Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim. Heralde ben bu telefonu alırsam alışma ve öğrenme devresinden sonra şarjını en az 4 gün rahat kullanırım.

Yalnız dışarıya verdiği ses soru işareti. GPS de arabada kullanılacağından bir adet araç şarj cihazıyla çözülür gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Teşekkür ederim. Heralde ben bu telefonu alırsam alışma ve öğrenme devresinden sonra şarjını en az 4 gün rahat kullanırım.

Yalnız dışarıya verdiği ses soru işareti. GPS de arabada kullanılacağından bir adet araç şarj cihazıyla çözülür gibi geliyor.

4 gün mü !!! Benimki 2 gün zor dayanıyor. Bence dayanmaz bu telefon 4 gün. Ama çok şuk.. Tavsiye ederim...
  • uşakta oturuyorum kvk garntili e66 mı satmak istiyorum almak istiyen irtibat a geçebilir cihazı istediği kadar deneyebilir cihaz 10 üzerinde 9 alır 350 ye bırakırım telefon kusursuz sadece borcum olduğu için satıyorum
    ulaşmak isteyenler 05054044770 den ulaşabilirler saygılar
  • Arkadaşlar bu elefonda duvar kağıdını tam ekran yapamıyormuyuz. Ekrana tam oturmuyor üstten ve alttan
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnGErD

Arkadaşlar bu elefonda duvar kağıdını tam ekran yapamıyormuyuz. Ekrana tam oturmuyor üstten ve alttan

Ewet ya, hiç de güzel olmuyor, orijinal teması ile kullanmak daha iyi...
  • arkadaşlar e66 da rehber tuşuna bastığımda ovi diye bişi geliyor bunu nasıl kapatabilirim....
  • arkadaşlar merhaba,
    telefonuma güncel yazılımı atmak istiyorum.USB kablosunu takın diyor.Takıyorum.Ancak laptopum telefonu görmüyor."Pc Suite" olarak seçiyorum usb tipinide telefonda.Ne yapabilirim?
  • Bu kare tuşunun etrafında uyarı ışığı yanıp sönüyor bunu kapatmak için napmam gerekiyor çünkü çok saçma hiç gerek yok bana göre ve boşuna şarjı götürüyor. Benimde şarjı 2 gün gibi yetiyor. Arada telefon sapıtıyormu sizinde simi görmeme gibi ?
  • Seninle aynı düşünüyordum, Destructions, ama o uyarı ışığı nasıl işe yaradı elektrikler gittiğinde anlatamam. 900 tl'lik telefonu yerlerde süründürecekken ben burdayım diyor, çok kritik bir vakit iş görüyor.

Bu arada şu son 400. versiyonda da her şey aynı. Hala hantal bu telefon. İlk aldığım zamanki 200. versiyonla kuş gibiydi. Ne yaptılarsa bir türlü hafıza optimizasyonunu beceremediler.
  • Arkadaşlar telefonu bilmiyorum sizler kadar yoğun kullanıyormuyum ama bana şarjı bazen 2 bazen 3 gün gidiyor. ki genelde 3 gün gidiyor. sürekli msjlaşma halindeyim gps ve wireless özelliini ise pek kullanmıyorum lazım olmadıkça ama kullandığımda hemen etkisni gösteriyor batarya üzerinde.

quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

Bu kare tuşunun etrafında uyarı ışığı yanıp sönüyor bunu kapatmak için napmam gerekiyor çünkü çok saçma hiç gerek yok bana göre ve boşuna şarjı götürüyor. Benimde şarjı 2 gün gibi yetiyor. Arada telefon sapıtıyormu sizinde simi görmeme gibi ?

dostum ayarlardan kapanıyor olması lazım biraz kurcala bulursun ama bence o uyarı ışığı harika ve kaybolduğunda sessizde bile olsa onla bulabiliyorsun ;) tabi yine kendi bilceğin bir iş ama dediğim gibi ayarlardan bi yerden kapanıyor diye hatırlıyorum.

