Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orjinalden alıntı: connoisseur

KULLANAN ARKADAŞLAR EKRANDA ÇİZİLME DURUMU NASIL?EKRANI ÇİZERSEK NE YAPABİLİRİZ?GARANTİYE GİRMEZ SANIRIM BU DURUM

ÇAĞRI GELİNCE EKRANA İKİ DEFA VURUNCA TELEFON SESİNİ KAPATIYOR MU?

Çizilme konusunu bilmiyorum. Evet ekranın üst kısmına çift tıklayınca veya telefonu ters çevirince çağrıyı sessize alıyor. Tabii bu özellik ayarlardan kapatılabiliyor.

Bu ozellikten haberim yoktu, (kitapcigi okuma aliskanligini edinmem lazim ) Bu ozelligin ayarai nerededir ?

Tesekkurler

hocam çok güzel bir özellik çağrı gelince baya hoş oluyor ayarlara gir ordan bulacaksındır bende youtubeda gördüm

• quote:

quote:

quote:

KULLANAN ARKADAŞLAR EKRANDA ÇİZİLME DURUMU NASIL?EKRANI ÇİZERSEK NE YAPABİLİRİZ?GARANTİYE GİRMEZ SANIRIM BU DURUM

ÇAĞRI GELİNCE EKRANA İKİ DEFA VURUNCA TELEFON SESİNİ KAPATIYOR MU?

Çizilme konusunu bilmiyorum. Evet ekranın üst kısmına çift tıklayınca veya telefonu ters çevirince çağrıyı sessize alıyor. Tabii bu özellik ayarlardan kapatılabiliyor.

Bu ozellikten haberim yoktu, (kitapcigi okuma aliskanligini edinmem lazim ) Bu ozelligin ayarai nerededir ?

Tesekkurler

Menu > Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Zil sesleri > Sessize çevir veya Susturmak için tıkla

Ayrıca aşağıdaki linkte telefon için başka ipuçları da mevcut:

http://europe.nokia.com/A41139016

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

quote:

Bu arada E66 ile Office dokümanlarını açıp üzerinde oynama yapabiliyoruz, değil mi?

Arkadaşlar şu soruma bir cevap vermeniz mümkün mü?
    E66 ile mesela bir Word dokümanını açıp (diyelim ki mail ile geldi), üzerinde değişiklik yapıp, kaydedebiliyor muyuz?

Icinde yuklu gelen Quickoffice yazilimi ile sadece goruntuleme yapabilirsiniz. Bir dosya uzeride degisiklik yaparak kaydetmek veya yeni bir dosya yaratmak icin Quikoffice Premium versiyonu'nu yuklemek lazim, o da parali maalesef

Sağol bilgi için. Baktım şimdi 70 dolarmış program, tabii nette crackli versiyonları mevcut ama birçok kişi programı yükledikten sonra çok problem yaşadığını söylemiş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada E66 ile Office dokümanlarını açıp üzerinde oynama yapabiliyoruz, değil mi?

Arkadaşlar şu soruma bir cevap vermeniz mümkün mü?
    E66 ile mesela bir Word dokümanını açıp (diyelim ki mail ile geldi), üzerinde değişiklik yapıp, kaydedebiliyor muyuz?

Icinde yuklu gelen Quickoffice yazilimi ile sadece goruntuleme yapabilirsiniz. Bir dosya uzeride degisiklik yaparak kaydetmek veya yeni bir dosya yaratmak icin Quikoffice Premium versiyonu'nu yuklemek lazim, o da parali maalesef

Sağol bilgi için. Baktım şimdi 70 dolarmış program, tabii nette crackli versiyonları mevcut ama birçok kişi programı yükledikten sonra çok problem yaşadığını söylemiş.

Enteresan bir seyle karsilastim. Size mesaj attiktan sonra Quickoffice programindan surum yuklemeyi sectim ve 5.0 versiyonunu 1.18 YTL'ye satin aldim simdi her turlu dosyayi kaydedebiliyorum. Ilginc olani bu programin upgrade de olsa bu fiyata olmamasi lazim.

1- Nokia E66'yi subvanse ediyor
    2- Teknik bir hataydi ve ben ucuza aldim. (Muhtemelen bu olasilik agir basiyor)

E66 olan arkadaslar upgrade islemini deneyebilirlermi. Satin almadan evvel size fiyat belirtiyor dolayisi ile bir risk olmamasi lazim. Eger fazla bir fiyat ise islemi iptal edersiniz yoksa 1,18 YTL'ye full surum QuickOffice sahibi olursunuz.

Dostlukla,

• Evet az önce ben de QuickOffice 5.0 versiyonunu satın aldım telefon üzerinden. 0.67 Euro (1.18 TRY) ödemiş oldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 25 Ağustos 2008; 17:56:18 >
  • IceT senin ürün kodu nedir yukarıda sormuştum bir daha sorayım, vincentvega sağolsun cvplamış kendisi için ama diğerlerinde ne yazıyor acaba. Pilin altındaki kasada yapışık etikette CODE yazıyor.
  • Bende 1 saat önce e66 aldım.
    3 yıldır k700i kullanıyodum birden elime alıp menüsünü dolaşınca çağ atlamış gibi hissettim kendimi
    Ben çok sevdim accayipte şık

Edit: Ortasından 10 sn de bir ışık çıkıyo accayip tahrik oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenMamba -- 25 Ağustos 2008; 19:07:00 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ByMeanMachine

Sesi kötü ve az çıkıyor diyen arkadaşlar olmuş bu doğrumu acaba ?

