Şimdi Ara

Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
52.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamda ne alaka
  • arkadaşlar e71 aldım we bugun oviden facebooku güncelledim eski halinden kat we kat daha kötü oldu prfili bile göstermiyordu en azından eski facebook uygulaması daha güzeldi we eski facebook uygulamasına nasıl döne bilirim indirdiğime bin pişman oldum bana yardımcı olurmusunuz kafayı yemek üzereyim??fabrika ayarlarına geri dön dedim ama yinede olmadı?? şimdiden saolun
  • ben de yeni kullaniciyim. konusmak ve wireless ile nete girmek disinda diger fonksiyonlari pek kurcalamaya vaktim olmadi zaten cok da anladigim bir mevzu degildir. soyle en gerekli programlarin ve ayarlarin bulundugu bir baslik da goremedim forumda. e71'e cok hakim olan birisi var ise irtibata gecmem mumkun mudur?
  • selam herkese..
    arkadaslar araniza yeni geldim..

honkongtan E71 aldim..borsa ekrani izlemek istiyorum I phone daki gibi..nasil yapabilirim bunu.yardimci olursaniz sevinirim..

tesekkurler..
  • E71/72 için Facebook uygulamasını Ovi'den çekip düzenledim de çalışıp çalışmadığına dair bilgi vermek adına deneyebilir misiniz?
    http://www.reis-ieagles.com/files/Eserisi.icin.Facebook.rar

• merhabalar

nokıa e71 aldım. bırcok sıtede forumları gezdım ancak genel olarak burada yazılanlar benı tatmın ettı..
    sadece bu sertıfıka olayını 400'lu surumde calıstırabılen var mı onu merak ettım.

eger calıstırabılen bır arkadas varsa bana yardımcı olabılır mı?
    hack işlemi 400 lu surumde ıse yarıyor mu?

eger bu konularda yazılar varsa ve benım gozumden kacmıssa affola, lınk veya ozel mesajla yardımlarınızı beklıyorumm..

sımdıden tesekkurler
  • selamlar, bende 4 gun once e71 aldım. kimse sosyal medya kullanımı ıle ılgılı bırsey soylememıs ben cok aramıstım kendıme gore kullanımı kolay programı yazayım. belkı bulamayanlar olmustur.

Twitter ve facebook icin SNAPTU programını kullanıyorum . çokta memnunum görsel olarak ve kullanım rahatlıgı acısından begendım.

gercı twitter ve facebookta fotoğraf paylasmayı beceremedım.
    Facebooktan aldıgımız mobile mailine ekledıgımız fotografı maıl atınca otomatık cıkıyormus sanırım
    twitter hakkında da bır yazı bulamadım acıkcası
    ama kurcalaya kurcalaya ogrenıcem işallah
  • ben daha 1 ay olmadı e 71 alalı ama servısten cıkmıyor telefon menu tusuna basınca menu gelmıyor ekran menuye gırmıyor sureklı servıste guncellenıyor yazılımı bakalım sonumuz ne olucak boyle sorunla karsılasan varmı bırde telı sallayınca ıcınden ses gelıyor
  • Benim web browser ile ilgili bir sorum var, telefon html sayfaları destekliyor değil mi ? Mesela milliyet.com.tr nin normal bilgisayar sürümünü görüntüleyebiliyor mu,flashlar hariç ?
  • Evet, kendi browser'ı flashlarıda gösteriyor.

Normalde telefonu sallayınca hiç bir telefondan ses gelmez.Benim telefonumda da gelmiyor.
  • Arkadaşlar Ben Sıparişimi Verdim 3 Güne kadar gelecek telefon ama Bu Gmail yahoo hotmail iletilerinin telefona gelmesini saglayan hizmet ücretli mi ?
  • selam ben e 71 'e email hesabı kuramıyorum. şebeke bağlantıları test ediliyor diyor.. ve bitmek bilmiyor. sanırım bir yerde birşeyleri yanlış yapıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • merhaba arkadaslar ben nokia e72 aldimda msj yollanmiyor herhalde ayarlardan msj no ayari yapilcak numarasini da bilmiyorum ?
  • Yalnis ARkadaşım;

E-mail hesabını wifi ile kuruyosan dediğin gibi o yazı bitmek bilmes.Wifi ile bağlanmada şebeken neyse (vodafone,turkcell)onunla bağlan biras konturun gidicek sonra ayarların olacak.
  • mobbleri bilgisayardan attım tele kurdu sanırım ama nerde oldugunu bulamıyorum ve nasıl calıstırcam
  • S60v3 S60v5 Moody by PiZero - FP1, FP2, 5th, Eseries

Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek)

İndirmek için tıklayınız!

Kesinlikle tavsiye edilir.

Tüm S60v3 FP1, FP2, Eseries ve S60v5 cihazlarıyla uyumludur.

• Sertifika Sorunu için;
    Menu>Yükleme>Uyg. yön.>Seçenekler>Ayarlar>Yazılım Yükleme>Tümü
    (Her şey yükleniyor!)
  • ewet linkler ölü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dice34 -- 3 Ocak 2011; 1:30:40 >
  • sms blocker program lazım bana fakat bulduklarım hep trial
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.