Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen-Giden aramalar sona erdiğinde kilitleniyordu halen devam etmekte. Aramalarda kızağı açtığın anda gitmiyor sesin 1 sn gecikme yaşıyorsun buda hala devam etmekte. Türkçe karakter sms problemi giderilmiş. Ovi Rehber ve Ovi Mağaza dahil edilmiş.

Bence hiç gerek yoktu böyle bir yamaya biraz daha çalışıp şu sorunlarıda düzeltebilirlerdi.
  • mesajlardaki sorun düzelmiş ama diğerleri için aynı şeyi diyemem
  • Yeni versiyonda mesajdaki yavaşlığı bir zahmet gidersinler.

Ama hâlâ konuşma ilk başladığında karşı tarafa 1 sn kadar ses gitmeme sorunu devam ediyorsa işte o zaman bu nokia programcılarının akşama kadar ne yaptığına şüpheyle bakarım.

Kaldı ki bende arama yapınca eğer karşı taraf meşgule atarsa ya da meşgulse, o meşgul olduğunu bildiren sinyal sesi bitene kadar hiçbir işlem yapamama, hiçbir tuşun işlememe, tabiri caizse o meşgul tonu bitene kadar telefonda kilitlenme sorunu var.

Şarjı da bir garip oldu. Akşam batarya dolu uyarısını görüp açık halde bırakarak yatınca, sabaha kadar mutlaka 1 ya da 2 çizgi düşmüş oluyor. Yani hiç dokunmadığınızda şarj 1 günü zor çıkaracak. Garmin falan da yüklü değil. Ne diyeyim bilmiyorum.

Yalnız malzeme kalitesi gerçekten mükemmel, birkaç kez düşürmeme ve kılıfsız kullanmama rağmen ortadaki gümüş 4 yön tuşundaki hafif soyulma haricinde en ufak bir deformasyon yok.

İlk aldığımdaki yüklü versiyondan çok çok daha memnundum

• O zaman sorunsuz versiyon için biraz daha beklemek gerekecek bu durumda .
  • Yeni güncellemede donma sorunu hala devam ediyor. Cameradan çıkınca ana ekran pazıl gibi dağınık gelme sorunu sizdede varmı bilmem oda devam ediyor.
    E71 de butür sorunlar yok. İnceledim gayet hızlı ve sorunsuz. ordan bir yama çalsalar bari :)
  • merhaba arkadaşlar sizlere sorunumu paylaşayım dedim.geçen yıl araştırıp beğenerek E66 aldım tlfonumdan çok memnundum amma velakin 2 ay önce tlfonu sert bi şekilde düşürdüm.açtığımda nokia yazısı geliyordu ve kapanıyodu.
    yetkili servise götürdüm 3 hafta bekledikten sonra tlfonun bordunun çatladığını darbe gördüğünü garanti dışı olduğunu söylediler. peki tamir olurmu die sorduğumda 250euro dediler...
    yani aynı tlfon bedeli kadar para istediler.
    ben bu tlfonu tekrar hayata dönderebilirmiyim ? yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Benim tartışmalardan gördüğüm kadarıyla ön kamera fotoğraf vesaire için kullanılamıyor. Bizzat denediğim bir şey değil.

Ayrıca 900 TL verdim, çok da güzel telefon. Yazılım hatası yüzünden kan kustuğumuz doğrudur ama bu telefonu bir yazılım güncellemesiyle düzeltilen hataları yüzünden "kötü" ilan etmek teknolojiden, ergonomiden, estetikten anlamadığına dalalettir insanın. Sizi ancak iPhone gibi cafcaflı ergenlik çağı aletleri paklar. Gidiniz, onları alınız.

Arkadaşım senin algılama probleminmi var bende 900 tl verdim aldım ve telefon sorunlu işte neresi güzel 200 veya 300 tl verseydim direk çöpe atar başka bir model alırdım ama malesef ki verdiğim paradan dolayı telefonu kullanmak zorundayım bana sorana nokia e66 almada ne alırsan al diyorum.
    yazılım hatasındak kan kusuyorum diyosun sonrada telefon iyi diyosun sen bir doktora git kendi yazılımını düzelttir!!!!! çelişkili msj lar yazarak insanları yanıltma burada nokia fanatikliği yapmanın alemi yok adamlar e66 modelini yapamamış işte okadar.

yeni telefon alacaklar için birdaha söyliyorum sakın ama sakın almayın paranızla rezil olmayın.

