Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31
    freedom hocam çok teşekkür ederim. kullanıcı yorumları benim için önemlidir sayenizde bu telefondan satın alacağım üretimi durmuş durmamış umrumda değil. ayın 29unda k.kartımın hesap kesim tarihi var gidip alacağım bu cihazdan. peki birşey soracağım koyu renk olandan almak istiyorum ama beyaz olanın arka kapak deseni daha çok hoşuma gitti. tekno marketten değilde telefoncudan alsam o arka kapağı alma şansım varmıdır. yani siyahtan çıkan benekli kapağı beyazın kutusuna kotup beyazın dalgalı kapağını alsam sizce kabul eder mi

telefoncunun böyle birşeyi kabul edeceğini sanmıyorum.ama komple kasa olarak yedek parça alıp,sadece arka kapağı kullanabilirsin.uygun fiyatlı bulabilirsin belki.orjinali komple kasa tuş takımı dahil 100 tl,biraz pahalı.şimdiden hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim dananın kuyruğu ptesi kopacak. bakalım değişime yok derse telefoncu beyaz rengini bile alabilirim. kararsızım füme mi alsam beyaz mı diye. sanki füme olanı daha sağlam ağır bir görünüm veriyor gibi bana göre
  • Ovi rehberi nasıl sileriz bilgisi olan varmı..>>>
  • Nokia ile görüştüm silinmiyormuş..
  • bu cihaza niyetli olduğumu yazmıştım ve 1 eylül gününden itibaren kullanıcısıyım. görüşlerimi belirtmek isterim.
    -telefon müthiş. 1 haftadır telefondan kopup foruma yazmaya fırsat bulamadım. beyaz renk olanını aldım telefonu çıkardığım zaman herkesin gözü üzerinde kutudan çıkan beyaz deri kılıfıda cabası. şık bir cihaz arıyordum aradığımı buldum sanırım.
    -515 tl ye genpa garantili aldım. 2GB hafıza kartı ve deri kılıfı kutuda dahil.
    -sınırsız ovi maps yükledim. genel haritaları ve sesli yönlendirmesi gayet başarılı fakat kırsal kesimler ve ara sokakların bir kısmı eksik garmin yüklemeyi düşünüyorum ama onada hack lazım
    -wifi gayet kullanışlı
    -dış ses yeterli sonuçta e serisi telefon xm performansı beklemek yanlış.
    -400 lü versiyon yüklüydü güncelleme yapıp 500 lü verisyona yükselttim. bir fark göremedim doğrumu yaptım yanlış mı bilemiyorum.
    -şarj konusu ise normalin biraz altında. full telefonla uğraşma navigasyon müzik internet tam gün uğraştım 1 gün gidiyor. normal kullanımda her gün yarım saat saat internet 15.20 dk navigasyon 2 saate yakın konuşma ve 3-5 sms ile 2 gün gidiyor. şimdiki telefonlar genelde böyle pek şarj dayanmıyor.
    -telefonun kızağı çok sağlam duruyor fakat arka kapakta biraz boşluk var hem yandan bakınca biraz açık görünüyor hemde mesaj yazarken tık tık ses çıkarıyor. bu beni rahatsız etti fakat baktığım diğer E66larda bu şekildeydi sizlerde durum nasıl acaba ben mi fazla pimpirikliyim
    sonuç olarak telefon bence verilen her kuruşu hakediyor. genelde telefon görüşmesi ve biraz internet biraz sms kullanan biri olarak benim için fazlasıyla yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 8 Eylül 2010; 0:15:35 >

