Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese hayırlısı olsun müjdemi isterim.
    bugün itibariile e66 da ovimaps bedava.
    kurdum ve ücretsiz sesli navigasyonu kullanıyorum.
    ayar olmuştum e66 da bedava olmadı diye.:)

http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads?lid=nav_navq1_link_downloadovimapswithfreenavigation_other_na&ca=navq1&t=nav&intc=nokiacommaps-fw-ilc-na-acq-na-europenokia-g0-19-downloadovimapswithfreenavigation_101#/nokia-e66/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom_59 -- 6 Nisan 2010; 23:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: allornone

merhaba bugün e66 aldım ancak kamera beni hayal kırıklığına uğrattı bundan önce n80 vardı onun kamerası bundan daha iyi, acaba kamerası bozuk olabilir mi diye düşünüyorum şimdi size 1-2 örnek fotoğraf koyucağım, dikkat ederseniz yatay çizgileri görüceksiniz..

bu e66 ile

http://img312.yukle.tc/image.php?id=328206042010017.jpg

buda n80 ile

http://img313.yukle.tc/image.php?id=178106042010300.jpg

acil yorumda bulunursanız ona göre telefonu geri götürüceğim, birde arka kapak acayip dandik, tam oturmuyor bi taraf çıt çıt esniyor..

Bende E66'dan önce N80IE kullandım fakat yalnışınız var N80'in fotoğraf kalitesi E66'dan daha düşüktür.

Sizin cihazınızda bir problem var gibi. Benim E66'nın kamerası gayet düzgün ve arka kapağıda problemsiz. İkinci el mi aldınız telefonu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 7 Nisan 2010; 0:10:47 >

• hayır sıfır aldım, ortam çok aydınlıksa çizgiler çıkmıyor ama normal ışıkta sürekli yatay çizgiler çıkıyor, yarın gündüz deniyim bakalım, kapağı söktüm taktım ses gitti.. birde son yazılım sürümü nedir acaba?

mesela yakın çekimde ve ortam aydınlıksa sorun yok..

http://img312.yukle.tc/image.php?id=36706042010015.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 7 Nisan 2010; 0:20:01 >
  • Son yazılım sürümü ; 400.21.013

Altta'da az önce çektiğim bir fotoğrafı gösteriyorum örnek olarak,

Edit;

Ortam karanlık monitore odaklı flaş kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 7 Nisan 2010; 0:31:10 >
  • benim sürüm 300.21.012 önce onu bi yükseltiyim
    http://img318.yukle.tc/image.php?id=943907042010023.jpg
  • Selam arkadaşlar... 5800 ümü satıp bu sabah E66 aldım. VE BİR DAHA ASLA DOKUNMATİK KULLANMAYACAĞIM.. Cihazdan çok memnunum. Bir problem yok açıkçası. Sabahtan bu saate kadar 2 saat tel görüşmesi ve 50 mesaj attım. Ne takılma ne donma. Kapağı kaydırınca sesin geç gitmesi gibi bir sorunlada karşılaşmadım şu ana kadar. Versiyon son aolan 400.21.13. Herşey yolunda gözüküyor şimdilik. Mesajda kasılma da yok. Bence hala telefonun kıralı E66 diyebilirim. Hem şık, hem sağlam, hemde fonksiyonel...

Bir şey sormak isterim.. Bizim telefonun sağ tarafında bulunan ses açma kapama ve fotoğraf çekme tuşu, E71 deki gibi ışıklı değil mi? Sizlerde o düğmelerde ışık yanıyormu?
  • Arkadaslar E66 almayi dusunuyorum. Fakat bazi problemleri var deniyor ama tam olarak duzeldimi yoksa hala devam ediyormu ogrenemedim.

