Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar halen daha yeni bir Firmware güncellemesi yok mu acaba ??
  • cihaz güzele benziyor,alsak mı ne yapsak..?

görüşler olumlu zannedersem....
  • 400.21.013 versiyonu firmware bugün itibariyle yayınlandı. PC Suite veya Ovi Suite kullanarak güncelleme yapabilirsiniz, ben şu an başladım.

Edit: Yükledim. Yedeklememi geri yükledikten sonra bakacağım neler değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 27 Kasım 2009; 13:12:52 >
  • neler yeni acaba
  • aslında en önemli olan hızı??? diğer yenilikler ise şöyleymiş

NEW FUNTIONALITIES:
    Gimlet v9.5 (v9.5.3.72)
    Quick Office 5.3
    Ovi Store 1.5 (v1.5.2)
    Ovi Contacts - Preinstalled
    Mail for Exchange 2.9.176

CHANGES AND IMPROVEMENTS:
    Email Setup Wizard update
    WLAN Corrections
    Internet Radio v1.16 – Increased functionality
    Camera functionality improvement
    Incoming call hang issue fixed
    Turkish SMS character input improvement
    Many functionality and Stability improvements in MfE
    Support for Russian and Ukranian keymats
    Phone activation Baseline updated
    Yahoo account hack fixed

GENERAL
    Stability and functionality improvements
    Email and WLAN functionality improvements
    Increased robustness in handling SMS and incoming calls
    Memory leak fixes and crashes
    Email and WLAN functionality improvements

CALL HANDLING
    Fix for Incoming call hang issue and fast call crash
    Fix for making emergency call when the phone is locked

CALENDAR/CLOCK
    Minor Functionality improvements
    Time display correction when the phone is locked

CONNECTIVITY
    WLAN functionality Improvements and fixes for crashes
    Improvement in WLAN authentication
    mVPN authentication improvements and general functionality improvement

CONTACTS/PHONEBOOK
    Functionality improvements for search functionality

EMAIL
    Email setup wizard updated
    Fix for Yahoo account hack while setting up Gmail account through Nokia Email
    Fix for mails getting duplicated after restoring backup
    Mail for Exchange upgraded from 2.9.158 to 2.9.176
    Gimlet updated to v9.5
    Many functionality and stability improvements in MfE
    Robustness and functionality improvements in email items.

INTERNET RADIO
    Improved functionality
    Increased application stability

QWERTY KEYBOARD
    Usability improvements
    Keyboard mapping corrections for Russian and Ukranian keymat

MESSAGING
    Improvement in Turkish SMS characters input
    Fix for delivery report for SMS with more than 22 characters
    Increased robustness in handling SMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygarman -- 27 Kasım 2009; 15:26:16 >

• benim şu anda yükleme fırsatım yok malum bayram telaşı falan o yüzden yükleyenler olursa ilk izlenimlerini paylaşırsa çok makbule geçer ;)
  • Changelog'a bakılırsa bug düzeltmeye yönelik bir güncelleme olmuş -ki o da çok isabet olmuş. Yazdığı üzere SMS ağırlaşması ve telefonu açınca oluşan gecikme artık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 27 Kasım 2009; 16:40:18 >
  • evet en önemli olay sms yavaşlığı eğer hızlanma varsa süper
  • Bende birazdan güncelleyeceğim sms ve arama sonlandığında ki saçmalıkların gitmiş olduğunu ümit ediyorum
  • arkadaşlar şuan güncellemeyi yüklüyorum
    umarım msj yazma sorunu
    konuşmalardan sonra donma sorunu düzelmiştir
    başka bir şey istemiyorum

güncellemeden sonraki incelemeyi aktarıcam beni takip edin :)

Edit: Arkadaşlar mesaj yazmadaki yavaşlama sorunu düzelmiş
    gözle görülür başka bir değişiklik ben farkedemedim
    aramalardaki problem konusunda da şuan bi sorun gözükmüyor umarım böyle devam eder tşkrlr nokia bence başarılı bir güncelleştirme yapmışsınız

gönül rahatlığı ile güncelleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGErD -- 29 Kasım 2009; 0:39:26 >
  • Arkadaşlar nokia international'a şikayet için mail atmak istiyorum ama ulaşabileceğim bir mail adresi bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?
  • Gelen aramada ses karsıya 3 sanıye geç gidiyordu.400 de bu sorun giderildimi?farkeden varmı?
  • telefonun ön kamerasını nasıl çalıştıracaz çalışmıyor birtek görüntülü aramadamı çalışaçak kamerayı açınca hep arka kamera çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kleftiko

cihaz güzele benziyor,alsak mı ne yapsak..?

görüşler olumlu zannedersem....

aman alma ben pişmanım satamıyorumda 900tl verdim içim acıyor nokia telefona verilen paraya yazık 6 aydır kullanıyorum daha yeni güncelleme ile düzeltildi telefonun yazılım hataları millet 900yt ye bilgisayar satıyor nokia adam gibi bir telefon yapamıyor.
  • Arkadaşlar ben yeni 400'lü version'u 1-2 saat önce kurdum ve telefon görüşmesi bakımından bir sıkıntı yok ;)
    galiba nokia hataların hepsini telafi etmiş ;)

quote:

