Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokianın güzel telefonlarından bir tanesi
  • Bazı sitelerde adobe flash player yüklü değil diyor.Örneğin bilyoner.com sitesinde.yüklemeye çalıştım fakat olmuyor bir türlü.çözümünü bilen varmı.Bu arada satıyorum ben E66 yı 29-06-2010 şengüller faturalı..390tl.Beyaz.Herhangi sorunu yok.Sadece ben ısınamadım.Bursa inegöldeyim.
  • ya arkadaşlar bende yeni aldım daha dün arka kapak yan taraftan çıt çıt açılıyo sürekli ve en savmediğim özelliğide sim kartı görmemesi yani herşey telefona kaydedılıyo yoksa ben mi çözemedim henüz telefonu
  • ya mrb bişi sormak istiyorum mesela mesajlar felan sim kayıt olmuyo bu durum sinir bozucu değil mi sizce
  • herşey sim karta kaydedeliebiliyor hatta hafıza kartına da
  • 15 gün önce babam bu telefonu almış. Su sporlarında çalıştığım için pek kullanma fırsatım olmadı.
    Bu forumda bi 10 sayfa gezdim yorumlar güzel gibi.

Telefonun wifi bağlantısını beğendim. Fakat kapak ve tuşları pek iyi gelmedi bana.

Beyaz renk olduğu için karizmatik durduğu kesin.

Bu telefonlara msndir,web browser nasıl yüklüyoruz. Diğer msjlarda varsa bile atladım galiba.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben telefonun ilk kullanıcılarından biriyim.

Telefonun kapağını değiştirmek istiyorum. Ayrıca telefonun kızağında sanırım ufak bir sorun var. Kapağı yavaşça kaldırırken tuş kilidi açılmasına rağmen hızlı kaldırınca açılmıyor ufak bir temassızlık var gibi. Ayrıca garantisi de 1 ay sonra bitecek. Kapağı gittigidiyor'dan sipariş verip bir telefoncuda mı taktırmalıyım? Çünkü Nokiashoplar inanılmaz pahalı.

Teşekkürler.
  • arkadaslar kullanıcıların acil yardımına ihtiyacm var e66 telefonumda farmville gibi oyunları oynayabilmem mumkun mu? Mumkunse nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31
    arkadaslar kullanıcıların acil yardımına ihtiyacm var e66 telefonumda farmville gibi oyunları oynayabilmem mumkun mu? Mumkunse nasıl?

yok sanıyorum.skyfire vardı,o da artık Türkiye de kullanılmıyor
  • beyler lütfen yardım edin e66 telefonumda video çekiyorum ses 4 -5 saniye önden gidiyor izlerken.bu sorunu nasıl çözcez.garantim yok.telefoncuya sordum 25 tl masraf tutar dedi.napayım. YARDIMMMMM.....
  • bugun aldım E66 yı kvk dan :)
  • tema atıyorum ama sürekli sertifika hatası diyor olmuyor
  • kardeş sendedde video sorunu varmı baksana bi uzun bi video çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: aderno
    beyler lütfen yardım edin e66 telefonumda video çekiyorum ses 4 -5 saniye önden gidiyor izlerken.bu sorunu nasıl çözcez.garantim yok.telefoncuya sordum 25 tl masraf tutar dedi.napayım. YARDIMMMMM.....

telefonun son versiyonunu yükle.500 lü olanı.senkronizasyon sorunu son güncellemeyle giderilmiş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletturk
    tema atıyorum ama sürekli sertifika hatası diyor olmuyor

nahidthemes.com/

Bu sitedeki temalarda sertifika sorunu yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

quote:

beyler lütfen yardım edin e66 telefonumda video çekiyorum ses 4 -5 saniye önden gidiyor izlerken.bu sorunu nasıl çözcez.garantim yok.telefoncuya sordum 25 tl masraf tutar dedi.napayım. YARDIMMMMM.....

telefonun son versiyonunu yükle.500 lü olanı.senkronizasyon sorunu son güncellemeyle giderilmiş durumda.

