Şimdi Ara

Nokia E71 KULLANICILARI ( Ilk mesaj güncellenecek) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
5
Favori
52.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkaca istediğiniz program olursa da tam adını ve sürümünü yazın bana....
  • quick office'i nasıl upgrade edicez ??? 2007 office ile uyumlu olabilmesi için
  • QuickOffice şu anda ücretli olarak upgrade ediliyor ücretsiz olarak yükseltme şansı yok ama şöyle bir seçeneğin var eğer office 2007 kendi bilgisayarında kurulu ise Ekranın En Üst En sol köşesinde Office düğmesini tıklayınca farklı kaydet seçenekleri arasında belgeyi Office 97-03 formatında kaydet seçeneğini göreceksiniz. Bu şekilde kaydedip E71 telefonunuza gönderirseniz belgeyi rahatlıkla açabilirsiniz.
  • Hocam hay Allah senden razı olsun ya bunu yapmak için USB ile kardeşimin bilgisayarına götürüyodum orda 2003 ofise çeviriodum vs... :D:D: gerek kalmadı upgrade etmeye tekrar teşekkürler
  • Rica ederim biraz geç cevap vermişim ama anladığım kadarı ile bilgi işine yaramış
  • Canın saolsun ben office özürlü olduğum için bilmem bu özellikleri = ) çok işime yaradı saolasın tekrar
  • türkçeleştirme konusunda gereken yazılım neydi? bu içine giripte kodu değişiyorduk.
    ayrıca siyah model için kod nedir?
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

türkçeleştirme konusunda gereken yazılım neydi? bu içine giripte kodu değişiyorduk.
    ayrıca siyah model için kod nedir?
    teşekkürler.

Programın adı Nemesis . Ülke kodları aşağıdaki linkte mevcut

http://blinkthinks.wordpress.com/
  • CODE: 0558790: RM-346 EURO F TURKEY GREY STEEL

bu neyin türkçeleştirmesi bi de nemesis programı ne işe yarıyo ???
  • telefon yurtdışından geldi ve güncelleme yaparken ingilizce yazılımı cekiyor.
    nemesis ile telefonun içine girip ülke kodunu değiştiriyoruz ve yazılım güncellemek istediğimizde türkçe yazılımı nokianın sitesinden indiriyor.
    :)

ayrıca Euzun teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 26 Aralık 2008; 11:36:06 >
  • eyvallah öğrenmiş oldum = )
  • E71 için yeni firmware geldi aşağıdan yükleyebilirsiniz

27.12.08 BB5 E71 200.21.118 v3 EURO added

http://nokia-firmware.blogspot.com/2008/12/nokia-bb5-e-firmware_15.html
  • haydaa daha geçen gün yazılımı güncelledim bu da son yazılım mı hocam ??? benim yüklediğim 110.07.127 kodlu yazılımdı . bu ne şimdi ya hasbinallah !
    Ayrıca nokia europe sitesinde telefonun code'unu yazdığında son yazılım olarak benim yüklediğimi gösteriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro7 -- 28 Aralık 2008; 1:24:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro7

haydaa daha geçen gün yazılımı güncelledim bu da son yazılım mı hocam ??? benim yüklediğim 110.07.127 kodlu yazılımdı . bu ne şimdi ya hasbinallah !
    Ayrıca nokia europe sitesinde telefonun code'unu yazdığında son yazılım olarak benim yüklediğimi gösteriyo

Evet bu son firmware yeni geldi (APAC) değil (EURO) Türkçe de var ama NSU'da yoksa Phoenix 2008 ile yüklemen gerek.
  • valla kalsın uğraşamam şişirdi bu telefon beni artık böyle kullanıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsw

E71 için yeni firmware geldi aşağıdan yükleyebilirsiniz

27.12.08 BB5 E71 200.21.118 v3 EURO added

http://nokia-firmware.blogspot.com/2008/12/nokia-bb5-e-firmware_15.html

460mb gözüküyor. Yükleyen oldumu ne değişiyor.?
  • merhaba,

E71'i Turkcell kampanyasi ile almayi dusunuyorum, yani 99 ytl x 12 aylik odeme... bu pakette 1 GB internet veriyorlar.. 1 GB ile ne yapabilirim? ( sonradan faturada surpriz ile karsilasmak istemiyorum da)

tesekkurler,
  • E71 ile ilgili programların tamamını nerede bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.
  • bu site yardımcı olur arkadaslar. Kusuruma bakmayın upload etcem diye söz vermistim ama pek vaktim olmadı. Bu sitede hemen hemen hepsi var zaten.

http://www.e71fanatics.com/
  • Selamlar...

2 gün önce E71 satın aldım. 2 gündür manyak gibi kurcalıyorum. O kadar çok kurcaladımki makina yalama oldu

Bir bilgisayar uzmanı olarak kullanmadığım tip PDA hatta Smartphone kalmadı diyebilirim.

Bugün yeniden bir seçim yapmam gerekirse açık ara E71 derim.

Hızı, kullanımı, menüleri, boyutu, herşeyi mükemmel olmuş. Her türlü ayrıntıyı düşünmüş herifler. Herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 27 Ocak 2009; 18:21:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.