Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: anunbar

Merhaba,

Öncelikle telefonunu güle güle kullan.

SAR değeri için iki önerim olacak: 1 aramaya bastıktan sonra karşı taraftan çalma sesi gelene kadar (ekranda hoparlör yazısı belirecektir) telefonu kendinden uzak tutmak, daha da iyisi ise bluetooth kulaklık kullanmak.. 6630um var ve öyle yapıyorum.

Sorum şu: telefonun çalışma hızı nasıl? benim 6630un 200mhz işlemcisi var ama Symbian'dan ötürü çok yavaş. E66'da durum nasıl? oyun, internet vs açarken çok bekliyor musun?

Telefomunu yenileyeceğim ve açıkçası Asus P535, Samsung i780 ve Nokia E66 arasında kararsızım..

İyi günler.

Hız bakımından içiniz rahat olsun. Kesinlikle bir yavaşlama veya takılma yok. İlk açılma süresi beni şaşırtmıştı zaten. İşlemcisi 369 MHz, SDRAM 128 MB.

kızakta bir bollaşma yada oynama var mı?sanırım sen alalı 2 hafta oldu nerdeyse

• quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: anunbar

Merhaba,

Öncelikle telefonunu güle güle kullan.

SAR değeri için iki önerim olacak: 1 aramaya bastıktan sonra karşı taraftan çalma sesi gelene kadar (ekranda hoparlör yazısı belirecektir) telefonu kendinden uzak tutmak, daha da iyisi ise bluetooth kulaklık kullanmak.. 6630um var ve öyle yapıyorum.

Sorum şu: telefonun çalışma hızı nasıl? benim 6630un 200mhz işlemcisi var ama Symbian'dan ötürü çok yavaş. E66'da durum nasıl? oyun, internet vs açarken çok bekliyor musun?

Telefomunu yenileyeceğim ve açıkçası Asus P535, Samsung i780 ve Nokia E66 arasında kararsızım..

İyi günler.

Hız bakımından içiniz rahat olsun. Kesinlikle bir yavaşlama veya takılma yok. İlk açılma süresi beni şaşırtmıştı zaten. İşlemcisi 369 MHz, SDRAM 128 MB.

kızakta bir bollaşma yada oynama var mı?sanırım sen alalı 2 hafta oldu nerdeyse

Şimdi fark ettim sağa doğru hafif bir oynama var kızak açıkken.

• Arkadaşlar gidin bi elinize alın, dokunarak inceleyin telefonu, şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli tok hissi veren cep telefonudur bu gerek nokia gerek samsung gerek se olsun, muazzam bir üretim kalitesi var, dün aldım her gören hayran kalıyor

Wifi çekim kalitesi çok iyi, hızı çok iyi, pilini daha ilk kez bugün şarjdan çıkardım söylerim daha sonra. Sahip olan diğer arkadaşlardan da ürün kodu ne yazıyor etiketinde diye bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

2sorum var arkadaslar...

1.256K Renk ıle 16 Milyon renk ne farklılıgı oluyor ?

2.QVGA 320 x 240 piksel bu sekılde yazıyor bı telefon ıcın

240*320 olan ekran cozunurluguyle aynı seymı oluyor 320*240 olanın yoksa 320*240 dahamı ıyı cozunurlukte oluyor?

• Sesi kötü ve az çıkıyor diyen arkadaşlar olmuş bu doğrumu acaba ?
  • quote:

quote:

2sorum var arkadaslar...

1.256K Renk ıle 16 Milyon renk ne farklılıgı oluyor ?

2.QVGA 320 x 240 piksel bu sekılde yazıyor bı telefon ıcın

240*320 olan ekran cozunurluguyle aynı seymı oluyor 320*240 olanın yoksa 320*240 dahamı ıyı cozunurlukte oluyor?

1. Renk derinliği oluyor. Tabii ki 16 milyon renk daha canlı ve gerçeğe daha yakın görüntüleme demek.

2. 240x320 ile 320x240 arasında çözünürlük olarak bir fark yok diye biliyorum. Çünkü 320x240 olan N82 ile PPI (pixels per inch) değeri aynı (166). Ama N82'ye göre ekran parlaklığı çok daha iyi (26 Lux'e karşılık 68 Lux).