Video izlerken ses 2-3 saniye gec geliyormus. birda telefonu actigimiz zaman ses 2 sn gec gidiyormus. Bu sorunlar Duzeldimi Yoksa hala varmi bu problemler.
    Telefonu kullanan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

herkese hayırlısı olsun müjdemi isterim.

http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/downloads?lid=nav_navq1_link_downloadovimapswithfreenavigation_other_na&ca=navq1&t=nav&intc=nokiacommaps-fw-ilc-na-acq-na-europenokia-g0-19-downloadovimapswithfreenavigation_101#/nokia-e66/

Hocam harika haber de. Dosyayı indirdim, kuracağım, inat etti telefon hafızasında yeterli yer yok diye. Hafıza kartına yüklese olmuyor mu bu, bu mereti ? Sabahtır telefonda silmedik uygulama bırakmadım, hala yetmiyor yahu.

Hali hazırdaki sürümü de kaldıramıyorum, hata veriyor.

• Ovi maps'ın ücretsiz sürümünü yükledimde pek beğenmedim açıkçası. Normal sürüm daha bir fonksiyoneldi. Haritada bir mevkiye bakmak için konumlandırıcıyı kapatıp bakıyordum fakat bu sürümde göremedim böyle bir seçenek. Konumlandırıcıyı açıncada şarj akıyor. Telefona fw re-update yaptım beğenmediğim için. Garmin ile devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

herkese hayırlısı olsun müjdemi isterim.

Hocam harika haber de. Dosyayı indirdim, kuracağım, inat etti telefon hafızasında yeterli yer yok diye. Hafıza kartına yüklese olmuyor mu bu, bu mereti ? Sabahtır telefonda silmedik uygulama bırakmadım, hala yetmiyor yahu.

Hali hazırdaki sürümü de kaldıramıyorum, hata veriyor.

Ben direk kurdum kendisi seçti zaten hafıza kartını.telin hafızasının yetmemesi normaldir,harita ve ses dosyası büyük.sen tekrardan verdiğim linkten map loaderi indirip kur.map loader programıda senin telefonundaki harita bilgilerini silip seçtiğin Türkiye haritasını yüklicek.ardından ses olarak turkish female seç.bu arada e66 yı kablo ile bağlı olsun pc ye.

Ben ovi mapsın navigasyonundan memnunum.gayet ayrıntılı bir şekilde yönlendiriyo.garmini tavsiye etmem,kullanılmasa bile cihazın şarzının çabuk bitmesine sebep oluyor.

• @freedom_59

Ovi maps'ın Tr haritası hiçte detaylı değil. Belli şehirleri detaylandırmışlar. Misal Aydın ilinden Muğla/Fethiyeye gideceksiniz ve navigasyonu başlattığınızda sizi Aydın/Söke hattından götürüyor buda ortalama 75 km fazla gidilmesine sebebiyet. Neden fazla götürüyor çünkü Aydın-Muğla karayolunu haritada yok saymışlar. Çine diye bir ilçeyi tanımaz daha neler neler. Diğer illerinde detayları eksik vs vs. Uygulama basit, kullanılabilirliği hoş beş fakat türkiye haritasını kim uyguladıysa beş para etmez.

Şarj ile derdim olmadığı için Garmin'i tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Blr

Arkadaslar E66 almayi dusunuyorum. Fakat bazi problemleri var deniyor ama tam olarak duzeldimi yoksa hala devam ediyormu ogrenemedim.

Video izlerken ses 2-3 saniye gec geliyormus. birda telefonu actigimiz zaman ses 2 sn gec gidiyormus. Bu sorunlar Duzeldimi Yoksa hala varmi bu problemler.
    Telefonu kullanan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Cevap Verecek kimse yokmudur ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor
    @freedom_59

Ovi maps'ın Tr haritası hiçte detaylı değil. Belli şehirleri detaylandırmışlar. Misal Aydın ilinden Muğla/Fethiyeye gideceksiniz ve navigasyonu başlattığınızda sizi Aydın/Söke hattından götürüyor buda ortalama 75 km fazla gidilmesine sebebiyet. Neden fazla götürüyor çünkü Aydın-Muğla karayolunu haritada yok saymışlar. Çine diye bir ilçeyi tanımaz daha neler neler. Diğer illerinde detayları eksik vs vs. Uygulama basit, kullanılabilirliği hoş beş fakat türkiye haritasını kim uyguladıysa beş para etmez.