• Arkadaşlar 1 ay önce 630tl ye aldığım telefonu (E66) alışamdığım yada sevemediğim için 400 tl ye satacağım. İsteyen arkadaların bilgisine
  • arkadaslar aranızda yenıyım.. uzun suredır de E66 kullanıyorum. telefonuma yukledıgım butun programlar( IM-facebook-yutube-wheather-virtualradyo vs.) oyunlar dahıl herseyım hafıza kartındaydı. hafıza kartını pc ye kopyaladım ve hafıza kartını bıcımlendırdım. pcdekı kopyayı hafıza kartına tekrar attım ve programlar hafıza kartının ıcınde gorunmesıne ragmen eskı yerlerınde gorunmuyor tekrar gorunmesı ve kullanabılmem ıcın yukleme uygulama yonetıcı kısmına gırıorum hepsı orda hafıza kartında ama tekrar yukleyemıorum.. bu programları tekrar nasıl yukleyebılırım ve kullanabılırım..sımıden tesekkurler
  • arkadaşlar ben e66 almaya karar verdim ancak burdakileri okuyunca soğur gibi oldum telefondan resmen..
    kullanan arkadaşlara bi kaç soru sorucam eğer bunları yanıtlarlarsa çok sevinicem çünkü bunları bilmeye ihitiyacım var..
    1-telefonun 300-400lü versiyonunun iyi olmadığını 200lü yani ilk versiyonunun iyi olduğu belirtilmiş.ben bu aralar almayı düşünüyorum ilk aldığımda şuan için telefonun içinde hangi güncelleme mevcuttur acaba? yani telefonu sıfır alnca içinde bulunan güncellemesi hepsinde aynımı yoksa zaman geçtikçe yeni çıkanlarlamı satılıyo ??
    eğer ilk güncelleme sorunsuz ise aldıgmda başka bir güncelleme yapmıcam tabi aldığımda ilk güncelleme mevcutsa..
    2-gelen aramada kızak açıldığından saniyeler sonra mı hoparlör devreye giriyor? ben hemen kızağı açtığımda direk zilin biterek konuşmanın başlamasını istiyorum bu durum çok önemli benim için..
    3-mesaj konusundaki ağırlaşma yazma dilini ingilizce yapıldığında gideriliyor mu?
    4-navi tuşunun çok çabuk soyulduğunu söylemişsiniz bu şekilde çok kötü duruyor ve çok belli oluyor mu?
    5-son olarakta telefonun sesini merak ediyorum yani gelen aramalardaki zil sesi yüksek mi buda benim için çok önemli eğer tatmin eder bi derecedeyse sorun yok çünkü bu zamana kadar hep müzik telefonu kullandım şuan da elimde n81 var onun sesinden çok memnunum açıkcası bu kadar olmasa bile buna yakın olur mu?
    biraz fazla uzun bi msj oldu ancak bunları merak ediyorum ve benim için gerçekten önemli almak istiyorum eğer bu sorunlar warsa boşuna paramı sokağa atmış olmıyım.deneme gibi bi şansım olmadığı içinde sizlere soruyorum bunları cvplandırırsanız çok sevinirim..
    eğer forumda bunlarla ilgili bi cvp veya herhangi bişey varsa gözümden kaçırmışsam şimdiden özür dilerim eğer cvplarsanız sorularımı sevinirim arkadaşlar..

• arkadaşlar kimse bir yorum yapmamış yok mu benim bu sorularıma cvp vericek birisi ..:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvvetmira_88 -- 1 Nisan 2010; 14:05:59 >
  • Sorularına kısaca yanıt vermeye çalışıcam,
    @200 lü versiyonda sıfır bir e66 bulman cok zor ki son çıkan 400 lü versiyondan ben memnunum.
    @mesaj yazmadaki yavaşlama son versiyonda giderilmiş.sorun yok.
    @navi tuşu e66 ve diğer tel. Larda olduğu gibi kılıfı ile kullanırsan bir problem yok.9 aydır kullanıyorum.navi tuşunda gözle görülür bir soyulma mevcut değil.
    @sesin karşıya geç gitmesi olayı benimde çözemediğim bir konu,2 sn lik bir olay sözkonusu.
    @ses ile ilgili olarak n serisi bir tel kadar ses vermiyor ama yeterli oluyor.ben son çok geldiği için son seviyede kullanmıyorum zil sesini.
    E66 için bu forumda kötü yorumlar yapıldı dahada kimse birsey yazmıyor.bence 10 numara cihaz.artık internetle ilgili bütün işimi onunla yapıyorum.bu mesajı da e66 dan yazdığım gibi.umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom_59 -- 2 Nisan 2010; 11:27:44 >
  • Bende 3 haftadır kullanıyorum telefonu. Ben de öneririm telefonu çok karizma ve işlevsel bi telefon ve kılıfıyla kullan derim ben şuan öyle kullanıyorum ve çok rahatım.
  • @kuvvetmira_88

E66'nın sıfır olarak 200'lü sürümünü bulamazsın. 400'lü sürümdede beliren birkaç hata var. Birincisi giden aramalarda karşı taraf meşgule atarsa bi 10 saniyelik kilitleniyor telefon. İkincisi kızağı açtığında 1-2 saniye sonra sesin karşıya gidiyor.