• Kayar kapak oynaması bu kadar önemlimi yaw... azcık oynayıversin nolcak
    Çıkmadığı sürece sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

Kayar kapak oynaması bu kadar önemlimi yaw... azcık oynayıversin nolcak

benim için önemli yalama olduktan sonra elindeyken o tık tık seni adamı deli eder
  • quote:

quote:

benim için önemli yalama olduktan sonra elindeyken o tık tık seni adamı deli eder

Kardeşim bende şaka olsun die yazdın kim ister kapağında oynama olsun yada yalama yapsın ; ama telefon sağlama benziyo bence çok sorun çıkarmaz bu konuda

• quote:

Orjinalden alıntı: ByMeanMachine

Sesi kötü ve az çıkıyor diyen arkadaşlar olmuş bu doğrumu acaba ?

Daha önce de yazdım. Zil sesi düşük ve kötü değil ama N82'ye göre biraz az çıkıyor denilebilir.
  • Bu telefonda tüm sesler telefon ahizesindenmi çıkıyor(samsunglar gibi) yoksa ek bir hoparlör varm ?ı
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim bende şaka olsun die yazdın kim ister kapağında oynama olsun yada yalama yapsın ; ama telefon sağlama benziyo bence çok sorun çıkarmaz bu konuda

ben teşhirde hala görüp inceleyemedim sen aline alıp inceledinmi nasıl malzemesi?

• Yoo
    işte öle resimlerden gördüğüm ve yorumlarda söylenilenlerden hareketle böle bi yorum yaptım.
    Ama birazdan çıkıcam Çanakkalede varsa incelicem telefonu. Beğenmessem yazarım zaten buraya
  • bence eline alıp incelemeden karar verme ben o nedenle karar verip almadım
  • Neyini beğenmedin ? Kapakmıdı tek sorun ?
  • evet benim canımı sıkan sadece kızağı ben kızağında ileride boşluk olmasını istemem o nedenle bu zamana kadar sadece bar tipi kullandım

birde ekranı çizilmemeli bu telefonda malum değiş tokuş kapak yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

Bu arada E66 ile Office dokümanlarını açıp üzerinde oynama yapabiliyoruz, değil mi?

Arkadaşlar şu soruma bir cevap vermeniz mümkün mü?
    E66 ile mesela bir Word dokümanını açıp (diyelim ki mail ile geldi), üzerinde değişiklik yapıp, kaydedebiliyor muyuz?
  • pişman olan warmmı hd halkı bu telden
  • quote:

quote:

Bu arada E66 ile Office dokümanlarını açıp üzerinde oynama yapabiliyoruz, değil mi?

Arkadaşlar şu soruma bir cevap vermeniz mümkün mü?
    E66 ile mesela bir Word dokümanını açıp (diyelim ki mail ile geldi), üzerinde değişiklik yapıp, kaydedebiliyor muyuz?

Icinde yuklu gelen Quickoffice yazilimi ile sadece goruntuleme yapabilirsiniz. Bir dosya uzeride degisiklik yaparak kaydetmek veya yeni bir dosya yaratmak icin Quikoffice Premium versiyonu'nu yuklemek lazim, o da parali maalesef

• quote:

quote:

KULLANAN ARKADAŞLAR EKRANDA ÇİZİLME DURUMU NASIL?EKRANI ÇİZERSEK NE YAPABİLİRİZ?GARANTİYE GİRMEZ SANIRIM BU DURUM

ÇAĞRI GELİNCE EKRANA İKİ DEFA VURUNCA TELEFON SESİNİ KAPATIYOR MU?

Çizilme konusunu bilmiyorum. Evet ekranın üst kısmına çift tıklayınca veya telefonu ters çevirince çağrıyı sessize alıyor. Tabii bu özellik ayarlardan kapatılabiliyor.

Bu ozellikten haberim yoktu, (kitapcigi okuma aliskanligini edinmem lazim ) Bu ozelligin ayarai nerededir ?

Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.