Şarj ile derdim olmadığı için Garmin'i tercih ediyorum.

Benim bulunduğum bölgede rastlamadım karayolunu tanımama olayı,garmin daha iyi olabilir.ama ovi maps ın bedava olmasıda büyük bir artı e66 kullananlar için.

• @emre blr

E66 nın son versiyonunda video,ses senkronizasyonunda bir sorun yok.arama geldiğinde sadece 1 veya 2 sn.lik bir sorun var gibi.onuda giderirler diye umuyorum.
  • Telefonu KVK'ya götürdüm değişim yapmadıklarını onarım yaptıklarını söyledi..
    Ordan çıkıp Nokia Shop'a götürdüm, onlarında kendi servisleri varmış, kameradaki problemi teşhis etti ancak o da onarım yapılacağını değişim yapılma prosedürleri olmadığını söyledi, açık açık bana tüketici mahkemesine başvurmanız lazım değişim için dedi..
    Şimdi aldığım yer ile görüşücem eğer oradan da olumlu cevap gelmezse tüketici mahkemesine başvuracağım, 3günlük telefonu niye tamir ettiriyim ki..

Ayrıca şimdi de kızağı açıkken sola doğru oynuyor, bu E serisi ne kadar dandikmiş anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 11 Nisan 2010; 2:14:51 >
  • @allornone

Hocam sizin cihazda var bir problem. Benim yazılımsal olarak bir şikayetim yok cihazdan. Fakat Nokia alırken çok tereddüt ediyorum artık. Adamlara yazılı form doldurup şikayette bulundum şu giden aramalarda ki kilitlenme ve kızağı açınca ki ses gecikmesini, fakat adamlar halen zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.

Ne zaman nokia destek kısmına yazsam, call center'dan arayıp cihazınızı servise bırakın baksınlar diyor. Diyorum bu problemi yaşayan birtek ben değilim diğer e66 kullanıcıları da aynı sorundan müzdarip ama nafile. İlla ki o cihaz servise bırakılıp orada çizilecek vs bir ton iş gelecek başına.

İade veya değişim yapılacağını sanmıyorum. Tam aklımda değil fakat siz Ayıplı mal kuralları maddesine bir göz atın.
  • quote:

@emre blr

E66 nın son versiyonunda video,ses senkronizasyonunda bir sorun yok.arama geldiğinde sadece 1 veya 2 sn.lik bir sorun var gibi.onuda giderirler diye umuyorum.

bu arama geldiginde kizaktan actigimiz zaman mi 1-2 saniye yoksa normal acarsakdami 1-2 saniye sorun cikariyor birde bu olay cok rahatsiz ediyormu
  • yasal olarak böyle bir hakkım var zaten o yüzden değişim istiyorum..
    nokia'ya bunu iletmeme rağmen, bizim prosedürlerimiz böyle değil dediler, bu ülkede kim kanunlara uyuyorki nokia uysun dimi?
    ayrıca callcenterdaki bayana supervizörünüzle görüşmek istiyorum dedim zaman benim böyle bit yetkim yok diyip durdu dua etsin işim vardı pazartesiyi beklesinler..
  • kanunen böyle bir hakkınız var ise elbette peşini bırakmayın.
  • Tema Paketi-12: ABT, Greenay, ColorLife, iMetal, C. Abstract, Metal

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-12-abt-greenay-colorlife-imetal-c-abstract-ve-metal-t1587.html

Tema Paketi-13: A. Orange, Aero, NoName, Texture, Wooden

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/tema-paketi-13-a-orange-aero-noname-texture-wooden-t1588.html

S60v3 S60v5 Panca Warna - FP1, FP2, 5th, Eseries

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/s60v3-v5-panca-warna-fp1-fp2-5th-eseries-t1589.html

Kesinlikle tavsiye ettiğim 1 temadır.

Diğer tema ve tema paketleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/symbian-s60v3-s60v5-os9-x-arayuz-bolumu/

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.