Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joyce84

arkadaşlar ben 410.21.010 versiyonunu kullanıyorum. Bundan önce 300.21.12 versiyonu vardı ve telefonla arada sırada görüşme yapıyordum arada sırada wlan kullanıyordum üçüncü gün bitiyordu şarj. şimdi 410.21.010 versiyonuna geçtim akşam şarj ediyorum çıkarıyorum sabah kalktığımda 1 diş düşmüş oluyor. Acaba versiyonla mı alakalı ? bu sorunu yaşayan varmı ? Yoksa benim bataryanın ömrümü bitti ? Gerçi daha 1 sene oldu alalı.

Arkadaşım telefonun özelliğin gereği kulanımdan sonra normal kapatıyoruz telefonu ama arka planda işlem yapıyor. O bakımdan senin şarzı etkiliyor. Telefon kullanımdan sonra ana ekranda bulunan yani kayan kapak üzerindeki ev resmi bulunan tuşa sürekli bas. Karşına eğer arka planda çalışan işlev varsa çıkacaktır. Şayet çıkarsa bunu işlevi kapat, birde Buluetooth ta açık kalırsa güç harcar, onuda kapat...Şarzın düzelecektir...Hoşçakal.

• quote:

Orijinalden alıntı: yimust

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

arkadaşlar ben 410.21.010 versiyonunu kullanıyorum. Bundan önce 300.21.12 versiyonu vardı ve telefonla arada sırada görüşme yapıyordum arada sırada wlan kullanıyordum üçüncü gün bitiyordu şarj. şimdi 410.21.010 versiyonuna geçtim akşam şarj ediyorum çıkarıyorum sabah kalktığımda 1 diş düşmüş oluyor. Acaba versiyonla mı alakalı ? bu sorunu yaşayan varmı ? Yoksa benim bataryanın ömrümü bitti ? Gerçi daha 1 sene oldu alalı.

Arkadaşım telefonun özelliğin gereği kulanımdan sonra normal kapatıyoruz telefonu ama arka planda işlem yapıyor. O bakımdan senin şarzı etkiliyor. Telefon kullanımdan sonra ana ekranda bulunan yani kayan kapak üzerindeki ev resmi bulunan tuşa sürekli bas. Karşına eğer arka planda çalışan işlev varsa çıkacaktır. Şayet çıkarsa bunu işlevi kapat, birde Buluetooth ta açık kalırsa güç harcar, onuda kapat...Şarzın düzelecektir...Hoşçakal.

hocam bende yeni e66 aldim, fakat arkada bir program calismamasina,cok fazla wifi,muzik kullanmamama ragmen, sarj 1gunde bitiyor.telefon daha 1aylik degil.neden olabikir?

• Herkes şikayetçi bu telefonun batarya süresinden... Nokia E66 telefon BL-4U batarya kullanıyor ve 1000 mAh. E71 ise BP-4L kullanıyor ve 1500 mAh. İki batarya da aynı voltaj veriyor. BL-4U yerine BP-4L kullanabilirmiyiz acaba? Bataryalar boyut olarak aynı sanırım. Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 15 Ağustos 2010; 20:18:15 >
  • bende çok şikayetçiydim bataryadan. bekleme ekranını kapattım(en önemlisi), bildirim ışığını kapattım, ışık kapama süresini 5 saniyeye indirdim, güç koruma süresini 10 saniyeye çektim. Artık en azından 2 buçuk gün gidiyor.
  • S60v3 S60v5 Moody by PiZero - FP1, FP2, 5th, Eseries

İndirmek için tıklayınız!

Kesinlikle tavsiye edilir.

Tüm S60v3 FP1, FP2, Eseries ve S60v5 cihazlarıyla uyumludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    S60v3 S60v5 Moody by PiZero - FP1, FP2, 5th, Eseries

İndirmek için tıklayınız!

Kesinlikle tavsiye edilir.

Tüm S60v3 FP1, FP2, Eseries ve S60v5 cihazlarıyla uyumludur.

güzel tema hemen deniyorum.eline sağlık.