hocam yükselttim fakat devam ediyor.bikere daha yüklicem olursa buraya yazarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

quote:

hocam yükselttim fakat devam ediyor.bikere daha yüklicem olursa buraya yazarım

bir ihtimal daha var.hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir.okuma,yazma hızı daha yùksek hafıza kartı deneyebilirsin.örn:kingston

• Arkadaşım bu telefonu çok begendi. Sonra da burada donanımhaber'de yapılan incelemeyi ve yorumları okuduk.
    Sonuçta telefonu almaya kendisi karar verdi. Anlatıcağım şey, telefonu almak için Mediamarkt(lar)'a gittiğimizde
    yaşadıklarımız, gördüklerimiz...

Önce Ümraniye Mediamarkt'a gittik...
    Ümraniye Mediamarkt'tan telefona baktık ve stoklarında 4 adet olduğunu ekranlarından gördüler... Cep telefonlarından
    sorumlu bir görevliye almak istediğimizi söyledik, görevli 15 dakika boyunca reyonda telefonu aradı. Başkalarına sordu,
    ama nasılsa o dört stok bulunamadı. Sonra başka bir görevli ise o 4 adet stoğun olmadığını, birinin teşhir, birinin açık kutu,
    iki tanesinin da arıza nedeniyle iade olduğunu söyledi...
    Bu arada ben de Ümraniye Mediamark'tan son kalan MX3200 Klavye setini alacaktım ki kasa da kutunun daha önce açılmış
    olduğunu fark ettim... Ve içindeki kabloların açılmış jelatinlerinden çıkarılmış olduğunu gördüm... Bu anlaşılmasın diye
    Mediamarkt kutunun çevresine kırmızı kilit bantlarından yapıştırmışlardı. Ama bariz ürün iade yada teşhirdi...

Sonra Kozyatağı Mediamarkt'a gittik (Optimum AVM)...
    Orada da stoklarında 3 adet görünüyordu ama biri teşhir... Görevli diğer iki kutuyu çıkardı. Çok ilginçtir ki, tüm telefonların
    kutuları jelatinli ve band kilitli olmasına rağmen E66'ların ki açıktı. Görevli merak etmeyin bunları biz açtık dedi çünkü
    içlerinden hediye 2GB MicroSD kart çıkmadı, biz de açıp içlerina kart koyduk dediler... Ama yani, bariz telefonun arka kapağın
    jelatini çıkarılmış, kulaklık ve şarj açılmış, kapatılmamış ve kullanılmıştı... Diğer kutuda ise telefonun kendi beyaz kılıfı bile yoktu...
    Sonra görevliye sorunca dediklerini tekrarladı ve en sonunda içinize sinmediye almayın dedi... Forum'da devamlı yazılıyordu
    Mediamarkt çalışanları ürünleri kullanıp, kullanıp sonra da satıyorlar diye... Yani bilemiyorum ama sanki gerçekten öyle gibiydi...
    Ya da geri iade edilen ürünleri sıfırmış gibi satmaya çalışıyorlar...

En sonunda İçerenköy Carrefour'a bakmaya gittik. Orada da E66 stoklarda kalmamıştı... Arkadaşın aklında ikinci seçenek
    olarak düşündüğü E55'i aldı...
    Mediamarkt(lar)dan daha önce de alışveriş yaptım, yaptık. Ama ilk kez böyle bir şey başıma geldi ki forumda bu şekilde
    olayları okumuştum... Neyse, ben bundan sonra Mediamarkt(lar)dan bir şey alırken çok daha sıkı kontrol ve dikkat etmeye
    karar verdim...

E66 incelemesi ve yorumları için teşekkürler...

• abiler benim sürüm 500 lü ama tel hala video kayıtta ses kayma sorunu var.acaba mikrofonundamı sorun var.
  • e66 ile garanti bankasının wap sitesine girip (wap.garanti.com) kullanabilen varmı?siteyi açılıp giriş yaptıktan sonra desteklenmiyor diye uyarı veriyor.çözebilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.