Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah belasını versin bende bi fotoğraf makinası alırım bu sorunuda çözerim
  • hayırlı bayramlar
  • arkadaşlar aranızda e66 nın komple kasasını değistiren oldumu?
  • Nokia shoplardan Genpa garantili E66 4 gün önce alındı. 530 Tl. Fatura vb. mevcuttur.
    İstanbul Anadolu Yakasından almak isteyen olursa Pm atsınlar.
    Satma sebebi, şekli şemali hoşuna gitti fakat E serisi bana göre değil.
    N serisi bir cihaz almayı düşünüyorum.
    Üzerindeki koruyucu jelatin dahil aynen alındığı gibidir.
  • Telefon kullanılmadan duruyor.
  • pm ile fiyat alabilirmym
    birde füme mi beyaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 17 Ocak 2011; 22:14:17 >
  • ARKADSAŞLAR BENDE E 66 KULLANIYORUM.. 9 AY OLDU ALALI... ALDIĞIMDA TWİTTER DA VARDI FACE DE AMA HANGİ ADRESTEN GİRİYORDU HİÇ DİKKAT ETMEDİM. FORMAT ATILDI. ŞİMDİ NE FACE VAR NE TWİTTER...
    ZROFACE İ YÜKLEMEK İSTİYORUM UYUMLU DEĞİL DİYOR SİZCE NEDEN Bİ FİKRİ OLAN VARMI
    YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN...
  • Nokia E66 zedeler!!!! Harekete Geçin....
    Artık son dönemlerde Samsung markasının gölgesinde kalan Nokia, fabrikasyon hatalarıyla da karşımıza çıkmaya başladı. Kullandıkları kamera kalitesi Samsung markasından daha kötü! ve hatta kullandıkları kamera vaat ettikleri megapiksellerde değil. Örnek olarak Nokia E66 üzerinde 3,2 megapiksel autofokus kamera olarak satılmakta ancak kullandıkları kamera 1,3 megapiksel kalitesinde ancak çekmekte. İspatı ise çok basit. Mesela, Nokia 3710 fold'da da E66 daki gibi 3,2 autofokus. ikisiyle de aynı pozu en yüksek kalitede çekin ve kıyas edin. 3710 fold da fotoğraf kalitesi 1,5 megabaytlarda iken, E66 nın 250- 450 kilobaytlarda geziyor. Onu bırakın Nokia servisinde çalışan kişilerin söylediği ise yüz kızartıcı. Dediğini aynen aktarıyorum. "Bütün E66 ların kameresı problemli" diyor. Nokia'da böyle yapıyorsa artık diyorum.
    Nokia E66 sahipleri!!! Hemen tüketici haklarına başvurun derim ben.
    ALINTI:http://www.nilforum.com/forum/37-bilim-ve-teknoloji-haberleri/1530-sakin-nokia-e66-almayin.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemillion -- 2 Nisan 2011; 12:45:49 >

• ben telefonumdan çok memnunum isteyene ayrıntılı açıklama yaparım 3mp lik fotoları da burada paylaşırım..
  • 510.21.009 versiyon numaralı güncelleme dünden beri mevcuttur. Bilginize.
  • 510 lu versiyonla değişenler nelerdir?geliştirme vs. Varmı?
  • arkadaşlar benimde bir nokia e 66 var bir yıl oldu alalı. Bir kere garantiye gitti . Format atıldı. Önceden facebook daki videoları izleye biliyordum. Şimdi izleyemiyorum program yükleyemiyorum bazı oyunları oynayamıyorum. Java yüklemeyi denedim desteklenmiyor diyor. Tüm program yüklemesi için aynı oluyor yardımcı olur musunuz lütfen
  • Çok beğendiğim bir cihazdı ancak sorunlu olduğunu duyunca almaktan vazgeçmiştim, iyi ki de vazgeçmişim yazılanları okuyunca...
  • Merhabalar,
    Bende E65 kullanıcısıyım E66 almak istiyorum. İkinci el fiyat aralığı nekadar bilgi verirmisiniz ?
    Telefonun tasarımı çok harika. E serisini kullanmak biraz beceri ister. Herkes E serisi kullanamaz.
    Yorumları genel olarak okudum bu telefonu bi çoğunuz oyun, müzik, foto vb. eğlence amaçlı almışsınız. Bu telefon Business serisi bir telefon. Oyun, müzik, foto vb. şeyler yapmak isteyenler neden N serisi değilde E serisi alıyor ? Aldınız diyelim daha neyin hesabını yapıyosunuz bu telefonu amacına uygun kullanmayıp bide lekeliyorsunuz..!
    Ayrıca Ankarada E66 satan varsa p.m atsın. Acil.
  • E-posta hesabı kurdum sihirbazla ama şuan silmek istiyorum nasıl silcem bilginiz var mı ?
  • Takip için bir mesajım bulunsun.
  • Arkadaşlar nokia E66 cihazımda telefon açıldıktan sonra "sim kartı takın" diye bir yazı çıkıyor ve öyle kalıyor.Telefonu açıp kapatınca düzeliyor fakat 5-10 dk sonra tekrar aynı şey oluyor.3 defa servise göndermeme rağmen aynı sorun devam ediyor.

Böyle bir sorunla karşılananız oldu mu?
  • Merhaba arkadaşlar

Emektar e66'mın ekranı kırıldı ve telefonları almam lazım içinden. USB'si de bozuk olduğundan, e66'sı olan birisi beni yönlendirebilir mi? Rehber tuşuna bas, iki kere aşağı oka bas diye. Telefon hafızasındakileri sim'e kopyalamam gerekiyor.
  • arkadaslar yon tusları calısmıyor servıs yolu mu gozuktu acaba
  • Çok çabuk yıpranan bir telefonmuş.. İlk aldığımda gayet memnundum ama şimdi gerek ekran gerekse arka çelik kapak çok fazla deforme olmuş durumda. Sanırım ter yada neme gerçekten dayanıksız..

Bu arada Ayrıcalıklı üye gibi E66'dan Xperia'ya atladım sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.