Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bende bu tlf'dan almayı dusunuyorum.ınternette 500 tl ya kadar fıyatlar var ama yanılmıyorsam KVK lı degıller.
    bır arkadasım kvk lı olarak 600 tl ye sıfır verebılecegını soyledı nasıl fıyat sızce.?tlf hakkında yorumlar genellıkle olumlu.

Valla hocam açıkçası fiyatlar çok oynak. Nette 600-700 arası fiyat görürken Nokia Shop'da 900 lira fiyat veriyorlar daha dün sordum Hepsiburada'da kampanya vardı oradan alırsan 600 civarında bir fiyatı var düşünmeden al derim. KVK'lı olması birşey değiştirmiyor NokiaShop, KVK veya Hepsiburadadan alınan telefonların garanti ve teknik servis desteği ortak bir artısı eksisi yok. Karar size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

quote:

arkadaslar bende bu tlf'dan almayı dusunuyorum.ınternette 500 tl ya kadar fıyatlar var ama yanılmıyorsam KVK lı degıller.
    bır arkadasım kvk lı olarak 600 tl ye sıfır verebılecegını soyledı nasıl fıyat sızce.?tlf hakkında yorumlar genellıkle olumlu.

Valla hocam açıkçası fiyatlar çok oynak. Nette 600-700 arası fiyat görürken Nokia Shop'da 900 lira fiyat veriyorlar daha dün sordum Hepsiburada'da kampanya vardı oradan alırsan 600 civarında bir fiyatı var düşünmeden al derim. KVK'lı olması birşey değiştirmiyor NokiaShop, KVK veya Hepsiburadadan alınan telefonların garanti ve teknik servis desteği ortak bir artısı eksisi yok. Karar size kalmış.

ben buradan bakım derim bi,

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-e66-fiyati,014872.html

• quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

quote:

ben buradan bakım derim bi,

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-e66-fiyati,014872.html

arkadaslar buradakı fıyatlar gayet guzel yalnız arkadasımın dedıgı su

'eger grey alırsam garantısı olmazmıs kvk en ıyısıymıs..bız zaten bu sekılde sıtelerden aldıgımızda bır garantısı olmuyor mu=?bır de alet ıcın guzel seyler yazılı genelde.sızın olumsuz veya olumlu yazacagınız seyler var mı farklı olarak?

• Kim diyor grey alırsan garantisi olmazmış diye arkadaşım yok öyle birşey. Cihazı web üzerinden güvenilir siteden alırsan mutlaka garantisi mevcuttur. Hepsiburada, Ereyon vb gibi.

Olumsuz yazabileceğim birşey yok benim açıkçası çok memnunum telefonumdan. Ancak alırsan ki kılıfı ile kullan derim ben iki gün kılıfsız kullandım birkaç kez yere düştü kızağı sürtme gibi bir olay yapıyor.
  • quote:

Kim diyor grey alırsan garantisi olmazmış diye arkadaşım yok öyle birşey. Cihazı web üzerinden güvenilir siteden alırsan mutlaka garantisi mevcuttur. Hepsiburada, Ereyon vb gibi.

Olumsuz yazabileceğim birşey yok benim açıkçası çok memnunum telefonumdan. Ancak alırsan ki kılıfı ile kullan derim ben iki gün kılıfsız kullandım birkaç kez yere düştü kızağı sürtme gibi bir olay yapıyor.

tesekkur ederım arkadasım..son bır soru?hangı renk dersın,?
  • Tabiki beyaz
  • quote:

Tabiki beyaz

tesekkurler ustad
  • maillerini sildikten sonra direk kapatma bağlantıyı kes de mail kutundan öyle çıkarsan masa üstünde iletisini görmezsin kardeşim :)))

quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

ARKADAŞLAR NOKIA E66 KULLANICISIYIM ANCAK GELEN EMAIL'LERİİMİ SİLİNCE YİNE MAKİNADA KALIYOR NE YAPMAM LAZIM ????

