Şimdi Ara

Nokia E60 (Paylaşım ve Yardımlaşma) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.308
Cevap
1
Favori
68.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rendezvouss

quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

abiler sizde hiç birini aramak için yeşil tuşa basınca aramadıgı oldu mu? yani normalde arama tuşu baska fonksiyonlar için çalısıyor ancak sadece birini aramak için yeşil e basınca inad edip aramayıp oylece duruyor. kitlenme falan deil.cok seyrek oluyor. telefonu acıp kapatınca duzeliyor. acaba firmware update ile halledilebilir mi? bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?

hiç karşılaşmadım . ama update edersen hem format hemde güncellemiş olursun .. denemekteyarar var...

Alıntıları Göster
    Şarj cihazınız (Acp-12E 5.7v 800mha) bu model mi?
    Benim şarj cihazı bu...Ve bu aletin özelliği hızlı şarj...Yaani 1 gün içinde biten verimsiz şarj ediyor...Burada çoğu kişi 1 günde biten bataryadan şikayet ediyordu...
    Diğer küçük nokia ların 800 mha üzeri şarj cihazlarını deneyin...
    Ben 1600 ün şarj cihazını denedim 2 günde zor bitirdim şarjı...
    Deneyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

Şarj cihazınız (Acp-12E 5.7v 800mha) bu model mi?
    Benim şarj cihazı bu...Ve bu aletin özelliği hızlı şarj...Yaani 1 gün içinde biten verimsiz şarj ediyor...Burada çoğu kişi 1 günde biten bataryadan şikayet ediyordu...
    Diğer küçük nokia ların 800 mha üzeri şarj cihazlarını deneyin...
    Ben 1600 ün şarj cihazını denedim 2 günde zor bitirdim şarjı...
    Deneyin...

Alıntıları Göster
    sürüm güncellemenin somut olarak ne gibi faydaları oluyor bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: reolat

Alıntıları Göster
    ben orjinal kutusundan çıkan şarj ciahazını kullanıyorum. ve çok kısa sürede şarj oluyor. hatta geçen gün çok şaşırdım. 1 saat gibi bir sürede şarj etti..
  • quote:

ben orjinal kutusundan çıkan şarj ciahazını kullanıyorum. ve çok kısa sürede şarj oluyor. hatta geçen gün çok şaşırdım. 1 saat gibi bir sürede şarj etti..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

-------------------------------------------------------------------------------------
    dediğim doğru o zaman ama şarj 1 günde bitiyor benim telefonun...Senin ne kadar gidiyor?

• quote:

quote:

-------------------------------------------------------------------------------------
    dediğim doğru o zaman ama şarj 1 günde bitiyor benim telefonun...Senin ne kadar gidiyor?

Alıntıları Göster
    arkdaşlar epeydir uzak kalmıştım,konudan,e60 kardeşleri nasılsınız...

smart movie 3.41 kullanıyorum,gerçekten çok memnunum ama gariptir bazı avi dosyalarını sorunsuz oynatırken bazılarını ise sadece görüntüyü oynatıyo ses alamıyorum..iki dosyanında uzantılarını kontrol ediyorum avi ve dosyalarda sorunsuz kesinlikle,..ama bir dosyayı görüntü-ses sorunsuz oynatırken, diğerini sadece görüntüyü oynatıyo ses vermiyor..sizce bu neden olur,bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Şubat 2008; 11:08:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

smart movie 3.41 kullanıyorum,gerçekten çok memnunum ama gariptir bazı avi dosyalarını sorunsuz oynatırken bazılarını ise sadece görüntüyü oynatıyo ses alamıyorum..iki dosyanında uzantılarını kontrol ediyorum avi ve dosyalarda sorunsuz kesinlikle,..ama bir dosyayı görüntü-ses sorunsuz oynatırken, diğerini sadece görüntüyü oynatıyo ses vermiyor..sizce bu neden olur,bilgisi olan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

-----------------------------------------------------------------------
    Dosyayı pc de convert ederken takılmış olabilir...Benim başıma geldi...bazı yerlerde ses görüntü eşleşmesi kayboluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

quote:

Orjinalden alıntı: swes

bu programı kullanmak için gps cihazı şartmı bide diyelimki gps cihazı aldık istanbul haritasını nasıl temin edebiliriz.?????????

GPS şart değil sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla ama GPS olmadan bizim bulunduğumuz konumu nasıl algılıyor bu program?

