E66 nın son versiyonunda video,ses senkronizasyonunda bir sorun yok.arama geldiğinde sadece 1 veya 2 sn.lik bir sorun var gibi.onuda giderirler diye umuyorum.
bu arama geldiginde kizaktan actigimiz zaman mi 1-2 saniye yoksa normal acarsakdami 1-2 saniye sorun cikariyor birde bu olay cok rahatsiz ediyormu
@Emre blr
Her 2 türlüde oluyor sanırım.sanırım diyorum çünki tam olarak anlamak çok zor.benim şu an itibariyle bu yüzden bir sıkıntım yok.problem olmuyor yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
Tema Paketi-12: ABT, Greenay, ColorLife, iMetal, C. Abstract, Metal
Arkadaşlar telefonun üstüne iki kere vurunca sessize geçme özelliğide çalışmıyor, menüden bu özelliği aktif ettim, vura vura telefonu kırıcam ama yok sessize geçmiyor :) bu telefon komple sorunlu sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: allornone
Arkadaşlar telefonun üstüne iki kere vurunca sessize geçme özelliğide çalışmıyor, menüden bu özelliği aktif ettim, vura vura telefonu kırıcam ama yok sessize geçmiyor :) bu telefon komple sorunlu sanırım..
Senin telefon baya bir sorunlu anlaşılan
evet sorunlu malesef.. Bu öndeki kamerayı görüşme dışında açamıyormuyuz?
Hayır açılamıyor. Artık bende E66'dan kurtulup N900'e geçeceğim. Nokia E serisimi birdaha asla..
tel.oto kilitleme süresi yok yapınca ( telefonun kilidi açılamıyor !) diye uyarı alıyorum kilidi nasıl iptal edebilirim bilgisi olan varmı acaba..? teşekkürler..
şimdi farkettim kamera açılıp kapanırken çıt çıt ses yapıyor, öndeki kamera bi yamuk duruyor Nokia hikaye olmuş artık..
Arkadaşlar selam; Benim e66 son versiyon (400 lüden), Herşey tamam da müzikçalar da müzik dinlerken, ekolayzer ayarlarını değiştirip "etkinleştir" dediğimde seste hiçbir değişiklik olmuyor?
BU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...
An itibariyle 410.21.010 güncellemesinin kullanıma hazır olduğunu öğreniyorum. Bilginiz olsun.
Telefonun bekleme süresi 24 saati bulmuyor, tüm uygulamalar kapalı :) 3-4 kere şarj ettim acaba zamanla çoğalır mı? Birde kamera açarken çıt çıt ses geliyor mu ona göre yarın servise vericem tüm sorunları yazıcam..
quote:
Orijinalden alıntı: LeftEyeNine
An itibariyle 410.21.010 güncellemesinin kullanıma hazır olduğunu öğreniyorum. Bilginiz olsun.
guncelleme ile hangi sorunlar giderilmis bilgi verebilirmisin ?
1-2 sn ses gec gitmesi kitlenme sorunu fln ?
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Blr
quote:
Orijinalden alıntı: LeftEyeNine
guncelleme ile hangi sorunlar giderilmis bilgi verebilirmisin ?
1-2 sn ses gec gitmesi kitlenme sorunu fln ?
Kendi kullandığım tel için 410 versiyon ile sesin 2 sn gitmemesi olayı kalmamıstır.bilginize
Arkadaşlar ben de uzun düşünme seanslarından sonra bugün bir e66 almak üzere bayiye gittim.Ancak bayi, artık E66'nın üretilmediğini stoktaki telefonların satıldığını söyledi. Ben de bu yüzden vazgectim almaktan.
E66'nın üretiminin bittiği doğrumu? bilgisi olan arkadaş varmı bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: neotrin Arkadaşlar ben de uzun düşünme seanslarından sonra bugün bir e66 almak üzere bayiye gittim.Ancak bayi, artık E66'nın üretilmediğini stoktaki telefonların satıldığını söyledi. Ben de bu yüzden vazgectim almaktan.
