Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya benim müzik yerini açarken çok beklliyo sizdede böle bir sorun varmı.Bende önceden yoktu böle bişey tam müzik dinlerken şarj bitti telefon kapandı acaba o bölüm hasarlanmış olabilirmi ?
    Çünkü telefonu açtığımda hiç girmiyodu sonralardan uzun süre geçmesine rağmen girdi .
    Bi beni bilgilendirirseniz sevinirim. Acaba format mı atsam ?
  • Akkopru Migros Nokia shop ta Bonus a 10 taksit olarak 800YTL, nakit yada tek cekim fiyati ise 785YTL oluyor. CEPA daki Nokia shop a henuz gelmemis bu hafta icinde gelecek dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hapaet

Akkopru Migros Nokia shop ta Bonus a 10 taksit olarak 800YTL, nakit yada tek cekim fiyati ise 785YTL oluyor. CEPA daki Nokia shop a henuz gelmemis bu hafta icinde gelecek dediler.

15 ytlde çok indirmişler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

GPS Verisi ekranında menü altındaki Konumlama Ayarlarından. Aynı yerden şebeke yardımlı GPS özelliğini de kapatabilirsin.

Bu ayarlara girince ybluetooth,yardımlı,tümleşik ve şebeke tabanlı gps seçenekleri var, hangisi a gps oluyor ve diğerleri ne işe yarıyor biliyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

GPS Verisi ekranında menü altındaki Konumlama Ayarlarından. Aynı yerden şebeke yardımlı GPS özelliğini de kapatabilirsin.

Bu ayarlara girince ybluetooth,yardımlı,tümleşik ve şebeke tabanlı gps seçenekleri var, hangisi a gps oluyor ve diğerleri ne işe yarıyor biliyor musun?

Yardimli GPS kapmaniz yeterli ayrica Harita icinden Ayarlar > Internet bolumunde "Baslangicta cevrim ici ol" kismini Hayir yaparsaniz iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks
    Haftasonuna almayı düşünüyorum bende E66'yı, umarım o zamana kadar Quickoffice'in bu kampanyası bitmez

Biteceğini sanmıyorum ben E65 için yükseltme yapmayı denedim 5.95 ytl fiyat çıkardı.
  • arkadaslar ıstanbul anadolu yakasında e66 ıcın en uygun fıyat nerelerdedır goren rastlayan fıyat verebılırmı?
  • benim haylen bu gps işinde takıntım var
  • Beyenmedim ne bilim dış görüntüsü pek hoş değil.
  • Bu mudur yorumun yani? beğenmediysen gereksiz yorum yazıp forumumuzu neden kirletiyorsun
  • quote:

Bu mudur yorumun yani? beğenmediysen gereksiz yorum yazıp forumumuzu neden kirletiyorsun

Hocam ; bazı insanların zevk anlayışları çok farklı oluyo.Mesela bazı insanlar bu telefona kötü diyip ,gidip 20mm kalınlıkta telefon alabiliyolar ,sonra bir bakıyosun pantolonunun cebine ,sanırsın içine ev telefonunu koymuş

SAYGILARIMLA;
    NOKİA E66'yı koruyanlar ve kollayanlar derneği genel başkanı:
    GreenMamba

• quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

quote:

Bu mudur yorumun yani? beğenmediysen gereksiz yorum yazıp forumumuzu neden kirletiyorsun

Hocam ; bazı insanların zevk anlayışları çok farklı oluyo.Mesela bazı insanlar bu telefona kötü diyip ,gidip 20mm kalınlıkta telefon alabiliyolar ,sonra bir bakıyosun pantolonunun cebine ,sanırsın içine ev telefonunu koymuş

SAYGILARIMLA;
    NOKİA E66'yı koruyanlar ve kollayanlar derneği genel başkanı:
    GreenMamba

zevkler renkler tartısılmaz . acıkcası ben daha almadım ama alıcam snrm bu aralar. pıyada bulunan tasarım acısından en hosuma gıden 2 telefon var bırı benq t60 bırıde e66 . tercıhım e 66 yonunde olucak . gerek tasarım gerek ıncelık nokıa cok guzel bır telefon yapmıs . ve ınanın begenmeyenlere lafım; telefonu elınıze alın fıkrınız degısıcek

• quote:

Yorumumu belirtmek suçmu?
    Ne bilim tuaf geldi biraz
  • @dozdoz
    Sana katılıyorum arkadaşım,bende telefonu beğeniyodum ama yakından görünce çok daha hoşuma gitmişti.
    Ben bu telefonu almanı tavsiye edebilirim 2 günlük bir kullanıcı olarak
    Ben akşam(hiç ışıksız ortamda ) fotoğraf çekmem diyosan al(benim gördüğüm tek eksiklik bu,gündüz canavar gibi ama camera )
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

@dozdoz
    Sana katılıyorum arkadaşım,bende telefonu beğeniyodum ama yakından görünce çok daha hoşuma gitmişti.
    Ben bu telefonu almanı tavsiye edebilirim 2 günlük bir kullanıcı olarak
    Ben akşam(hiç ışıksız ortamda ) fotoğraf çekmem diyosan al(benim gördüğüm tek eksiklik bu,gündüz canavar gibi ama camera )

foto benım ıcın sorun degıl

madem ıkı gunluk kulanıcısın nasıl memnunmusun kapagında falan sorun varmı ?

sanıorumkı pıyadakı en guvenılır kızaklı telefonlardan bırı bu nokıanın. bıde sen nerden kaca aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 27 Ağustos 2008; 18:22:44 >

• Arkadaşlar bize şimdi bedava gps programı lazım malum nokia maps paralı.Bulan ya da bilen var mı acaba?Bir de piliniz ne kadar gidiyor?
  • valla benim kaç aydır aklımdaydı nokianın görünüm açısından güzel bi telefon çıkaracağı görünüm açısından süper bişey
  • Ele alma ayrı tabiki
  • quote:

Arkadaşlar bize şimdi bedava gps programı lazım malum nokia maps paralı.Bulan ya da bilen var mı acaba?Bir de piliniz ne kadar gidiyor?

Benim tam 26 saat oldu daha 3 kutucuk var şarjın bitmesine.nekadar idare eder bilmiyom ama çok kullandım telefonu arama yapmadım ama sürekli bişiler kurcaladım elimden düşmüyo pek
    1,5 2 gün gitse süper olur.
    senin nekadar gidiyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenMamba -- 27 Ağustos 2008; 18:39:12 >
  • quote:

Arkadaşlar bize şimdi bedava gps programı lazım malum nokia maps paralı.Bulan ya da bilen var mı acaba?Bir de piliniz ne kadar gidiyor?

Garmin yükledim, sorunsuz kullanıyorum. Forumda aratırsan bulabilirsin. Ben Reis-i Eagles arkadaşın sitesinden yükledim. Şarjı 2 gün rahat gidiyor bende.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.