Orijinalden alıntı: turusan

telefonun ön kamerasını nasıl çalıştıracaz çalışmıyor birtek görüntülü aramadamı çalışaçak kamerayı açınca hep arka kamera çalışıyor

dostum görüntülü konuşma yaptığında kamera açılsın mı diye bişi var zaten basıyorsun ve ön kamera aktif oluyor sende kendini görebiliyorsun hatta konuşma sırasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aperion_n

Arkadaşlar ben yeni 400'lü version'u 1-2 saat önce kurdum ve telefon görüşmesi bakımından bir sıkıntı yok ;)
    galiba nokia hataların hepsini telafi etmiş ;)

quote:

Orijinalden alıntı: turusan

telefonun ön kamerasını nasıl çalıştıracaz çalışmıyor birtek görüntülü aramadamı çalışaçak kamerayı açınca hep arka kamera çalışıyor

dostum görüntülü konuşma yaptığında kamera açılsın mı diye bişi var zaten basıyorsun ve ön kamera aktif oluyor sende kendini görebiliyorsun hatta konuşma sırasında.

orda tamam problem yok normal zamanda fotoğraf çekmek için açılmıyormu eski nokia larda bu özellik vardı bunda yokmu

• Benim tartışmalardan gördüğüm kadarıyla ön kamera fotoğraf vesaire için kullanılamıyor. Bizzat denediğim bir şey değil.

Ayrıca 900 TL verdim, çok da güzel telefon. Yazılım hatası yüzünden kan kustuğumuz doğrudur ama bu telefonu bir yazılım güncellemesiyle düzeltilen hataları yüzünden "kötü" ilan etmek teknolojiden, ergonomiden, estetikten anlamadığına dalalettir insanın. Sizi ancak iPhone gibi cafcaflı ergenlik çağı aletleri paklar. Gidiniz, onları alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 29 Kasım 2009; 19:55:31 >
  • bende hemen 400 kürüslü versiyonu yüklüyorum ve deneyimlerimi hmene söylüyecem :)
    eğer hepsini test edebilirsem :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

quote:

Orijinalden alıntı: hunterer

Arkadaşlar telefon iyi güzel hoş bn ilk çıktığı tarihlerde almıştım 2 kere versiyon yüklemesinde bulundum ve bayadırda araştırıyorum bu video senkron sorunu için..Yabancı sitelerede göz attım onlarda bu sorundan müzdarip..nokia ya ulaşanlar versiyonla bu sorun çözülür demişler son versiyonla olay aynı yeni version çıkması en az 6 ay bence bnm kafama takılan böyle bir kusurun bulunduğu telefon garanti kapsamına girmezmi düzeltemiosan paramı geri ver deyilmi...Bu sorunları 6680 de de yaşamıştım oda arama yapmıyordu bazen telefonun adı çıkınca 1250 tl lik telefon kısa süreede 600 tlye düşmüştü iyi bi kazık yemiştim.. :D hep bu ilk alma teleşım yüzünden....

Versiyon yüklemesine gelince son versiyon tam bir fiyasko menüler arası geçiş hızlı fakat mesaj yazımında kasıyor inanılır gibi değil,menude donma (brz önce oldu)..ayrıca gelen çağrıyı sonlandırdığında telefon 2-3 saniye kitleniyor önceden bu yoktu(kitlendiği sırada biri ararsa ulaşılamıyorsun kapalı gibi çünkü msj gelio sizi arayan nolar die)....son olarak Sanmıyorum 3G den kaynaklanmasın birisi arıyor karşı tarafın sesini duyuyorum alooo diyorum.neden bana alo demiosun diyor yani ilk 2 saniye ses gitmiyor bunu yaşayan varmı?

Bazı sorulara yanıt vereyim nokia mapsın lisans süresi bittikten sonra gpsye bağlanmıyor ben garmin kullanıyorum gayet iyi..

Evet 300.21.012 sürümünü kullanıorum ama eski sürüme döncem dönebiliyorsunuz pc süit ile...unutmayın versiyon yükleme esnasında pilin tam dolu olması gerekiyor ve şarj cihazına bağlı olması gerekiyor...

Ben telefonu Kvk ya götürücem okadar bekledik versiyonla çözcekler die ama kaç ay vermezler kim bilir video olayından ozamanda dava açcam özürlü mal die bu kadar para veripte kimse aman sadece video sesi tutmuyor demesin arkadaşlar...

hocam tüm bahsettiğin hatalar bendede oluyor
    bende sevinmiştim yeni versiyon çıkınca hızlanır düzelir diye
    1- mesaj yazılmıyor nefret eder hale geldim.
    2- telefon çok sık kilitleniyor ve kendine gelincede basılan tüm düğmeleri işlemlerini yerine getiriyor. tam sinir abidesi hale geliyor
    3- alooooooooooooo olayı iğrenç zaten, sürgüyü açtıkdan 2 saniye sonra mikrofon devreye giriyor(3g olayından önce başlamışdı bende bu sorunlar)

ama bukadar sorunun yanında
    beyendiğim tek artı yönü var gps başlanabilirliği artmış
    odamda yatağımda bağlandığını gördüm dumur oldum. genelde bluetoothlu gps aletleri bile bağlanamıyorda.....

• arkadaşlar telefon kapandığı zaman bir kaç saniye donma devam ediyor ve telefonu açınca 1 2 saniye sonra mikrofon açılma olayı gene aynı durumda pek bi değişme algılayamadım nokia acaba telefonları sorunlu firmware yükletip yeni telefonlar mı aldırma peşinde anlamadım
  • Sorun düzeldi mi düzelmedi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.