Ses konusundada N serisi kadar yüksek olmasada kalabalık ortamlarda sesini duyabiliyorsun.

Navi tuşunada gelirsen benim navi tuşu yıprandı açıkçası 6 aydan beri. Tırnağınla basmadığın sürece yıpranma olmaz. Fakat tırnağını kullanırsan yön tuşlarına basarken ozaman aşınmalar başlayacaktır.

Son olarak şu iki problem dışında telefon hem şık hemde işlevsel bir cihaz.
  • Joukispot isminde bir program kullanıyorum.e66 yı 3g üzerinden aldığı internet ile kablosuz modeme çevirip laptop ile nete girebiliyorum.
    Yeni taşınmam dan dolayı evde adsl yok.bende izinli olduğum günler 5 tl ye günlük sınırsız internet alıp nete giriyorum.beni şaşırtan bir şekilde 2 laptop bağlanıp film bile seyredebildik.yani e66 nız varsa o usb modemlerden(vınn)almanıza gerek yok ilgilenenlere duyrulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

Sorularına kısaca yanıt vermeye çalışıcam,
    @200 lü versiyonda sıfır bir e66 bulman cok zor ki son çıkan 400 lü versiyondan ben memnunum.
    @mesaj yazmadaki yavaşlama son versiyonda giderilmiş.sorun yok.
    @navi tuşu e66 ve diğer tel. Larda olduğu gibi kılıfı ile kullanırsan bir problem yok.9 aydır kullanıyorum.navi tuşunda gözle görülür bir soyulma mevcut değil.
    @sesin karşıya geç gitmesi olayı benimde çözemediğim bir konu,2 sn lik bir olay sözkonusu.
    @ses ile ilgili olarak n serisi bir tel kadar ses vermiyor ama yeterli oluyor.ben son çok geldiği için son seviyede kullanmıyorum zil sesini.
    E66 için bu forumda kötü yorumlar yapıldı dahada kimse birsey yazmıyor.bence 10 numara cihaz.artık internetle ilgili bütün işimi onunla yapıyorum.bu mesajı da e66 dan yazdığım gibi.umarım yardımcı olmuşumdur.

quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

@kuvvetmira_88

E66'nın sıfır olarak 200'lü sürümünü bulamazsın. 400'lü sürümdede beliren birkaç hata var. Birincisi giden aramalarda karşı taraf meşgule atarsa bi 10 saniyelik kilitleniyor telefon. İkincisi kızağı açtığında 1-2 saniye sonra sesin karşıya gidiyor.

Ses konusundada N serisi kadar yüksek olmasada kalabalık ortamlarda sesini duyabiliyorsun.

Navi tuşunada gelirsen benim navi tuşu yıprandı açıkçası 6 aydan beri. Tırnağınla basmadığın sürece yıpranma olmaz. Fakat tırnağını kullanırsan yön tuşlarına basarken ozaman aşınmalar başlayacaktır.

Son olarak şu iki problem dışında telefon hem şık hemde işlevsel bir cihaz.

cvpladığınız için çok teşekkür ederim..
    bu hafta içinde telefonu almayı düşünüyorum artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvvetmira_88 -- 6 Nisan 2010; 18:27:32 >

• merhaba bugün e66 aldım ancak kamera beni hayal kırıklığına uğrattı bundan önce n80 vardı onun kamerası bundan daha iyi, acaba kamerası bozuk olabilir mi diye düşünüyorum şimdi size 1-2 örnek fotoğraf koyucağım, dikkat ederseniz yatay çizgileri görüceksiniz..

bu e66 ile

http://img312.yukle.tc/image.php?id=328206042010017.jpg

buda n80 ile

http://img313.yukle.tc/image.php?id=178106042010300.jpg

acil yorumda bulunursanız ona göre telefonu geri götürüceğim, birde arka kapak acayip dandik, tam oturmuyor bi taraf çıt çıt esniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 6 Nisan 2010; 22:21:09 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.