Şimdi Ara

Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
52.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek)

slm arkadaşlar biraz önce teknosadan aldıgım e71in klavye ile ekran arasında hafif bir boşluk var ve bu boşluk rahatsız etti beni. sizde de durum böylemi yoksa bendeki sorunlu mu cıktı gerı goturmelımıyım??. suan şarzda daha kullanamadan ışıkları yanınca rahatsız ettı benı bu goruntu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therealman -- 28 Ekim 2008; 15:51:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: therealman

Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek)

slm arkadaşlar biraz önce teknosadan aldıgım e71in klavye ile ekran arasında hafif bir boşluk var ve bu boşluk rahatsız etti beni. sizde de durum böylemi yoksa bendeki sorunlu mu cıktı gerı goturmelımıyım??. suan şarzda daha kullanamadan ışıkları yanınca rahatsız ettı benı bu goruntu ..

sag ve sol'da bulunan kisa yol tuslari ile ekran arasinda mi? Eger oyle ise aynisi bende de var ve beni rahatsiz etmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: IceT

quote:

Orjinalden alıntı: therealman

Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek)

sag ve sol'da bulunan kisa yol tuslari ile ekran arasinda mi? Eger oyle ise aynisi bende de var ve beni rahatsiz etmiyor

evet resimde de goruldugu gıbı. bana acıklık fazla gıbı geldı acaba butun hepsındemı durum boyle yoksa gerı goturmelımıyım?

• ARKADAŞLAR SİNİRLERİMİ BOZAN BİR DURUMLA UĞRAŞIYORUM SİZDEN BİR RİCAM OLACAK.BEN E71 KULLANIYORUM TELEFONUMDA Wİ-Fİ DEYKEN WİNDOWS LİVE MESSENGERDA ZAMANINDA İLETİLER GELMİYOR ASIL SORUN BAĞLANTI ÇOK KESİLİYOR SÜREKLİLİK YOK BUNUN SEBEBİ NEDİR LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ARKADAŞLAR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • e71in sorunu klavyesinde var üst kısmında açıklık var ısık çıkması
  • bendeki de finland malı ama oyle bi sorun olmadı bende.

versiyonu rm-346 oldugundan sar degeri de diger versiyonlardan düsük. (1.33)

diger versiyonlarla bunun arasında ne fark var biliyo musunuz?

Bu arada beyler telefonda kullandıgımız guzel, kullanıslı .sis dosyalarını paylasabilir miyiz. Bende push mail olayı gorunmuyo galiba silmisim onun da .sis dosyasının linkini verebilir misiniz?
  • arkadaşlar hangi operatörden msni destekliyor ve msn programını verirmisiniz burada:/ bayadır arıyorum bir kac programdan fazla birşeyi yok piyasada
  • Arkadaşlar bir çok arkadaşımla aynı sorunu yaşıyorum ve kimse bi cvp yazmamış ! O zman ne amaçla burda yazışıyoruz söylermisiniz ?

Arkadaşlar diyor ki E-Mail konusunu çözemedik ( bende dahil ) bunu lütfen birisi bize detaylı anlatabilirmi ? E-Mail geldiğinde SMS gelmiş gibi neden griş ekranında göremiyoruz ?

İndirme menüsündeki mail for exchange ya da wi-fi uygulamalarını indirebilen var mı ? Öğe yüklenemedi uyarısı alıyorum ve indirmiyo !

telefonu hackleyince İ phone gibi garanti dışına çıkar mı ??? Hacklenirse nasıl hacklenir ? quick office 5.0 için soruyorum bunu ...

Fring ve widset nedir kullananlar anlatabilir mi ?

Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro7

Arkadaşlar bir çok arkadaşımla aynı sorunu yaşıyorum ve kimse bi cvp yazmamış ! O zman ne amaçla burda yazışıyoruz söylermisiniz ?

Arkadaşlar diyor ki E-Mail konusunu çözemedik ( bende dahil ) bunu lütfen birisi bize detaylı anlatabilirmi ? E-Mail geldiğinde SMS gelmiş gibi neden griş ekranında göremiyoruz ?

İndirme menüsündeki mail for exchange ya da wi-fi uygulamalarını indirebilen var mı ? Öğe yüklenemedi uyarısı alıyorum ve indirmiyo !

telefonu hackleyince İ phone gibi garanti dışına çıkar mı ??? Hacklenirse nasıl hacklenir ? quick office 5.0 için soruyorum bunu ...

Fring ve widset nedir kullananlar anlatabilir mi ?

