Arkadaşlar sonunda kararımı verdim ve ben de aldım E66 yı. Diger arkadaşların da söylediği gibi gelen aramayı cevaplama sırasında sesin karşı tarafa gitme problemi (hem sürgülü kapakta hem de açma düğmesinde) hala devam ediyor. Son sürümü de yükledim (410.21.010) ancak düzelmedi.
Birde güncellemeden sonra hafıza kartına aldığım yedeği tekrar telefona yüklediğimde bazı sorunlar oldu. Örneğin yüklemiş olduğum iş çep, bilyoner, opera mini gibi programlar yüklemeler klasöründe görünmüyor. Uygulama yöneticisinden bakıyorum programlar yüklü görünüyor. Ancak dediğim gibi çalıştırmak için programı bulamıyorum.
Telefonu kapatıp açtığımda yükleme yapılıyor diye bir uyarı çıkıyor. 8-10 Saniye sonra ise "Hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor. Kalan uyglamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor. Gidiyorum ama Ne için gideceğimi de anlamış değilim. Uygulama yöneticisindeki programları kontrol ettim ikisinin altında "yüklenemedi" diye bir uyarı var. Herhalde bu iki programı yüklemem icin beni buraya gönderiyor. Ancak bu iki programı yükleyemiyorum. Kaldır dediğim de ise de programı telefondan kaldıramıyor. Böyle güzel bir kısır döngünün icinde buldum kendimi. Ne yapacağımı bilmyorum.
Bu iki programın adı ise şunlar. 1. si: (Launcher Mobile Magnifier Lite E 66) 2. si (Catalogs Client Update). bu programlarda yüklenemedi yazıyor.
Bunların dışında bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklediğim bir konu daha var. Dün bir kaç video cektim. Bunları mms ile göndermek istediğimde dosya boyutu büyük maksimum 300 kb. diye bir uyarı veriyor. Daha önceden N70 kullanıyordum o telefonda yüksek çözünürlükte çektiğim videoları mms yollamak istediğimde küçültebildiğim, üzerinde ekleme çıkarma yapabildiğim, telefonun kendi özelliği vardı. Ancak E66 da böyle bir program bulamadım. Videoyu küçültemiyorum. Edit edemiyorum. Bununla ilgili bir program varsa lütfen beni bilgilendirin arkadaşlar. (Video cekerken en başından mms ye göre cekebiliyoruz ancak ben videoları normal cekip sonra gerekirse mms yollayabilmek istiyorum.) N70 teki gibi video editi yapabileceğim bir program varsa lütfen tavsiye edin arkadaşlar.
Aynı sorun bende de olmuştu. Yukarıdaki yazılanı uygulayın.
Vodafone dan aylık 8,90 tlye sınırsız internet paketi aldım.artık wifi noktası aramak zorunda değilim.cepnet paketin ismi.biraz yavaş ama telde her işinizi görebilirsiniz. Reklam gibi oldu ama amaç sadece bilgilendirmek.belki diğer operatörlerinde vardır uygun fiyatlı paketleri. Anneler gününüz kutlu olsun. :)
Bir süre önce E66 kullanıyordum bende. Telefonu açınca 1-2 saniye ses gitmeme soruu hala çözülmemiş. Üzücü. O zamanlar su ses sorunu ve cebimde çaldığını duyamadığım için kız arkadaşımdan neden açmıyorsun fırçalarından kurtulmak için satmıştım. Şu sıralar maddi olarak problemli olduğum için, Samsung i8910 umu satıyorum, tabi alan çıkarsa, satabilirsem 2.el bi temiz E66 almayı düşünüyorum yine. Bu kadar şık başka bir telefon daha yok her halde. Bakalım kısmetse bu topiğe geri dönme ihtimalim var :)
S60v3/S60v5 Ovi Maps v3.03.10wk1.b05 Ücretsiz Lisanslı
Açıklama: Hala ücretsiz lisans versiyonunu yüklememiş olanlar buyursun yüklesin. Kontör gitmemesi için ve haritaları yüklemek için yapılacaklar bağlantıda açıklanmıştır.
Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.
selamlar, acemeligimi magzur gosterirseniz sevinirim size bir sorum var inanın ben 2 sn beklemeyi sorun etmiyorum ancak ben halen rehberimi telefona yukleyemedim halen sim de ve aldıgım 1 haftadan beri halen arayanı gormeyip ararken de bir suru yerlere gırıp arıyacagım kisiyi bulabiliyorum.unutmadan tek tek yapabiliyorum ama ben toplu yapmak istiyorum ancak sim kartı ilk takıp da telefonu ilk acılınca yapılandır mesajına karsılık vermedim belki bundan dır diye dusunuyorum ayrıca yukledıgım videoları seyredemiyorum wireless bulmasına ragmen web de gezemiyorum yapılandırma dediginiz nedir zorunlumu bu biliyorum biliyorum tam acemiyim
quote:
Orijinalden alıntı: gunti33m selamlar, acemeligimi magzur gosterirseniz sevinirim size bir sorum var inanın ben 2 sn beklemeyi sorun etmiyorum ancak ben halen rehberimi telefona yukleyemedim halen sim de ve aldıgım 1 haftadan beri halen arayanı gormeyip ararken de bir suru yerlere gırıp arıyacagım kisiyi bulabiliyorum.unutmadan tek tek yapabiliyorum ama ben toplu yapmak istiyorum ancak sim kartı ilk takıp da telefonu ilk acılınca yapılandır mesajına karsılık vermedim belki bundan dır diye dusunuyorum ayrıca yukledıgım videoları seyredemiyorum wireless bulmasına ragmen web de gezemiyorum yapılandırma dediginiz nedir zorunlumu bu biliyorum biliyorum tam acemiyim
Gunti Rehbere gir,seçeneklerden sim rehberini seç,daha sonra isaretle kısmından hepsini işaretleyi seç.şimdide rehbere kopyalayı seç.tamamdır.artık bütün sim kartındaki nolar tel.hafızasında.
Arkadaşlar E66 orjinal kasası arka metal kapak hariç 80ytl. Dün telefonumu kılıfından çıkarırken asfalt a düşürdüm üst tarafı çatlamıştı ben de nokia shop'a gidip sipariş verdim fiyatıda tuzlu değildi açıkçası.
Bilginiz olsun kasa fiyatı hakkında
Arka metal kapak hariç tuş takımları dahil fiyata.
telefonumu 21 nisan 2010da aldım. 410 ile vaşlayan son sürümünü kullanıyorum ama hala eksikler var malesef..
günde ortalama 25dk sesli görüşme, 3-4 msj ve 10-15dk internet ile kullanıyorum ve yaklaşık 3 gün bekleme süresi oluyor. kayar kapak kapanırken yaylı mekanızma ile kapanıyor ama açılırken aynı şekilde açılmıyor, aheste aheste.. kasa ve kapak oldukça sağlam, açıklık gibi bir şey yok. çok ufak bir oynama var ama kafaya takılacak bir şey değil. wireless bağlantısı başarılı, gps ilk bağlantıdan sonra 10-15sn içinde uyduya bağlanıyor. kapağı açarak çağrıyı cevaplamak istediğimizde mikrofon hemen aktifleşmiyor, 1,5 - 2sn kadar bekleme süresinden sonra aktif hale geçiyor. aradığınız kişi meşgule verdiğinde veya çağrıyı cevaplamadığında telefon 6-7sn kadar süre ile kilitleniyor. yüklenebilir bir çok program ve içerisinde mevcut olan bir çok özellik işinizi kolaylaştıracaktır. email desteğinden pek memnun değilim. gelen postayı sildiğimde ekrandan kalkmıyor, üzerine kırmızı bir çizgi çekiyor.. yeni bir program arıyorum.. telefon görüşmesinde gelen ses düzeyi etkileyici, %100e getirdiğimde eller serbest görüşme yapıyor gibi telefonu kulağımdan uzaklaştırıyorum. fotoğraf halitesinin herkesin işini göreceğini düşünüyorum, flash kapanmıyor diyen arkadaşlar bu sorunun yeni versiyon ile düzeldiğini görecekler. asansör dahil bir çok yerde diğer telefonların çekmediği yerde rahatça konuşabiliyorum.
meşgulde kilitlenme ve kapak açılırken mikrofonun geç aktifleşmesi sorunu çözülürse mükemmel bir telefon olarak karşımıza çıkacak. selamlar..
e51 ve e66 hangisinin işlemcisi daha hızlı?