Daha önce de yazdım. Zil sesi düşük ve kötü değil ama N82'ye göre biraz az çıkıyor denilebilir.

Yeterince açıklayıcı oldu saol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

IceT senin ürün kodu nedir yukarıda sormuştum bir daha sorayım, vincentvega sağolsun cvplamış kendisi için ama diğerlerinde ne yazıyor acaba. Pilin altındaki kasada yapışık etikette CODE yazıyor.

Gozumden kacti herhalde . CODE 0557932
  • quote:

Evet az önce ben de QuickOffice 5.0 versiyonunu satın aldım telefon üzerinden. 0.67 Euro (1.18 TRY) ödemiş oldum .

Bence ucuz bir alis-veris oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

Bende 1 saat önce e66 aldım.
    3 yıldır k700i kullanıyodum birden elime alıp menüsünü dolaşınca çağ atlamış gibi hissettim kendimi

eee şimdi yandığının resmidir elimden kurtulamazsın artık anlat bakalım kızağı nasıl kullanışı nasıl smsi kolay yazıyormusun kızakta boşluk var mı?ekran çizilebilirmi?yada ekran özel bir şeydenmi yapılmış çizilmesin diye

• quote:

quote:

Evet az önce ben de QuickOffice 5.0 versiyonunu satın aldım telefon üzerinden. 0.67 Euro (1.18 TRY) ödemiş oldum .

Bence ucuz bir alis-veris oldu

Haftasonuna almayı düşünüyorum bende E66'yı, umarım o zamana kadar Quickoffice'in bu kampanyası bitmez

• selam arkadaşlar telefon gayet güzel ve çekici valla bende n95 ile i phone arasında kalmışdım ama bu telefon çok sexy geldi bana o nasıl oluyorsa artık
    neyse gelelim sebebi ziyaretime

öncelikle bu telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun dileğimle başlamak istiyorum

benim merak ettiğim konuların biri kutu içeriğinde ne vardı?
    n95 in işlemci hızına göre bunun hızı e remi nasıl acaba baka bildinizmi kaç mhz işlemciye sahip ve rem ?
    n95 ile yaptığmız herşeyi bu alettede sorunsuz olarak yapabilirmiyiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

selam arkadaşlar telefon gayet güzel ve çekici valla bende n95 ile i phone arasında kalmışdım ama bu telefon çok sexy geldi bana o nasıl oluyorsa artık
    neyse gelelim sebebi ziyaretime

öncelikle bu telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun dileğimle başlamak istiyorum

benim merak ettiğim konuların biri kutu içeriğinde ne vardı?
    n95 in işlemci hızına göre bunun hızı e remi nasıl acaba baka bildinizmi kaç mhz işlemciye sahip ve rem ?
    n95 ile yaptığmız herşeyi bu alettede sorunsuz olarak yapabilirmiyiz ?

Teknik veriler haricinde kullanici deneyimi olarak bana gore N95'den hizli bir telefon. Acilisi olsun menuler arasinda gecis olsun bence basarili.

Normal olarak N95'de yaptiklarnizi bu telefonda da yapabilirsiniz nede olsa ikiside Symbian S60 9 serisi.

Dostlukla

• quote:

ödemeyi nasıl yaptınız arkadaşlar

kart bilgilerini istiyor.. bi pislik olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

ödemeyi nasıl yaptınız arkadaşlar

kart bilgilerini istiyor.. bi pislik olmasın

Sunu belirteyim ki sanal kart ile basarili olamiyorsunuz o guzden normak KK kullanmaniz lazim. Guvenlik konusunda ise ben yazilimin Nokia ile yuklu gelmesi ve dolayisi ile Nokia bu firmayi kendisine cozum ortagi secmesine guvenerek KK ile satin aldim. Genede dusuk limitli bir kartiniz varsa onu kullanmanizi tavsiye ederim.

Karar sizin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

Bende 1 saat önce e66 aldım.

eee şimdi yandığının resmidir elimden kurtulamazsın artık anlat bakalım kızağı nasıl kullanışı nasıl smsi kolay yazıyormusun kızakta boşluk var mı?ekran çizilebilirmi?yada ekran özel bir şeydenmi yapılmış çizilmesin diye

Bi kere telefon süper onu söyliyeyim
    Gittim elime aldım telefonu açtım kapadım falan denedimde aldım yani kızak çok iyi hele tuş takımına bayıldım sms yazmak bi zevk oldu
    Ekranın üstündeki şeyi çıkarmadım çizilir die falan ama zaten kılıfta taşıyorum
    Gps olayını çözemedim ama Alalı kaç saat oldu telefon elimden düşmedi şarjıda bitmiyo bitsede şarja koysam

Almayı düşünenler için söylüyorum 10 numara alet. (barkot bile okuyo )

• Nokia E66 ile E71 arasında dış görünüş, klavye dışında herhangi bir fark mı bildiğiniz, netten araştırdım ama herhangi bir fark göremedim??? E66 alacaz derken yavaş yavaş aklım E71'e de kaymaya başlamadı değil, hayırlısı bakalım
  • quote:

Nokia E66 ile E71 arasında dış görünüş, klavye dışında herhangi bir fark mı bildiğiniz, netten araştırdım ama herhangi bir fark göremedim??? E66 alacaz derken yavaş yavaş aklım E71'e de kaymaya başlamadı değil, hayırlısı bakalım

E66 Daha şık
  • Güzel telefona benziyor.E65 kullanıyorum hala.e65 ten iyidir heralde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.