E66'nın üretiminin bittiği doğrumu? bilgisi olan arkadaş varmı bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Evet E66'nın üretimi bitti sadece E66'nın değil onunla beraber çıkan N78,N79,E71 vs. üretimi bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
quote:
Orijinalden alıntı: neotrin Arkadaşlar ben de uzun düşünme seanslarından sonra bugün bir e66 almak üzere bayiye gittim.Ancak bayi, artık E66'nın üretilmediğini stoktaki telefonların satıldığını söyledi. Ben de bu yüzden vazgectim almaktan.
Evet E66'nın üretimi bitti sadece E66'nın değil onunla beraber çıkan N78,N79,E71 vs. üretimi bitti.
Sağolasın arkadaşım, peki bir soru daha sorayım. Üretimi bitmis bir telefonu almak doğru olur mu? Telefonu cok beğendim. Almak istiyorum. Ama bu üretim mevzusu tadımı kacırıyor. :((
quote:
Orijinalden alıntı: neotrin
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
quote:
Sağolasın arkadaşım, peki bir soru daha sorayım. Üretimi bitmis bir telefonu almak doğru olur mu? Telefonu cok beğendim. Almak istiyorum. Ama bu üretim mevzusu tadımı kacırıyor. :((
O bayideki arkadaşın e66 yerine önerdiği telin de üretimi elbet duracak.o satışına bakar.su an bulunduğum yerde turkcell ve vodafone bayilerinde e66 var.ve satılıyor sürekli.bendeki e66 yı gören 2 arkadaşım aynı cihazdan aldılar.tavsiye ederim
3 yıl kullandığım w810i'den sonra bimeks kampanyasından 500 liraya e66 alarak aranıza katıldım. telefon ben işteyken gelmiş, bizimkilere şarja takmalarını söyledim ve akşam 7 gibi eve geldiğimde telefon yaklaşık 8 saatdir şarj oluyordu ve çıkartıp hattımı taktım.
ilk olarak hemen telefona sarılıp nokia ovi suite yardımı ile 7 yaşındaki çocuğun bile rahatça yapabileceği 410.... güncellemesini iki üç tıklama yaparak yükledim. aynı gece dışarı çıktık ve bol bol gps kullandım. evde ve iş yerinde toplam 1 saat kadar wireless bağlantısı kurdum, ovi maps ve bir iki program indirdim kurdum, müzik yükledim vs.. bol bol telefon kurcalama, 0 mesaj ve 58dk süren telefon görüşmesi sonucunda şarjdan çıkartmamın üstünden 24 saat geçtikten sonra tek diş şarjım kalmıştı :)
yeni yazılım ile birlikte forumdan okuduğum hatalar için düzeltmeler yapıldığını gördüm. yapılmayanlarda vardı.. 1- telefonu bütün gün kurcaladım, uygulama yüklerken beklediğim oldu ama hiç bir kilitlenme olmadı 2- facebook ve youtube gibi uygulamar yeni versiyon ile yüklenmiş geliyor 3- çağrı geldiğinde kapağı açarak cevaplandığında 2sn süren bekleme malesef devam ediyor.. 4- kameranın flash ışığı istenildiği zaman kapatılabiliyor. foto kalitesi yazılım ile mi düzeltildi bilmiyorum ama ben kalite konusunda telefon kullandığımın farkında olarak kaliteden memnun kaldım. tabiki n86 gibi çekmiyor ama gündüz çekimlerinde n73 gibi bir performans verdi 5- ilk kez gps kullandığım için kıyaslama yapamam ama 1dk'dan kısa sürede uyduya bağlandım.. beşiktaş tarafında arabayla dolandığımda ovi maps bizi yolda giderken gösterdiği gibi çayıra çimenede çıkardı :) sanırım garmin şart..
kameranın açılıp kapanırken ses yapması gayet normal, çünkü vizör açılıyor..
son olarak, üretimi biten telefon almanın hiç bir sakıncası yok. iphone 3g üretimi devam etmiyor ama destek için arkasında apple, e66nın arkasında da nokia var..
sorusu olan varsa cevaplayabilirim. birde gps'in şarjı sömürmemesi için garmin 4.20 mi yüklemeliyim? ve nereden..