor. yani olmuyor. peki nerden sileceğim.......

birde nokia sitesinde orjinal kılıfını gördüm çok beğendim. nerden temin edilebilir yardımmmm!!!!

o dediğin şey normal. Sen ön belleği sil dediğnde telefonun sistem dosyasındaki C:/cache klasöründeki, internet esnasında sen gezerken kaydettiği resim dosyaları ve benzeri dosyalar bulunuyor, onları siliyorsun. Site adreslerini silmene gerek yok ama silmek istersen işaretle yap ve istediğin siteleri işaretledikten sonra telefonun c tuşuna bas ve işarediklerini silsin. ama dediğim gibi önemli olan ön belleği silmen. ön bellek dolunca internete gezemezin.

önbelleği sürekli temiz tutuyorum....amasilemediğim siteler beni deli ediyor.. dediğinherşeyi yapttım olmadı neyse sorun teşki etmiyorsa sorun yok....birde yeni sürümü çıktımı ya en son kaç acababenim ile başlıyor...senin ki de öylemi ???

• bu telefonu kılıfta kullanan yok mu aranızda . hepiniz cebinizde mi kullanıyorsunuz.???? kılıf arıyorum nokia nın sitesinde görmüştüm .. yok mu orjinal kılıfını kullanan yardım ???
  • nerdesiniz millet ??? son sürümü bilen var mı __???
  • bu telefonu ilk defa görenler çok şaşırıyor. genelde karşılaştığım soru...

BU NOKIA KAÇA KAÇ???
  • Napacan kılıfı burhan abi gibi yaa
  • istanbul'da temiz bi e60 satan var mı arkadaşlar?
    almak istiyorum
  • quote:

Napacan kılıfı burhan abi gibi yaa

orjinal kılıfı muhteşem görsen seversin sende.... istanbulda bulamazsanwww.gittigidiyor.com'dan al.
  • Selam arkadaşlar ben uzun zamandır yokum gerekçe olarakta askerliği yemekle meşkulum nasipse 90 gün gibi bişey kaldı :) bu arada arkadaşlar halen olduğu yerde duruyo bu forum :) ama gerçekten cok güzeldi bu forum yinede devam eden arkadaşlar var :))

Arkadaşlar ben telefonumu satıyorum almak isteyen arkadaşım bana özelden teklifini geçerse sevinirim :)

bu arada cihaz<ımın bilgileri bir alt mesajda geçicem inşallah :)))
  • SATILIK NOKİA E60 (ÇOK TEMİZ)

TELEFONUM COK TEMİZ KULLANILMADI GİBİ VE GARANTİ SURESİ DEVAM ETMEKTE 1 YILDAN FAZLA GARANTİSİ VAR FATURASI VE KUTUSU DURMAKTA AYRICA BUNLARA EK OLARAK

KUTU İÇERİĞİNE EK OLARAK

1GB HAFIZA KARTI
    KULAKLIK ORJINAL NOKİA
    VE KUTU İÇERİĞİ İLE E 60

GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

FİYATI 255 SON CİDDİ ALICILARLA KONUŞABİLİRİZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkancky

SATILIK NOKİA E60 (ÇOK TEMİZ)

TELEFONUM COK TEMİZ KULLANILMADI GİBİ VE GARANTİ SURESİ DEVAM ETMEKTE 1 YILDAN FAZLA GARANTİSİ VAR FATURASI VE KUTUSU DURMAKTA AYRICA BUNLARA EK OLARAK

KUTU İÇERİĞİNE EK OLARAK

1GB HAFIZA KARTI
    KULAKLIK ORJINAL NOKİA
    VE KUTU İÇERİĞİ İLE E 60

GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ ÖZEL MESAJ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

FİYATI 255 SON CİDDİ ALICILARLA KONUŞABİLİRİZ.

bu telefondan başka alternatif ne almayı düşünüyorsun merak ettim doğrusu?
  • arkadaşım asus geldi bana onu kullanıyom dış postayım askerdeyim ve paraya ihtiyacım var dostum satmam gerekiyo 300 ytl borç verebilirsen teskere alana kadar yani tam 93 gün sonra geri öderim. ok derdim para:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkancky -- 18 Haziran 2008; 12:05:32 >
  • rendezvouss dostum nokia shoplara bak varsada orda vardır. Olmasada belki getittirirler
  • merhabalar telefona data kablosunu takınca pc suite veri aktarımıımı diye soruyor fakat herhangi birini seçince açmıyor yani kablo takılı olmasına rağmen telefonu görmiyor nedeni ne olabilir acaba kabloyu değiştirmem mi gerekir telefonun yazılımını yenileyim dedim pc suite de telefon görülmediğinden bu işlem yapılamıyor yardımcı olursanız sevinirim data kabloları 60 ytl daha ucuzu olur mu acaba bide garantiye kabloyu götürsem değiştirirler mi
  • bilgisayarında pc suit kurulu olması lazım

quote:

Orjinalden alıntı: cetinoz

merhabalar telefona data kablosunu takınca pc suite veri aktarımıımı diye soruyor fakat herhangi birini seçince açmıyor yani kablo takılı olmasına rağmen telefonu görmiyor nedeni ne olabilir acaba kabloyu değiştirmem mi gerekir telefonun yazılımını yenileyim dedim pc suite de telefon görülmediğinden bu işlem yapılamıyor yardımcı olursanız sevinirim data kabloları 60 ytl daha ucuzu olur mu acaba bide garantiye kabloyu götürsem değiştirirler mi
  • eğer kurulu ise yardım seçeneğinden cep pro yükleniyor
  • slm arkadaşlar..bende e60 aldım forumdan geçenlerde elime ulaştı..yalnız kayıtlı olmadıı için şu anda hatsız olarak telefonu tanımya çalışıyorum..hatsız iken wirelessle nete bağlanmaya çalıştım yapamadım..ve wireless menüsüne girerken arada bir kendi kendine açılıp kapnıyor telefon anlamadım..neden olabilr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMarcus -- 12 Temmuz 2008; 2:54:54 >
  • merhaba arkadaşlar 3 -4 aydır bende e 60 kullanıcısıyım... telefondan cok memnunum kullanımı cok rahat herseyı ıstedıgım gıbı ama kasası cok cabuk asındı... orjınal kasa bulmak da zor galıba. ust tarafı cıkıyor orayı halledebılırız ama alt tarafı vıdalı galıba cıkarmayı hıc denemedım bır bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı acaba ? alt kısmının vıdalı olup olmadıgına dair... son olarak alt kısmındakı plastıkte urunun ımeı numarası vs seylerın yazdıgı bır bandrol var galıba o da gıdecek yenı kasa aldıgımda... bana yardımcı olabılır mısınız bu konuda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaMarcus

slm arkadaşlar..bende e60 aldım forumdan geçenlerde elime ulaştı..yalnız kayıtlı olmadıı için şu anda hatsız olarak telefonu tanımya çalışıyorum..hatsız iken wirelessle nete bağlanmaya çalıştım yapamadım..ve wireless menüsüne girerken arada bir kendi kendine açılıp kapanıyor telefon anlamadım..neden olabilr?

? acil arkadaşlar.
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar..bende e60 aldım forumdan geçenlerde elime ulaştı..yalnız kayıtlı olmadıı için şu anda hatsız olarak telefonu tanımya çalışıyorum..hatsız iken wirelessle nete bağlanmaya çalıştım yapamadım..ve wireless menüsüne girerken arada bir kendi kendine açılıp kapanıyor telefon anlamadım..neden olabilr?

? acil arkadaşlar.

telefonun hayırlı olsun .. sende bizler gibi şamlısın bu telefonu kullandığın için.. telefon tam anlamı ile wirelles canavarı ayrıca bütün aktivasyonları yapabilirsin. dvd.mp3 player skype msn ne istersen aklına gelebilecek harşeyi yükleyip çalıştırabilirsin. ingilizce türkçe türkçe rusya sözlüke kadar vs. vs. internete webdeb bağlacaksın ancak web ayarlarını kontrol etmede fayda var. sorunu tam açarsan ona göre yanıtlamaya çalışabilirim. sadece wirelles menüsünde mi oluyor. yoksa webdebn internet e girmeye çalıştığında mı ???

• quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

quote:

quote:

? acil arkadaşlar.

telefonun hayırlı olsun .. sende bizler gibi şamlısın bu telefonu kullandığın için.. telefon tam anlamı ile wirelles canavarı ayrıca bütün aktivasyonları yapabilirsin. dvd**** player skype msn ne istersen aklına gelebilecek harşeyi yükleyip çalıştırabilirsin. ingilizce türkçe türkçe rusya sözlüke kadar vs. vs. internete webdeb bağlacaksın ancak web ayarlarını kontrol etmede fayda var. sorunu tam açarsan ona göre yanıtlamaya çalışabilirim. sadece wirelles menüsünde mi oluyor. yoksa webdebn internet e girmeye çalıştığında mı ???

hocam wireless menüsüne girerken yaptı bi kere.
    bi kerede wirelesstan bulduk bi kaç network bağlanmaya çalışırken oldu..
    zaten hatsızken sanırım bağlanmıyo yada ben ayar yapamadım..
    bi çözemedim henüz telefonu.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.