LÜTFEN YARDIM....
  • sıfır cıhazın bekleme konumunda sarjı 1,5 gıdıyor nomal mı bu:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

sıfır cıhazın bekleme konumunda sarjı 1,5 gıdıyor nomal mı bu:S

Wlan taraması kapalı, ekran kontras'ı en yüksekde değil ise normal değil. Normalde bekleme konumunda en az 2 gün gidiyor benim cihaz. Bataryayı doldur boşalt yapıp kapalı şekilde birkaç kez şarj edin belki anca normale dönecektir. Eğer halen devam ediyor ise batarya problemli olabilir.
  • arkadaşlar E66 nın etkin bekleme olayı kapatılabiliyormu????
  • Evet kapatılabiliyor Ayarlar-Genel-Kişiselleştirme-Giriş Ekranı bölümünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 14 Şubat 2010; 11:34:36 >
  • mrb arkadaşlar telefon alacağım istediğim özellikler ve fıyat olarak telefoncu e66 almamı önerdi ama buradakı sorunları okuyunca cekimser baktım
    ben istediklerimi size belirteyim telefondan anlayan arkadaşlar baska tavsiyeleri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
    1 dayanıklı olması 3 sene kullanacagım bır tel olması 2 gunde tusları asınıp soyulmasın
    2 şarjının hemen 1 gunde bıtmemesı 2 3 gun surmesı fazla konusma yapan bırı degılım ama gunde toplm 1 tas catlasa 2 saat tabı aralıklı olarak tel gorusmesı yapan bırıyım
    3 telefon goruntulu konusma yapsın istiyorum almışken tüm özellikler olsun kanaatindeyim
    4 wi fi olabilir olmayabilirde surekli pc basında calısan biriyim o yüzden dısardayken cok gerekınce kullanmayı dusunuorum
    bu özelliklerde önerebileceğiniz bir telefon var mı sadece konusma ve msj ceken biriyim benim için navıgasyon radyo yada goruntu kalitesının cok iyi olması önemli deil saglamlıgı ve sorun cıkarmaması önemli zamanında 7610 kullandım 3 sene, takoz durumunda olmasa 2005 de aldım hala calısır halde ve hıc bır sorunu yok sonra 7373 kullandım 1 sene hıç bır sorun yasamadım calınmasaydı kullanırdım daha en son 7310 aldım 2 sene kullandım arabanın kapısının arasında kaldı ekran patlamasına ve sanırım portun darbe almasına rağmen yaptırdım tamirden sonra 6 ay kullandım sımdı tuslar basmıor bı hat cektıklerı ıcın tekrar yapılmıormus atın çöpe gitsin dediler mecburen bir tel alacağım o yuzden de almısken iyi bir şey istiyorum lütfen yardımcı olun yazılım sürümden flnda hiç anlamam :) bu yüzden bunları gerektırmıycek alo dıyebılecegım ve aynı zamandada arada sırada goruntulu konusmasını wifi sini kullanabılecegım bır tel arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsm_lee -- 14 Şubat 2010; 6:00:42 >

• e 66 sahibi olan bi arkadaş telefonunun arkasında made in .... ne yazıyor ve nerden aldığını söyleyebilirmi?
  • Arkadaslar bende bu telefonu almayı düsünüyorum acaba sarjı kaç gün gidiyor çeşitli kullanım tarzlarıyla örneklendirirsek çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetemin1985

e 66 sahibi olan bi arkadaş telefonunun arkasında made in .... ne yazıyor ve nerden aldığını söyleyebilirmi?

Finland yazıyor

@Dervişçimli

Telefonun şarj'ı wifi-gps açmadığın sürece günde 1-2 saat sesli görüşme ile 2 gün dayanıyor. Fakat wifiyi geçtim gps'i 30 dakika kullan 1 çubuk gidiyor.

Kullanıma bağlı ama genelde 1.5 gün diyebiliriz.
  • Bu telefonun ses kalitesi (hem zil hem de konuşma) nasıl? Çantada taşıdığım için soruyorum.

Bir de kutu içeriğini ve şarj durumunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Bu telefonun ses kalitesi (hem zil hem de konuşma) nasıl? Çantada taşıdığım için soruyorum.

Sayın pulstar çok değerli zamanınızı ayırıp konuyu incelerseniz cevaplarını bulursunuz
    Saygılar benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnGErD

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Bu telefonun ses kalitesi (hem zil hem de konuşma) nasıl? Çantada taşıdığım için soruyorum.

Sayın pulstar çok değerli zamanınızı ayırıp konuyu incelerseniz cevaplarını bulursunuz
    Saygılar benden

Hocam teşekkür ederim şu an birden fazla telefonla (5800 XM, E 71, E72) ilgileniyorum. Maalesef tüm başlıkları tek tek okuyacak kadar vaktim yok. Olsa bile artık her şey birbirine karışmaya başlar. Sanırım cevap verilebilecek makul bir soru sordum.

• Pulsar

E66'nın konuşma sesi gayet net ve yüksek fakat hapörloru (Zil Sesi) 5800 vb gibi N serisi telefonlar kadar yüksek ses vermiyor.

Kutu içeriği kılıf kulaklık vs vs şarj durumunu da üstte yazdım okursan bir zahmet :)
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.