Tel. İçin kötü bir yorum yazıldı.kimse uğramaz oldu.e71 den daha kötü değil.merak etmeyin.
n95 8gb kullanıcısıyım e66 ıle degıstırmeyı dusunuyorum anladıgım kadarıyla n95de duzeltılen bazı hatalar e66 da hala dewam edıyor. işin gerceği vatandada %20 ındırım muhabbetı var fıyat baya ındı. ama yazılanlar o kadar negatif ki değiştirmenın gereği yok sanırım...
Herkeze mutlu yıllar.en büyük e66
Ben hala 210.21.007 versiyonunu kullanıyorum. Programları tekrar kurmaya üşendiğim için versiyonu güncellemiyorum. Alalı tam 1 sene oldu. pili her gece yatarken şarja koyuyorum(şarja koyarken pil göstergesinde 3 kademe kalıyor genelde).
Telefonu internet te dolaşmak ve müzik dinlemek için kullanıyorum. günde 1-1,5saat müzik ve internet için kullanıyorum. (müziği bluetooth kulaklık ile dinliyorum.)
Navigasyon tuşunun kenarları aşındı ama diğer geri kalan her yeri çok temiz ve çiziksiz. (bunda devamlı olarak kılıfta taşımamın büyük etkisi var.)
Ön taraftaki kamerayı kullandırabildiğim tek program canlı yayın yapma programı olan qik oldu. Qik.com dan bir hesap açıp programı indirip kurabilirsiniz. Program canlı yayın yapma programı olduğu için kayıt yapıp dosyaları anında qik.com daki hesabınıza yüklemeye çalışıyor. Yine de ufak bir kaç ayarlama ile video kayıt programına dönüştürmeniz mümkün.yapmanız gerekenler programı ayarlarından offline moda alıp kayıt yapın. Kayıt yaptığı klasörden dosyalarınızı başka yere taşıyıp isimlerini değiştirin.
ya telefonu ikinci el aldım daha kullanmak nasip olmadı bir türlü vodafona geçtim sim kart kaydı yapılamadı diyor.hat bir gelip bir gidiyor.birini arayınca çalıyor telefonu açınca bağlantı hatası var diyor.yardımcı olursanız sevinirim... ha bu arada servise gönderdim. şebeke testinten başarı ile geçmiştir diyor... bilgilerinize...
arkadaşlar bende n81 8gb var..bunu verip E66 almak istiyorum sizce almaya değermi yani n81'le karşılaştırınca hangisi daha iyidir.. bide şu aralar fiyatı ne durumdadır bi bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
Selamlar, görme sorunu olan bir arkadaşım için bu modeli almak istiyoruz, daha önce e65 modelini kullanıyordu, e65'deki menüleri sesli olarak okuyabilme özelliği çok işine yarıyordu, e66'da da bu özellik var mıdır? Kullanan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim, iyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: ozkank
Selamlar, görme sorunu olan bir arkadaşım için bu modeli almak istiyoruz, daha önce e65 modelini kullanıyordu, e65'deki menüleri sesli olarak okuyabilme özelliği çok işine yarıyordu, e66'da da bu özellik var mıdır? Kullanan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim, iyi günler.
Konuşma özelliği varmış...
quote:
Orijinalden alıntı: ozkank
Evet bu özellik mevcut.
Telefona hiçbir kartviziti kopyalamadan, varsayılan kart olarak sim kartı göstermek mümkün mü ? Nasıl yapılıyor?
Nokia E66 aldım birkaç gün önce. 1 günde şarjı bitiyor anlamadım. İlk şarjını falan uzun yaptım. Telefona'da Garmini yeni kurdum. Full şarj yaptıktan sonra 1-2 saat içerisinde şarj bir diş azalıyor. wlan vs vs kapalı. Arka planda çalışan birşey mi var acaba. hayatımda şarjı bu kadar az giden telefon kullanmadım. yazılımsal bir sorun mu var yoksa batarya'da bir sorun mu var.
gps verimi nasıl bide bunun gps'i ücretli mi?
telefonun işletim sistemi performansı nasıl n72-n73 e göre hızlımı?
ARKADAŞLAR NOKIA E66 KULLANICISIYIM ANCAK GELEN EMAIL'LERİİMİ SİLİNCE YİNE MAKİNADA KALIYOR NE YAPMAM LAZIM ????