• şunuda ekleyeyim son güncellemeyi yaptıksan sonra 3 gün giden telefonun şarji simdi 1.5 gün zor gidiyor bu nasıl mühendislik yazıklar olsun nokia tekrar tekrar söyliyorum sakın ama sakın e66 almayın hatta e serisi almayın aynı özelliklerde birsürü nokia modeli var onlardan alın.
  • E66 nın kutusundan cıkan kılıftan bulabilen varmı?benimkisi baya eskidi.internet dahil hiç biryerde bulamıyorum bu yandan cepli kılıftan.
  • arkadaşlar siz bu telefondan mennun kaldınızmı bilmiyorum ama bu birazda size bağlı.e66 ile justintv den derbi maçları seyrediyorum.wifi ile tabiki.bu yazıyı dahi e66 ile yazıyorum.youtube dan video seyrediyorum.tema,oyun ve program sıkıntısı çekmiyorum.bakınız cepforum sitesine 10 numara uygulamalar var.müsait oldugumda indirdiklerimi toplu olarak upload edicem.biraz araştırmak lazım tabi.'bana göre' 10 üzerinden 10 numara cihaz.:)
  • E66 ve kızak sorunu ile ilgili servis problemi yaşayanlardanım zaten bu konuda bir başlıkta açtım. Servise 4 sefer aynı arızadan gidip aynı parçası değişip gelen telefon...Nokia nın ağzı bu telefondan çok yanacak gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

arkadaşlar siz bu telefondan mennun kaldınızmı bilmiyorum ama bu birazda size bağlı.e66 ile justintv den derbi maçları seyrediyorum.wifi ile tabiki.bu yazıyı dahi e66 ile yazıyorum.youtube dan video seyrediyorum.tema,oyun ve program sıkıntısı çekmiyorum.bakınız cepforum sitesine 10 numara uygulamalar var.müsait oldugumda indirdiklerimi toplu olarak upload edicem.biraz araştırmak lazım tabi.'bana göre' 10 üzerinden 10 numara cihaz.:)

arkadaşım kimsenin e66 nın multimedya özelliklerine laf dediği yok zaten telefon olarak kullanamıyoruz şebeke sorunlu kızak sorunlu diyoruz telefondan başka her işe yarıyor.
  • Bilemiyorum moderatörler bu yazıma müdahale edermi ancak şu an acayip şekilde Nokia'ya öfkeliyim! Telefonumu aldığım 6 ay içerisinde 4. kez aynı arızadan servise gönderdim ve son iki seferindede değişim talep ettim. Ancak şerefsizler ilk iki serviste mekanik parça değişimi yaptılar, 3. ve 4. arızada ise değişim yapmamak için yazılım güncelleme yaparak onarıldı dediler. ALLAH BU NOKIA'NIN DİSTRİBÜTÖRÜNÜN BELASINI VERSIN! Kesinlikle bundan sonra ne kendim nede şirketimde Nokia telefon kullanmam! Yazıklar olsun 6 ay önce 800 lira verdiğim telefonu servisler yüzünden 4 ay kullanamadım ve hala değişim yapmamak için binbir dansözlük yapıyorlar! Nokia'nın Finlandya adresini bilsem yemin ederim şikayet mektubunun alasını yazıcam şerefsizler için!!!!
  • Nokia'nın sitesinde son versiyon 300.21.012 görünüyor, yani telefonuma aylar önce yüklenen yazılım. Ne yani henüz düzeltmeye yönelik yeni bir versiyon çıkarmadılar mı aylardan sonra?
  • Biraz sonra update bitecek, umarım yanılıyorumdur ve başta şu mesaj sorunu olmak üzere bütün sorunlar çözülür.

edit: mesajlardaki yavaşlık sorunu yeni versiyonda giderilmiş, hah şöyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 12 Aralık 2009; 2:49:36 >
  • şu an ki son durum nedir peki arkadaşlar? herkes telefondan memnuniyet konusunda hemfikir mi?
  • E66 kullanıp tema arayan arkadaşlar nahidthemes yazın google a.güzel temalar var.e serisi diye seçersiniz ben kullanıyorum.icon larda değişiyor
  • arkadaşlar bende 400 serisi son versiyonu yükledim smslerdeki yavaşlık arama kapatma sırasındaki 4 5 sn beklemeler düzeldi bakalım tekrar edecekmi buradan paylaşırım yine....
  • www.ceptenet.com mobil site rehberi gibi birşey işinize yarar
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.