Arkadaşlar bugün karar verip bende e66 aldım. cihaz hakkında pek bilgim yok. club nokia ya gitsem gerekli yazılımları yüklüyorlar mı ?
Yeni Sürüm: Ovi Maps v3.04.10wk17.b07 Ücretsiz Lisanslı
Açıklama: Beta olan v3.04 sürümü kararlı sürüme geçmiştir.
Diğer navigasyon yazılımları için "buraya" tıklayınız.
Arkadaşlar youtube vb. sitelerdeki videoları açarken ( opera ile ) cihaz realplayer ile açmaya çalışıyor ve bağlanamadan zaman aşımı uyarısı vererek kapanıyor. Birde gps baglantısı sırasında uydu ile bağlantı kuramıyor. Bu konuda ne yapabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: TriNitroToluen Arkadaşlar youtube vb. sitelerdeki videoları açarken ( opera ile ) cihaz realplayer ile açmaya çalışıyor ve bağlanamadan zaman aşımı uyarısı vererek kapanıyor. Birde gps baglantısı sırasında uydu ile bağlantı kuramıyor. Bu konuda ne yapabilirim ?
Real player ayarlardan, şebeke, varsayılan erişim noktasının kullanmış olduğun bağlantı noktasının seçili olduğunu kontrol et.youtube açmayışının sebebi yasaktır diye tahmin ediyorum.
erişim noktası olarak evde kullandığım ağ seçili zaten. yasaklı olmayanlar da açılmıyor. wlan dan bağlanarak hiç bir videoyu izleyemedim şimdiye kadar, denemediğim program kalmadı.
arkadaşlar ben 410.21.010 versiyonunu kullanıyorum. Bundan önce 300.21.12 versiyonu vardı ve telefonla arada sırada görüşme yapıyordum arada sırada wlan kullanıyordum üçüncü gün bitiyordu şarj. şimdi 410.21.010 versiyonuna geçtim akşam şarj ediyorum çıkarıyorum sabah kalktığımda 1 diş düşmüş oluyor. Acaba versiyonla mı alakalı ? bu sorunu yaşayan varmı ? Yoksa benim bataryanın ömrümü bitti ? Gerçi daha 1 sene oldu alalı.
kıymetli arkadaşlar
ben de bir e66 edindim. ama telefom hakkında birşey bilmiyorum. arkadaşın verdiği linkten harita yükledim uyumlu değil diye yükleyemedi. nasıl olacak. versiyon 400 le başıyor sonu 013...
quote:
Orijinalden alıntı: RyanCondor Arkadaşlar E66 orjinal kasası arka metal kapak hariç 80ytl. Dün telefonumu kılıfından çıkarırken asfalt a düşürdüm üst tarafı çatlamıştı ben de nokia shop'a gidip sipariş verdim fiyatıda tuzlu değildi açıkçası.
Kasayı değiştirebildinmi?bir problem varmı?kızak vs.
az önce tema yüklemeye çalıştım bu seferde sertifika doğru değil gibi bir mesaj verdi. problem nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: freedom_59
quote:
Orijinalden alıntı: RyanCondor Arkadaşlar E66 orjinal kasası arka metal kapak hariç 80ytl. Dün telefonumu kılıfından çıkarırken asfalt a düşürdüm üst tarafı çatlamıştı ben de nokia shop'a gidip sipariş verdim fiyatıda tuzlu değildi açıkçası.
Kasayı değiştirebildinmi?bir problem varmı?kızak vs.
Evet kasayı nokia shop da ki teknik servis elemanına başında durarak değiştirdim. Ne olur ne olmaz diye. Adamlar vurdum duymaz malesef daha öncede yaşadık kvk servislerinde
Kasa muhteşem ilk gün ki gibi sorunsuz ve mekanik olarak bir değişim olmadı.