• quote:

bu cihaza niyetli olduğumu yazmıştım ve 1 eylül gününden itibaren kullanıcısıyım. görüşlerimi belirtmek isterim.
    -telefon müthiş. 1 haftadır telefondan kopup foruma yazmaya fırsat bulamadım. beyaz renk olanını aldım telefonu çıkardığım zaman herkesin gözü üzerinde kutudan çıkan beyaz deri kılıfıda cabası. şık bir cihaz arıyordum aradığımı buldum sanırım.
    -515 tl ye genpa garantili aldım. 2GB hafıza kartı ve deri kılıfı kutuda dahil.
    -sınırsız ovi maps yükledim. genel haritaları ve sesli yönlendirmesi gayet başarılı fakat kırsal kesimler ve ara sokakların bir kısmı eksik garmin yüklemeyi düşünüyorum ama onada hack lazım
    -wifi gayet kullanışlı
    -dış ses yeterli sonuçta e serisi telefon xm performansı beklemek yanlış.
    -400 lü versiyon yüklüydü güncelleme yapıp 500 lü verisyona yükselttim. bir fark göremedim doğrumu yaptım yanlış mı bilemiyorum.
    -şarj konusu ise normalin biraz altında. full telefonla uğraşma navigasyon müzik internet tam gün uğraştım 1 gün gidiyor. normal kullanımda her gün yarım saat saat internet 15.20 dk navigasyon 2 saate yakın konuşma ve 3-5 sms ile 2 gün gidiyor. şimdiki telefonlar genelde böyle pek şarj dayanmıyor.
    -telefonun kızağı çok sağlam duruyor fakat arka kapakta biraz boşluk var hem yandan bakınca biraz açık görünüyor hemde mesaj yazarken tık tık ses çıkarıyor. bu beni rahatsız etti fakat baktığım diğer E66larda bu şekildeydi sizlerde durum nasıl acaba ben mi fazla pimpirikliyim
    sonuç olarak telefon bence verilen her kuruşu hakediyor. genelde telefon görüşmesi ve biraz internet biraz sms kullanan biri olarak benim için fazlasıyla yeterli

öncelikle hayırlısı olsun.aramıza hoş geldin.e66 nın güzel ve işlevsel bir cihaz olduğunu söylemiştim.yapamayacağın şey yok gibi.güncellemen iyi olmuş,bazen bizim farkedemediğimiz iyileştirmeler yapılıyor.e66 yı dolu dolu kullanan birisi olarak sana tavsiye edeceklerim var.
    -vodafone kullanıyorsan 8 tl ye sınırsız internet al.(cepnet)wifi ya bağlı kalma.istediğin yerden bağlan.
    -opera mobile 10 i kur.nete girerken opera kullan.alıştıktan sonra bilgisayarda nete girmeyi unutacaksın.(şu anda olduğu gibi,opera ile bağlıyım)video,mp3 indirme vs.
    -msn,icq vs. Chat için nimbuzz u kur.oldukça başarılı.24 saat online kalabilirsin.
    -cepnet tarzı internet paketin varsa joikuspot adlı programla wifi kullanarak e66 yı kablosuz modeme çevirebilir,bilgisayarını istediğin yerden nete bağlayabilirsin.(e66 yı pc ye kablo ile bağlayıp nete cıkman mümkün ovi suite programı ile)
    -değişik formattaki videoları seyretmek istersen coreplayer tavsiyemdir.
    İhtiyacın olanlar varsa kullanabilirsin,sadece tavsiye.şarz konusunuda takma,bukadar kullanmaya fazla bile gidiyor.
    Güle güle kullan.