• arkadaşlar bu cihazdan satın almak istiyorum. tavsiye edermisiniz. çok özellik aramıyorum telefon şık ve sağlam olsun yeter. fiyat olarak 500 civarı sanırım şuan sizce bu gün bu telefona 500 tl vermek değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Herkes şikayetçi bu telefonun batarya süresinden... Nokia E66 telefon BL-4U batarya kullanıyor ve 1000 mAh. E71 ise BP-4L kullanıyor ve 1500 mAh. İki batarya da aynı voltaj veriyor. BL-4U yerine BP-4L kullanabilirmiyiz acaba? Bataryalar boyut olarak aynı sanırım. Deneyen var mı?

bu telefondan en kısa zamanda satın almayı düşünüyorum fakat şarj sorunu kafamı kurcalıyor ozgboy arkadaşın fikri çok mantıklı aca batarya boyutları aynı mı ? aynı ise teli satın alırken birde batarya alayım bu soruya cevap verebilecek kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Herkes şikayetçi bu telefonun batarya süresinden... Nokia E66 telefon BL-4U batarya kullanıyor ve 1000 mAh. E71 ise BP-4L kullanıyor ve 1500 mAh. İki batarya da aynı voltaj veriyor. BL-4U yerine BP-4L kullanabilirmiyiz acaba? Bataryalar boyut olarak aynı sanırım. Deneyen var mı?

bu telefondan en kısa zamanda satın almayı düşünüyorum fakat şarj sorunu kafamı kurcalıyor ozgboy arkadaşın fikri çok mantıklı aca batarya boyutları aynı mı ? aynı ise teli satın alırken birde batarya alayım bu soruya cevap verebilecek kimse yok mu

Bende yaklaşık 5 aydır var telefon. Ben 10 üzerinden 5 veririm. Gerek oyun performası düşük. Gerekse menüsü karışık(bir süre sonra alışıyorsun) , gerekse kasmaları oluyor. Mesela birisini arıyorsun konuşma bitip kapattıktan sonra 2-3sn telefon kendine gelemiyor. Menülerde ilerleyen günlerde kasmalar oluyor mesela hızlı hızlı menüleri geçmek istiyorsun ama delaylar oluşuyor. Fiyat performans olarak kesinlikle önermem. Ama güzel diyebileceğim fotoğrafı var. Tabi fotoğraf mak. kadar bekleme. 10 üzerinden 7alır. (telefonlar arasında) Bataryası gerçekten çok kısa gidiyor. wi-fi ile internete girdin mi tamam batarya yok diyorsun bu alette hadi kendine bırakıyorum tercihi ama alırken 2 kere düşün...

• hocam naptın ya tam karar vermiştim telefon benim istediğim özelliklerde . ilk önce kayan kapaklı ve çok şık. benim için en önemlisi bu. sağlam bir görüntüsü var. fotoğraf çekimi ve oyun beni ilgilendirmiyor. wifi bluetooth artırılabilir hafıza yani bana yetecek özllikler. şuan tek düşüncem şarjı. bugun gidip bakacağım u cihaza e 71 bataryası uyarsa alırım ozaman
  • arkadaşlar bu telefon çok hoşuma gidiyor. kibar kayan kapaklı ve istediğim özelliklerde 525 tl 10 taksitle asammı çok kararsızım tek kafamı kurcalayan şarj olayı bugun baktım e71 bataryası uymuyor. yardım edin 525 tl ye almalımıyım böyle şık bir telefon alternatif olarak ne var 500 tl civarı
  • şarj gerçekten çok büyük bir sorun.. arka planda çalışan programlarıda kapatsanız sorun düzelmiyor, tek çare telefonu kapatmak. pda nın hakkını vererek mail, 3g ve 15dk internet derseniz bir gün bekleme süresi rüyalarınızı süsler..

ilk başlarda şarjın dezavantajını kabullendim ve severek kullandım. telefonum 41 gündür serviste yedek parça bekliyor, telefonun yokluğunda oldukça soğudum ve artık e66 kullanmak istemiyorum.. bugün 30 iş günü doluyor, para iadesi istedim. dilim yandı bir kere, bundan böyle telefon alırken ilk bakacağım özellik batarya olacak.
  • hocam verdiğiniz bilgiler doğrultusunda çok heveslendiğim e66 dan vazgeçtim. şarj düşündüğümden daha büyük bir sorun galiba 1 gün bile yetmeyen telefonu ne yapayım ben :( arkadaşlar e66 gibi şık bir telefon bana ne önerirdiniz lütfen yardım artık bir telefon almak istiyorum
  • hali hazırda kullanılan veya kurulmuş olan eposta programları sürekli nete bağlanmak istediğinden şarzın çabuk bitmesine sebep olabiliyor.bu e71 içinde böyle.arkadaşımdada e71 var ve süre konusunda bir fark yok.e66 yı telefon gibi kullanırsan 2-2,5 gün,cep bilgisayarı gibi kullanırsam 1 gün şarzı gidiyor.1 senedir kullanıyorum.ve şiddetle tavsiye ederim.vazgeçmeyin derim.
  • valla çok kafam karıştı hocam çok beğendiğim bir cihaz özellikleride tam bana göre genelde telefon olarak kullanacağım haftada 1 yada 2 gün net e posta fln kullanırım heralde alacağım bu telefonu tek kafamı karşıtıran şarj muhabbeti
  • telefonun özellikleri gerçekten güzel ama bütün özellikleri kullanırsanız şarj sorun olmanın ötesinde hal alıyor. e66 oldukça şık bir telefon, sadece ve sadece telefon görüşmesi amacıyla kullanırsanız 2 2,5 gün yetecektir. kısacası sadece görünüş olarak beğendim, mail, internet mp3 vs kullanmasamda olur telefon görüşmeleri yapsam yeter derseniz iş görür. bu şekilde kullanacaksam 8800 alır geçerim ama e66 bir pda

tatildeyken msn (1-2 saat) + mail (3-5 mail) + telefon görüşmesi (1 saat kadar) yoğun kullanımda 3g kapalı olmasına rağmen gün ortasında odaya gidip şarj edip tekrar pilaja gidiyordum. inanın hiç bir abartı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

telefonun özellikleri gerçekten güzel ama bütün özellikleri kullanırsanız şarj sorun olmanın ötesinde hal alıyor. e66 oldukça şık bir telefon, sadece ve sadece telefon görüşmesi amacıyla kullanırsanız 2 2,5 gün yetecektir. kısacası sadece görünüş olarak beğendim, mail, internet mp3 vs kullanmasamda olur telefon görüşmeleri yapsam yeter derseniz iş görür. bu şekilde kullanacaksam 8800 alır geçerim ama e66 bir pda

tatildeyken msn (1-2 saat) + mail (3-5 mail) + telefon görüşmesi (1 saat kadar) yoğun kullanımda 3g kapalı olmasına rağmen gün ortasında odaya gidip şarj edip tekrar pilaja gidiyordum. inanın hiç bir abartı yok..

Hocam sadece telefon görüşmesinde kullansam bile ben telefonumu hergün şarj etmek zorunda kalıyorum.Düşünün wlan falan açık değil, müzik dinlemiyorum. Sırf bu şarj sorunu yuzunden satmayı düşünüyorum cihazı

• arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. ya telefon bulamıyorum her telefonun bir handikapı var. şık sağlam kullanışlı bir telefon arıyorum. bu telefonu genel olarak sadece konuşma için kullanacağım. haftada 1 gün yoğun kullanırım wifi oyun vs.. sanırım bu şekilde bu telefon alınır değil mi? yada aklınızda alternatif varsa önerilere ihtiyacım var.
    önceliklerim şık,sağlam kullanışlı olması birde 500 tlyi geçmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31
    arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. ya telefon bulamıyorum her telefonun bir handikapı var. şık sağlam kullanışlı bir telefon arıyorum. bu telefonu genel olarak sadece konuşma için kullanacağım. haftada 1 gün yoğun kullanırım wifi oyun vs.. sanırım bu şekilde bu telefon alınır değil mi? yada aklınızda alternatif varsa önerilere ihtiyacım var.
    önceliklerim şık,sağlam kullanışlı olması birde 500 tlyi geçmemesi

ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak bir cihaz almış olursun e66 yı seçersen.şarz konusu kafa karıştırıcı,bende wifi,mail,msn vs fazla kullanan biriyim ama bu kadar çabuk bittiğini gôrmedim.onun için karar sana kalmış,ekran ışığınıda makul seviyeye çekerseniz,pil konusunda fark ettiğini göreceksiniz.
  • freedom hocam çok teşekkür ederim. kullanıcı yorumları benim için önemlidir sayenizde bu telefondan satın alacağım üretimi durmuş durmamış umrumda değil. ayın 29unda k.kartımın hesap kesim tarihi var gidip alacağım bu cihazdan. peki birşey soracağım koyu renk olandan almak istiyorum ama beyaz olanın arka kapak deseni daha çok hoşuma gitti. tekno marketten değilde telefoncudan alsam o arka kapağı alma şansım varmıdır. yani siyahtan çıkan benekli kapağı beyazın kutusuna kotup beyazın dalgalı kapağını alsam sizce kabul eder mi
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.