LÜTFEN YARDIM....
quote:
Orijinalden alıntı: kuvvetmira_88
arkadaşlar bende n81 8gb var..bunu verip E66 almak istiyorum sizce almaya değermi yani n81'le karşılaştırınca hangisi daha iyidir.. bide şu aralar fiyatı ne durumdadır bi bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
bnm soruma cevap vericek kimse yok mu ??
@wand
GarminXT arka planda standartta çalışmıyor fakat aktif olan dosyaları mevcut.Reis-Eagles isimli üye forumda anlatmıştı google'da reis-eagles yaz sitesini bulursun şu an hatırlamıyorum.
@braveheart4141 Bahsettiğin N serilerinden hayli hayli hızlı ve seri bir telefondur karşılaştırmaya bile lüzum yok.
@k_salliK
Nokia Messaging ile mail hesabınıza bağlanıyor iseniz bu normal bir durum. Ana hesaptan nasıl silineceğini faq(SSS) kısmında var ise bakınız.
@kuvvetmira_88
N81 ile hangi yönden daha iyi demeliyiz. Genel anlamda belki multimedia olarak E66 alt planda kalabilir fakat wlan, messaging, email vb gibi iş uygulamalarında E66 N81 den çok üstün bir cihaz.
E66 kullanıyorum memnunum. Tek beğenmediğim yanı navi tuşu çabuk yıprandı ve arama sonlandırmalarında kilitlenme problemi. Yazılım ile çözülecek diye bekliyoruz ama birkaç yıl daha bekletir bu nokia
quote:
Orijinalden alıntı: RyanCondor
@wand
GarminXT arka planda standartta çalışmıyor fakat aktif olan dosyaları mevcut.Reis-Eagles isimli üye forumda anlatmıştı google'da reis-eagles yaz sitesini bulursun şu an hatırlamıyorum.
@braveheart4141 Bahsettiğin N serilerinden hayli hayli hızlı ve seri bir telefondur karşılaştırmaya bile lüzum yok.
@k_salliK
Nokia Messaging ile mail hesabınıza bağlanıyor iseniz bu normal bir durum. Ana hesaptan nasıl silineceğini faq(SSS) kısmında var ise bakınız.
@kuvvetmira_88
N81 ile hangi yönden daha iyi demeliyiz. Genel anlamda belki multimedia olarak E66 alt planda kalabilir fakat wlan, messaging, email vb gibi iş uygulamalarında E66 N81 den çok üstün bir cihaz.
E66 kullanıyorum memnunum. Tek beğenmediğim yanı navi tuşu çabuk yıprandı ve arama sonlandırmalarında kilitlenme problemi. Yazılım ile çözülecek diye bekliyoruz ama birkaç yıl daha bekletir bu nokia
saolasın arkadaş ancak ben orada bulamadım bilgi,
Kullanan varsa ve bu sorunu çözmüş olan varsa bana bilgi versin lütfen....
quote:
Orijinalden alıntı: k_salliK
quote:
@wand
@k_salliK
@kuvvetmira_88
Nokia Email yazılımını kullanıyor isen o mailleri sunucuda bırakıyor. Fakat mesajlar bölümünden yapılan email senkronizasyonlarında sunucudanda siliyordu sanırım iki seçenek sunup. Olmassa üçüncü parti yazılımlar kurarak mail veya exchange iletişimi sağlayabilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: k_salliK
quote:
@wand
@k_salliK
@kuvvetmira_88
Nokia Email yazılımını kullanıyor isen o mailleri sunucuda bırakıyor. Fakat mesajlar bölümünden yapılan email senkronizasyonlarında sunucudanda siliyordu sanırım iki seçenek sunup. Olmassa üçüncü parti yazılımlar kurarak mail veya exchange iletişimi sağlayabilirsin.
tavsiye edeceğin herhangi bir program var mı ??
arkadaslar bende bu tlf'dan almayı dusunuyorum.ınternette 500 tl ya kadar fıyatlar var ama yanılmıyorsam KVK lı degıller. bır arkadasım kvk lı olarak 600 tl ye sıfır verebılecegını soyledı nasıl fıyat sızce.?tlf hakkında yorumlar genellıkle olumlu.