• teşekkür ederim. karar vermemde tavsiyeleriniz etkili oldu. şuan turkcell kullanıyorum ve yeni tel aldığım için 3 ay boyunca 1000dk her yöne ve 100mb internetim var. 3 aysonra sizinde dediğiniz gibi numaramı vodafone a taşıyıp cepnete üye olmayı düşünüyorum. opera mini 5.1 sanırım hemen kurdum gayet memnunum. opera mobile ın farkı nedir mini 5.1 den?
    msn için windows live messenger kurdum bilgisayardakinden hiçbir farkı yok çok beğendim.
    bilgisayarım notebook ve vınn ım olduğu için modem olarak kullanmaya gerek duymadım.
    herşey için tekrar teşekkür ederim. başlık fazla sakin ama sizi burada görmek güzel iyi forumlar..
  • evet konu çok sakin e66 yı fazla takip eden yok.dış görünüş olarak sade ama içi dolu bir telefon.
    Opera mobile 10 in farkını kullandıktan sonra anlayabilirsin.daha detaylı diyebilirim.az önce sorunsuz 100 mb lık dosya indirdim vs.
    Seninde farkettiğin programlar olurda paylaşırsan sevinirim.bu arada hayırlı bayramlar.
  • Hayırlı olsun öncelikle
  • Şu konuya uğramayalı epey zaman geçmiş ya ... konunun ilk sayfalarındakı mesajlarımı okudumda bir kaç bişey yazmak istedim. Belki alıcak olanlara bir fikir olur gerçi kişisel görüş ve düşüncelerim tabi ... Aşağı yukarı 2 sene olucak kullanalı. Telefona çok iyi bakan biriyimdir ancak şu telefon kadar malzeme kalitesi insanları aldatan bir telefon daha kullanmadım. Malzeme kalitesi derken,ilk başlarda kullanmaya başladığında harbi kaliteli geliyo ama yavaşca soyulmalar meydana geliyor, özellikle o hani orta tuş varya hani kenarları grimi siyahmı ne olan o artık benim beyaz oldu,normal rengini hatırlamıyorum. usb giriş için bir kapak oluyo dimi ? yoksa olmuyomuydu heh işte o artık yok koptu gitti... arka tarafta nokia e serisi yazan kısım artık ''kıa serisi'' kaldı Kullanım olarak beni bu kadar bayan bir telefon daha kullanmadım zaman geçtikce takılmalar oldu nette gezinme zevki sıfır... ekranı yan çevirirsin bekle anam bekleki görüntü dönsün telefonu salla ki öyle gelsin .Şarj olayı; Başlarda fena değildi ama şimdi 1 gün gidiyo.Kamera; ben zaten kamera olayına bakmadan aldım çok önemli değildi ama kardeşim bu telefona bu kadar kalitesiz kamera koyulmaz en dandik telefonla eşdeğer çekiyor...Ses çıkış kalitesi; ben bugune kadar telefonumu duyarak açmadım allahtan titreşimi var .Bu son nokia alışımdı artık daha da almam açıkcası . Şuan hala kullanıyorum bu telefonu, dış görünüşü güzel olup içinin boş bir telefon olduğunu düşünüyorum . Şimdi diyceksiniz 2 sene kullanmışsın daha ne olsun ama daha öncelerinde telefon kullanırken zevk alırdım bu telefon hiç bir teknoloji zevkimi karşılamadı açıkcası. Geriye tek artısı tasarımı başka da bir olumlu yanıt veremiyorum sıradan bir telefonla eşdeğer benim için.2 sene öncesinde kullandığım modeller bile bundan 10 kat daha iyidi heleki ilk çıktığında verdiğim parayı asla haketmiyor şuanki güncel fiyatı ne bilmiyorum ama nokia e serisi almayın derim tamamem dış görünüşe önem veriyor,çevremde e serisi kullananların hiçbiri memnun değil,özellikle 6 7 ayı geçtikten sonra memnuniyetsizlikler artıyor, çoğu sorunlu istenilen performansı vermiyor,eşdeğer diğer markaların telefonları çok daha iyi ,hakkını veriyor. E serisini tercih ediceklerin mutlaka blackberry htc tarzı markalara yönelmelerini tavsiye ederim. Benim de telefon değitirme vaktim geldi 2 sene sonunda fikirlerimi paylaşmak istedim belki yardımcı olmuşumdur Herkese iyi bayramlar ,iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 9 Eylül 2010; 23:51:45 >

• E66 nokia nın yüz karası bir cihaz oldu çıktı. Yazılımsal sorunları ha geldi ha düzeltecek dediklerinde baktık ki bir halta yaramayan bir nokia desteğiyle karşılaştık. E66'dan kurtulalı birkaç ay oldu şu an galaxy s kullanıyorum iyiki de elimden çıkarıp defetmişim.

