Şimdi Ara

NOKİA E71 den iPod 'a BLUETOOTH ÜZERİNDEN İNTERNET (COZULDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler.. arkadaşlar uzun suredir ugrasmama ragmen bir turlu olumlu sonuc a varamadım..son care eski forumum oldu =) ...

şimdi benim sorunum E71 in icindeki internet paketimden bluetooth ile ipod4g yi internet e baglamak..

şimdi oyle bişey varmıkı diceksiniz ama okuldaki arkadasım 3710fold ile bagladı..

internetde yapıtgım arastırmalara gore hatta onuda bu forumda ogrendım :) "pda telefonların bırcogu bluetooth ıle interneti paylaştırmıyor."

bilgisayardan pc suite ile bluetoothdan internet oluyor ama ipod için cok sey denedim bulamadım..

ben şimdi symbian için bi ayar olsun program olsun.. yada ipod a nokia pc suite gibi bi uygulama bilen varsa.. :)

yada son olarak e71 icin bluetooth dan data aktarımı yapıcak bı program :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbi_omer -- 15 Nisan 2011; 23:53:07 >

• İbluever adlı program isinizi görür. Telefondaki interneti Bluetooth ile ipoda paylastirir.
  • peki o program ı e71 e mı yuklıcem.. ibluever ı duydumda ıpod da duymustum.. bide bilgin varsa bı kac soru sorabılırmıyım ındırmıstımde ayarları yapamamıstım.. teskurler
  • http://www.brothersoft.com/mobile/symrdp-57345.html
    senin programın bu
    bu programı telefona kuruyorsun
    programı çalıştırınca telefon un wifi si aracılığı ile aynı bi kablosuz modem gibi wiraless sinyal yayıyor
    sende diğer cihazla wifi taraması yapıp telefona bağlanıyorsun 3g internetin tadını wifi özelliği olan tüm cihazlarla yaşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbi_omer
    peki o program ı e71 e mı yuklıcem.. ibluever ı duydumda ıpod da duymustum.. bide bilgin varsa bı kac soru sorabılırmıyım ındırmıstımde ayarları yapamamıstım.. teskurler

İbluever ipoda kurulur. Ama sadece jb. Li cihazlara. Ayarları şöyle:

Acces point: internet
    Dial number: *99#
    account: herhangi bir şey yazabilirsin
    Password: 1234
  • arkdaslar coooookkk tesekkur ederim hemen deniyorum.. :) cok sagolun..
  • zeki1981 senin dedigin program telefonuma uymadı dedi ama tesekkurler bi bilgim oldu.. ;)

lknrm627 senin dedigin ayarları yaptım oldu cok tesekkur ederim.. peki ben demo sunu ındırdım bı sıkıntı olurmu yanı surelı flan..?
  • arkadaslar bluetoothu wireless verici olarak kullanabılecegım program varmı.E50 Telefonumdaki interneti bluetooth ile başka telefonda kullanmak istiyorum.niye böyle bişey yapmak ıstıyosun demeyın karısık bı durum.hep bu avea ve vodafon yuzunden diyim anlayın::))
  • google u aratın mutlaka bulacaksınız.joikuspot premium mutlaka deneyin pişman olmazsınız.ancak hatırlatayım bu program sadece wifi olan tellerde işe yarar.
  • Merhabalar bende nokia e72'de ki 3g internetimi ipad2'ye bluetooth aracılığı ile aktarmak istiyorum. Bu işi yapabilecek ibluever programının eşdeğeri varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.