Teşekkür ederim

Hotmail hesabınıza ulaşmanın iki yolu bulunmakta. Birincisi tarayıcınızdan mobilmsn ne bağlanarak. ikinciside live mesengerın hotmail il entegre olan surumu mevcuttur. Onu kurmanız durumda hotmail hesabınızda e-postanız olarak tanımlanacaktır. Telefonunuzdaki e-posta tusuna bastıgınızda hotmail hesabınızın önünüze geleceğini görürsünüz. gelen maillerin ekranda sms gibi gözükmesi içinsede sırasıyla Ayarlar/Genel/Kişiselleştirme/Giriş Ekranı/Mod Ayarları/Giriş ekranı uygulamaları/e-posta bildirimi-1/ basamaklarını takip ederseniz önünüze çıkan iki secenekten ilki posta kutusu ordan hangi email hesabınızın görüntüsün gelmesini istediğinizi seçiyorsunuz. diğeride bildiğimizönizleme durumunu ayarlama hikayesi. İkinci bir email tanımlamışşanız onuda e posta bildirimi2 aynı şekilde ayarlayabilirsiniz. Kolay gelsin

• Öncelikle Teşekkür Ederim ...

Tarayıcı'dan hotmail hesabıma 1 kere ulaşabildim onun dışında bi başka arkadaşın da söylediği gibi cookie'lerle alakalı bi sorun çıkıyo ayrıca bu yolu zaten pek de istemiorum .

WLM'nin son sürümünü telefona kurdum başarılı bi şekilde çalışıyor ama mail entegre değil .

Bunların dışında dediğiniz ayarı ben zaten daha önce yapmıştım ama dediğim gibi giriş ekranına düşmüyor maillerim ya da mail tuşuna bastığımda hep mail yok yazıyor .
  • ARKADASLAR BENDE E 71 WHITE KULLANICISIYIM COK MEMNUNUM TELEFONDAN AMA DIL AYARLARINI BULAMADIM NERDEN YAPABILIRIM DIL AYARLARINI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.. ! timbaland_89@hotmail.com
  • menü - araçlar - ayarlar - genel - kişiselleştirme - dil
  • Arkadaşlar , iphone daki gibi borsa bilgileri hava durumu widgetlarını e71'de kullanmak içinhttp://www.widsets.com/library.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 8 Kasım 2008; 18:24:09 >
  • Tarayıcı olarak opera mini kullanmanızı tavsiye ediyorum ama java surumunu
    Cep gorunumunu seçerseniz oldukça pratik ve hızlı olduğunu goreceksiniz
    Hotmail hesaplarınızı boylelikle ulasabilirsiniz
    Msn için slıck ve mig33 tavsiye ederim ikisi de stabil calismakta
    Hele migin son surumunde enteresan bi durum var gorunmez olarak oturum acmis olan kisileri gorebiliyorsunuz ama mesaj yollanmıyor
    Program olarak verebileceğim taskin manager var calisan programlar arası gecis yapmak ve sonlandırmak oldukça pratik
    Bundan once e51 kullanıyordum e71 e yeni geçtim
    E71 bariz bir sekilde hızlı sarj suresi de tartisilmaz
    Birçok model kullandim n82 baya hızlıydı e51 de oyle ama e71 bi baska hızlı
    Klavyeye alismak biraz zaman alacak ama alısınca baya pratik olacak gibi duruyor
    Bu arada 4gb yuksek hızlı hafiza kartı kullaniyorum herhangi bir yavaslama soz konusu değil
    Cok cesitli cihaz kullandigim için sorularınız olursa cevap vermeye calisirim

• msnimi bırakıyorum myblueberrynights@hotmail.co.uk arkadaşlar msn hakkında yardıma ihtiyacım var edebilecekler eklerse sevinirm
  • Ya arkadaşlar ben bu aletin gps ini çalışıtramadım bir türlü satelite status de rakamlar çıkıyo ama başka bişey olmuyo ???
  • arkadaslar. Ilk mesaja bendeki .sis dosyalarını koydum ordan yenileyecegim. Siz de programlarınızı upload edin lütfen.

Duydugum kadarıyla su programlar varmıs ama nette bulamadım sizde varsa linkini verirseniz sevinirim.

Worms

Ftp manager ( isminden emin deilim)

hava durumu okuyan program

core player

bunlar benim bi türlü bulamadıgım sis dosyaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conjaly -- 12 Kasım 2008; 21:48:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Conjaly

arkadaslar. Ilk mesaja bendeki .sis dosyalarını koydum ordan yenileyecegim. Siz de programlarınızı upload edin lütfen.

Duydugum kadarıyla su programlar varmıs ama nette bulamadım sizde varsa linkini verirseniz sevinirim.

Worms

Ftp manager ( isminden emin deilim)

hava durumu okuyan program

core player

bunlar benim bi türlü bulamadıgım sis dosyaları.

E71'de bulunan download (indirme) bolumunden World Mate'i yukleyin (bedava program). World Mate size hava durumu'nu okuyacaktir.
  • güzel paylaşımlar devamlılığını bekleriz
  • biz de sizden bekleriz efendim :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.