merhabalar, yaklaşık 2 ay önce aldığım e71 cihazımda donma, menüler arasında geçişlerde yavaşlık ve arada kapanma (ekran kapanıyor ve sonra kısa sürede kendiliğinden açılıyor) meydana geliyor. Bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mıdır? bu durum için hard format önerilerini okudum bazı forumlarda,bu yöntemi önerir misiniz ve hard format atarken nelere dikkat etmeliyim genişçe yazar mısınız? Yoksa hiç uğraşmayıp servise mi vermemi tavsiye edersiniz, ankarada yaşadığımdan hangi yetkili servise vermemi tavsiye edersiniz. Ve de servise verdikten sonra yaklaşık kaç gün içinde cihazı alabilirim.bu konular hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Cevaplayan ve ilhilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
elle tutulur şeyler paylasalım lütfen,bütün linkler ölü,kokuyor artık ben aradım fakat bazı programları bulamadım,sertifika sorunuyla ugrasmadan programları düzgünce yükleyen arkadaslar lütfen sitede paylassın
merhaba arkadaşlar blaclist hani su istenmeyen numaranın engellenmesi muhabbeti nasıl yapılıo e 71 için... ??????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme