Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonda e65 gibi soyulma olur mu
  • Soyulmayı bırak o kadar sağlam bir yapısı var ki gören bu nasıl taş gibi tel diyor.

Bu arada ben de aldım quickoffice'ten henüz denemedim ama hem ucuz hem de bulunsun zarar gelmez. Bu arada e66ya yüklediğim temalarda ikonların hepsi değişmiyor ofis ve gps klasörü öyle gri halde kalıyor. Bunlarla uğraşığ değiştirebilen var mı? Alacak arkadaşlar için de söyleyeyim bu harika telin tek kötü yanı gerçekten rezalet olan temaları, gri renkli çok eski duran ikonlar kullanılmış ve ben hiç beğenmiyorum ama ona da yeni temalarla çözüm bulunuyor tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

selam arkadaşlar telefon gayet güzel ve çekici valla bende n95 ile i phone arasında kalmışdım ama bu telefon çok sexy geldi bana o nasıl oluyorsa artık
    neyse gelelim sebebi ziyaretime

öncelikle bu telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun dileğimle başlamak istiyorum

benim merak ettiğim konuların biri kutu içeriğinde ne vardı?
    n95 in işlemci hızına göre bunun hızı e remi nasıl acaba baka bildinizmi kaç mhz işlemciye sahip ve rem ?
    n95 ile yaptığmız herşeyi bu alettede sorunsuz olarak yapabilirmiyiz ?

Teknik veriler haricinde kullanici deneyimi olarak bana gore N95'den hizli bir telefon. Acilisi olsun menuler arasinda gecis olsun bence basarili.

Normal olarak N95'de yaptiklarnizi bu telefonda da yapabilirsiniz nede olsa ikiside Symbian S60 9 serisi.

Dostlukla

eywalla sağolsın
    bide kutu içeriğinden bahsedebilirsimisin ?
    kutuda neler çıktı ne var ne yok ?

• Telefon hız olarak çook daha hızlı n95'ten. Kutusundan da çok şık bir kılıf,cd,kulaklık,şarj cihazı çıkıyor...
  • arkadaşlar braz araştırdım alette sadece a-gps varmış yanı gps ile bütünleşik bir sistem yokmuş. acaba doğrumu ?
  • yani arkadaş sen tut elindeki sıfır ayarında 6120 yi 230 a okuturuz e66 yıda 780 falan sayarız arada kalan 550 yide 10 a böldürürüz hesabı yaparken 6120 yi belediyenin köstebek yuvasına çebirdiği her tarafın toz toprak olduğu necatibeyde düşür, dana derisinden kılıfının içindeki 6120 de gitsin tek açık yeri olan yerinden darbe alsın ve orada mikrobikte olsa izi kalsın.

Mecburen bekleyecez bunun fiyatının düşmesini bunun fiyatı düşecek bizim telefonun ederi düşecek, öf be kardeşim yaa

nokia sonunda 6120'den sonra şöööle içime sinecek bi telefon yaptı derken
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

yani arkadaş sen tut elindeki sıfır ayarında 6120 yi 230 a okuturuz e66 yıda 780 falan sayarız arada kalan 550 yide 10 a böldürürüz hesabı yaparken 6120 yi belediyenin köstebek yuvasına çebirdiği her tarafın toz toprak olduğu necatibeyde düşür, dana derisinden kılıfının içindeki 6120 de gitsin tek açık yeri olan yerinden darbe alsın ve orada mikrobikte olsa izi kalsın.

Mecburen bekleyecez bunun fiyatının düşmesini bunun fiyatı düşecek bizim telefonun ederi düşecek, öf be kardeşim yaa

nokia sonunda 6120'den sonra şöööle içime sinecek bi telefon yaptı derken

bende de 6120c vardı arızalandı yapamadılar yenisini vericez dediler bende hayır paramı iade edin dedim paramı aldım 550 ytl üstüne 200 ekleyip bunu alıcam

ARKADAŞLAR EREYONDAN ALINIRMI BU TELEFON NASIL BİR ŞİRKETTİR BİLEN VARMI?

• bugun nokıa bayısıne baktım fıyat ıcın nakıtte 890 ytl dedı ama baska nokıa bayılerınde nakıte 820 ytlden verıyolar alırken arastırın alın arkadaslar... bunun belırlı bır fıyat polıtakası yokmu yanı ne kadar sacma...
  • bunun fiyatı yıl sonuna kadar ancak 750 ye düşer beklemeye değmez
  • distribütör internette 760 falan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

selam arkadaşlar telefon gayet güzel ve çekici valla bende n95 ile i phone arasında kalmışdım ama bu telefon çok sexy geldi bana o nasıl oluyorsa artık
    neyse gelelim sebebi ziyaretime

öncelikle bu telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun dileğimle başlamak istiyorum

benim merak ettiğim konuların biri kutu içeriğinde ne vardı?
    n95 in işlemci hızına göre bunun hızı e remi nasıl acaba baka bildinizmi kaç mhz işlemciye sahip ve rem ?
    n95 ile yaptığmız herşeyi bu alettede sorunsuz olarak yapabilirmiyiz ?

Teknik veriler haricinde kullanici deneyimi olarak bana gore N95'den hizli bir telefon. Acilisi olsun menuler arasinda gecis olsun bence basarili.

Normal olarak N95'de yaptiklarnizi bu telefonda da yapabilirsiniz nede olsa ikiside Symbian S60 9 serisi.

Dostlukla

eywalla sağolsın
    bide kutu içeriğinden bahsedebilirsimisin ?
    kutuda neler çıktı ne var ne yok ?

Ilk mesajda istediğiniz bilgiler mevcut.

• quote:

arkadaşlar braz araştırdım alette sadece a-gps varmış yanı gps ile bütünleşik bir sistem yokmuş. acaba doğrumu ?

Cihazda bütünleşik GPS + A-GPS mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

arkadaşlar braz araştırdım alette sadece a-gps varmış yanı gps ile bütünleşik bir sistem yokmuş. acaba doğrumu ?

nokia.com adresinde n95 ile e66 arasında böyle bir fark arda yanlış bir dalgaya kurban gitmeyelim

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi

• quote:

quote:

quote:

nokia.com adresinde n95 ile e66 arasında böyle bir fark arda yanlış bir dalgaya kurban gitmeyelim

Ben dün a-gps özelliğini kapatıp girdim gps'e (kontör gitmesin die) buldu yerimi bilmemnemi
    Kafan rahat olsun

• Bu telefonu kullanan arkadaşlar;
    telefona yüklemek için tavsiye ettiğiniz programlar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

Bu telefonu kullanan arkadaşlar;

Epocware'nin urunlerini tavsiye ederim. http://www.epocware.com Ancak Weather programi icin gercek kayitli kullanici olmaniz gerekiyor cunku update isleminde serial kontrolu yapiyor
  • quote:

Ben dün a-gps özelliğini kapatıp girdim gps'e (kontör gitmesin die) buldu yerimi bilmemnemi
    Kafan rahat olsun

nasıl ve nereden kapadın o özelliği acaba???
  • quote:

Bu telefonu kullanan arkadaşlar;

E51 topiğini de okursanız programları birbirine uyar ...üst konudaki symbian programlarını da takip edebilirsiniz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

Kafan rahat olsun

nasıl ve nereden kapadın o özelliği acaba???

GPS Verisi ekranında menü altındaki Konumlama Ayarlarından. Aynı yerden şebeke yardımlı GPS özelliğini de kapatabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kafan rahat olsun

eywalla sağolasın bugün kafama takıldı bu olay bi tarafda n95 in yazısına bakınca birde e66 ya bakınca kafam karıştı doğral olarak

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.