Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ben e60 kullandım tek kötü yanı kamera olmaması ama diğer özellikler bakımından bence bir sürü telefonla yarışır
    n73 le birebir aynı sistem mevcut sadece kamera yok
  • mesaj yada diğer menüsündeki yazıları büyütme seçeneği varmı ben bulamadım mesajlar çok küçük
  • wirelles için wirelles wizard kurun çok süper oluyor. nokia N80 in sayfasından alabilirsiniz. msn için kankamsn i indirin süper accayip zevkli ceptemsn falan hikaye KANKAMSN 1 numara...
  • arkadaşlar birileri elindeki program arşivini paylaşabilirmi...
    tek tek toplamaktan yoruldumda:)
  • Pekii arkadaşlar telefonumuzu wireless modem olarak kullanabilr miyiz?Açık ağ bir wireless (mesela koşumuz)telefonumuzu kullanarak kendi pc mizi nete bağlayabilir miyiz?
    Pc mizin arkasına wireless alıcı bağlamadan telefonu kullanmak yaani...???
  • fring haricinde benzeri proğram kullanan varmı? ben fring yükledim bir müddet sonra telefon sapıtıyor kıtleniyor format attırdım tekrardan aynı sorunu yaşadım aynı şikayeti yaşıyan varsa önereceği bir benzeri proğram varmı. (şu an için aylık internet ücreti düşük olduğundan internet üzerinden telefon kullanmak için aradığım proğram)
  • Nimbuzz kullan. Gerisi yalan...www.nimbuzz.com
  • teşekkürler bir arkadaş daha onu tavsiye etmişti .
  • Arkadaslar temiz mumkunse ful aksesuarli e60 arhiyorum.satmak isteyen varsa mesaj atsin lutfen...
  • arkadaşlar 3G yi telefonunda kuran var mı ? kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...... saygılarrrrr.
  • Sanırım ilgilenen olmadı...tekrar yazayım....Yorum bekliyorum dostlar...

Pekii arkadaşlar telefonumuzu wireless modem olarak kullanabilr miyiz?Açık ağ bir wireless (mesela koşumuz)telefonumuzu kullanarak kendi pc mizi nete bağlayabilir miyiz?
    Pc mizin arkasına wireless alıcı bağlamadan telefonu kullanmak yaani...???
  • Merhabalar, bende yeni gördüm nokıanın bu modele sahip olduğunu ve çok çok hoşuma gitti. Bunu okulda kullanacağım kamerası olmadığı için ancak birşeyi merak ettim. Bu joystic çok mu sorun oluyor acaba sonra dan başımızı ağrıtmasın? Birde ekrana yan yatırınca otomatik mi yan dönüyor yoksa farklı bir özellik mi var yan çevirince. Mesela dh da geziyorum ekranı yan çevirdik ne oluyor o zaman? Son sorum :) genel olarak hızı nasıl? Şu anda 6630'm var bununla eşdeğer mi yoksa az mı çok mu?
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Saygılar...
  • bu telefonu kullanmış biri olarak sana cevap veriyim..

joystic sorunu yok,yan yatırınca otomatik dönmez programa girer döndür dersen ekranı döner...

6630 nokianın en hızlı cpuya sahip telefonlarından bunda arm 220 işlemci var,fakat bunun 6630 dan en büyük farkı kullandığı symbian 9.1xx yazılımıdır,buda cihazın 6630 aksine çok stabil çalışmasını sağlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu telefonu kullanmış biri olarak sana cevap veriyim..

joystic sorunu yok,yan yatırınca otomatik dönmez programa girer döndür dersen ekranı döner...

6630 nokianın en hızlı cpuya sahip telefonlarından bunda arm 220 işlemci var,fakat bunun 6630 dan en büyük farkı kullandığı symbian 9.1xx yazılımıdır,buda cihazın 6630 aksine çok stabil çalışmasını sağlıyor..

joystic sorunu olmamasna sevindim yani genel anlamda nasıl tavsiye edermisiniz? birde ekranı 2.2" mi? bi arkadaş öyle dedi de. Yan çevirince ekran netliği nasıl? Okulda kullanacağım zaten . Benim istediğim tüm özellikleri barındırıyor.
  • ekran 16 milyon renk olduğu için gayet başarılı ben mp4 ve divx klipler izlerdim ve ekranı çok şahaneydi gerçekten,yan çevirince keşke tuşlarda yan dönse derdim
    eğer ki temizini bulursan hiç kaçırma derim..
  • quote:

ekran 16 milyon renk olduğu için gayet başarılı ben mp4 ve divx klipler izlerdim ve ekranı çok şahaneydi gerçekten,yan çevirince keşke tuşlarda yan dönse derdim
    eğer ki temizini bulursan hiç kaçırma derim..

Valla hocam biraz eski yenilerine bak falan dediler ama ben yinede deneyeceğim çok beğendim telefonu. Ancak Aklıma başka birşey takıldı bu e50nin iki tane modeli varmış galiba biri kameralı biri kamerasz öyle mi hocam? Eğer öyleyse ikisi arasından hangisine karar verirsiniz?

• e60 şı konuşuyoruz ve e60 ta kameralı model yoktur.o dedikleri e61 kamerasız ve e61i kameralı var,tabii o tel oldukça geniş kasa..
  • quote:

e60 şı konuşuyoruz ve e60 ta kameralı model yoktur.o dedikleri e61 kamerasız ve e61i kameralı var,tabii o tel oldukça geniş kasa..

E60 ta kamera olmadığını biliyorum hocam. benim dediğim e50 modeli siz nerden çıkardınız e61'i anlamadım :))
  • bu telefonla wi fi den nonoh hesabıyla konuşabilir miyim performası nasıl
  • Arkadaşlar elimde bu telefon var hiç sorunu yok 2 aylık fakat son bir haftadır telefonum kendi kendine açlıp kapanmaya başladı neden olabilir acaba bataryadan olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.