Bu cihazı almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem uzak durun
  • son ıkı yorum ıyıkı bn telefonu aldıktan sonra yapldı yoksa vazgecermsm. Iyıkı almsm bu telefonu cok memnunum. 500tlye bole telefon yok
  • quote:

son ıkı yorum ıyıkı bn telefonu aldıktan sonra yapldı yoksa vazgecermsm. Iyıkı almsm bu telefonu cok memnunum. 500tlye bole telefon yok

inşallah 5 6 ay sonra ''keşke bu telefonu almadan önce okusaydım bu iki yorumu'' haline dönüşmez. şaka bir yana hayırlı olsun her kullanıcının beklentisi farklıdır tabi umarım memnun kalırsın.
  • :D teşekkür ederim inşallahh öyle demem :D hocam telefon ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılar. çünkü wifi navigasyon internet en fazla 2 ay kullanırım hevesimi alana kadar zaten bir çoğumuz öyle değilmiyiz. benim aradığım 500 tlyi geçmeyen en şık telefondu aradığımı da buldum bu arada beyaz rengini aldım
  • benim merak ettiğim bu nokianın farklı ülkelerde ürettirdiği cihazlarda kalite farkımı var?arkadaşların bahsettiği sorunların bende olmaması enteresan.1,5 sene oldu alalı,bakalım 6 ay sonra ne durumda olacak :) buraya yazarım.
  • Merhaba arkadaşlar;
    4 aydan fazla bir süredir bende e66 kullanıyorum. Telefonu ikinci el olarak 350 tl ye aldım.
    Gayette memnunum. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    Wi fi, bluetooth, kızıl ötesi, Msn, facebook, google, office programları herşeyi kullanıyorum.
    Kamerası bozuk diyorlar ama bence kamera gayet güzel.
    Otomatik flaş sayesinde karanlıklarda kaliteli aydınlık şekilde fotograflar çekiyor.
    Ayrıca 400 lü sürümünü kullanıyorum. 500 lü sürüme geçmedim.

Sormak istediğim bir soru olacak.
    facebook ta ki bir video izlemek ve şarkı dinlemek için illa indirmek mi gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler.
  • herkese merhaba telefonumu memnuniyetle kullanıyorum ancak şu sertifika olayından tam verim alamıyorum ama bu haliyle bile çok memnunum. bana core player ın signed hali lazım heryerde aradım hep unsigned var signed bulamadım. telefonumda hackli değil bu arada. elinde mevcut olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca opera mini kullanıyorum skyfire da denemek istiyorum oda aynı şekilde signed halini paylaşabilen olursa çok makbule geçer
  • quote:

herkese merhaba telefonumu memnuniyetle kullanıyorum ancak şu sertifika olayından tam verim alamıyorum ama bu haliyle bile çok memnunum. bana core player ın signed hali lazım heryerde aradım hep unsigned var signed bulamadım. telefonumda hackli değil bu arada. elinde mevcut olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. ayrıca opera mini kullanıyorum skyfire da denemek istiyorum oda aynı şekilde signed halini paylaşabilen olursa çok makbule geçer

sertifika olayını çözmek için illa teli hacklemen gerekmiyor.opda denilen bir siteden sertifika indirip sürekli onu kullanıyorsun.benim tel hack li deil ve yükleyemediğim program yok.skfire için diyosan artık Türkiye de kullanılmıyor.hizmeti kapatmış.
    Sertifika olayı biraz karışık.iyi araştırman lazım.
  • Arkadaşlar bende E66 aldım. 529 tl. İnternet araması hakkında bilgisi olan var mı? Bir türlü yapılanmadı. Kitapçığında anlattığına göre Wlan üzerinden istenilen cep numarasına arama yapabiliyor. Yani ücretsiz. Bunun için yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloner -- 20 Eylül 2010; 22:05:13 >
  • Arkadaşlar ben telefondan çok memnunum gerek dış görünüş gerekse kullanım bakımından ancak wifi ile facebook a falan girmeyi beceremedim bi türlü her deneyişimde avea internet ile bağlanıyor diyo nasıl girebilirim wifi ile
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.