Alıntıları Göster
    bu telefonla download yapılabiliyormu ozellikle rapid den
    ( bilgilendirici cevaplar için butun uyelere teşekkur ediyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

Alıntıları Göster
    kendi browserinden indiriyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet rapidden download yapabiliyorsun.symella diye bir program var onunla da mp3 çekebilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu forum ölmüş
  • quote:

bu forum ölmüş

Alıntıları Göster
    smart movie yi nerden bulacağım ya ?? ayrıca avi mp4 oynatıyormu ya ??
  • quote:

smart movie yi nerden bulacağım ya ?? ayrıca avi mp4 oynatıyormu ya ??

Alıntıları Göster
    sorunsuz e61 var isteyen varsa pm atsın 310 ytl
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

sorunsuz e61 var isteyen varsa pm atsın 310 ytl

Alıntıları Göster
    Rapidden 100 mb %100 sinyal gücü gece saat 01:00 tam 47 dakikada zipli dosyayı indirdi...
    Birde bu telefonun raminin 45mb ini kullanabilsseydik tadından yenmezdi...
    bazen nette gezerken hafıza dolu diyor...
  • quote:

Rapidden 100 mb %100 sinyal gücü gece saat 01:00 tam 47 dakikada zipli dosyayı indirdi...
    Birde bu telefonun raminin 45mb ini kullanabilsseydik tadından yenmezdi...
    bazen nette gezerken hafıza dolu diyor...

Alıntıları Göster
    bende de oluyordu o sarjıda 1 saat 20 dk da falan doluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

bende de oluyordu o sarjıda 1 saat 20 dk da falan doluyor

Alıntıları Göster
    e60 çılar nerdesinizzzzzzzz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

quote:

ya kafayı yemek üzereyim yüklediğim programları en fazla 2 kere kullanabiliyorum . sonra açmıyor telefonum acaba telefonda sorun mu var .. telefoncuya götürecem ama kurkuyorum bir şey olacak diye .... bilen varsa yardım lütfen

----
    telefonun sürümü en son sürüm mu?ben cihazı 2. El aldım ilk sürümlerden di.ama yine de sorun çıkarmadı.en son sürümü yükledim ONDA da bir sorun çıkmadı.deneme sürümü program desek hepsi mi öyle?ama sanırım cihazin yazılımında bir problem var galiba.güncelleme yaptın mi?bazen güncellemelerden sonra sorun çıkabiliyor cihazlarda.eksik ya da yanlış olabiliyor.

evet evet nokia nın sitesinden son sürümü yükledim. ama sorunsuz yükledim. acaba dediğin gibi sürümden kaynaklanabilirmi?? ya bilmiyorum aslında yüklemeden önce olurmuydu hatırlamıyorum .. birde sen yaşadın mı acaba oldumu hiç voip google map asphalt 3D vb.... programları 1 er kere açtı sonra yok açmıyor işte

Alıntıları Göster
    telefonla youtube dan video izleyebilen oldumu acaba (m.youtube.com hariç)

2gb lık kartlar telefona olur mu ve yavaşlatır mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinoz

telefonla youtube dan video izleyebilen oldumu acaba (m.youtube.com hariç)

2gb lık kartlar telefona olur mu ve yavaşlatır mı acaba

Alıntıları Göster
    Emtube adındaki program sayesinde youtube'daki normal videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz.

2 gb kartla uzun süre kullandım, hafıza kartına çok program yüklerseniz yavaşlamaya başlıyor.

Ancak ciddi bir yavaşlama söz konusu değil, normalde de hızlı bir telefon değil gerçi ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan

Emtube adındaki program sayesinde youtube'daki normal videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz.

2 gb kartla uzun süre kullandım, hafıza kartına çok program yüklerseniz yavaşlamaya başlıyor.

Ancak ciddi bir yavaşlama söz konusu değil, normalde de hızlı bir telefon değil gerçi ama.

Alıntıları Göster
    nokia pc suite i kurdum telefonu baglayınca senkronize edemiyorum , mmlist hatası diye bişi cıkıyor .bu sizdede varmı
    ?
    crack falan yok demi pc suite de

• quote:

nokia pc suite i kurdum telefonu baglayınca senkronize edemiyorum , mmlist hatası diye bişi cıkıyor .bu sizdede varmı
    ?
    crack falan yok demi pc suite de

Alıntıları Göster
    youtube için m tube gerekmıyor sadece real playerdan sebeke ye girin baglantı noktasını o ankı wifi kaynagını secin tamam .sonra youtube izleyin doya doya
  • quote:

youtube için m tube gerekmıyor sadece real playerdan sebeke ye girin baglantı noktasını o ankı wifi kaynagını secin tamam .sonra youtube izleyin doya doya

Alıntıları Göster
    beyler e60 ın joystick ini ankarada nerde değiştirebiliriz yaaa.kvk ve genpada yok
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.